Insurans kesihatan pemandu lori pernah boleh dengan harga yang berpatutan?

Insurans kesihatan pemandu lori pernah boleh dengan harga yang berpatutan?

Malangnya, insurans kesihatan untuk pemandu lori yang sering diabaikan oleh pasaran trak Syarikat sebagai satu kebaikan yang berpotensi untuk pemandu lori yang disebabkan oleh kos. Dan diakui tanpa betul front end perancangan dan rekabentuk, insurans kesihatan pemandu lori Kumpulan boleh menjadi mahal. Mujurlah, dengan bantuan seorang ejen insurans Kumpulan yang baik mereka boleh Reka bentuk pelan tersuai untuk memenuhi keperluan mereka yang berakhir dengan insurans kesihatan pemandu lori Kumpulan yang sangat berpatutan. Pelan ini boleh meliputi pemandu W2, 1099 pemandu lori dan pemandu lori kontrak. Berikut adalah kawasan hanya beberapa syarikat lori boleh menyesuaikan dengan pemandu lori insurans pelan Kumpulan untuk menyediakan insurans Berkelompok bagi pemandu mereka.

· Pelan-pelan insurans Berkelompok yang banyak mempunyai had yang berbeza-beza pada amaun manfaat maksimum yang dibenarkan dalam tahun satu atau acara yang tunggal. Cap ini sahaja boleh membuat kumpulan insurans kesihatan untuk pemandu lori dengan harga yang agak berpatutan.
· Elemen yang kedua untuk pelan insurans kesihatan pemandu lori Kumpulan yang berpatutan adalah deduktible. Pemandu lori ingin menetapkan deduktibel pemandu mereka pada tahap yang memastikan pemandu lori mereka insurans penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan bersama-sama dengan pembolehubah lain dan belum membuat kebanyakan mereka merasakan pemandu seperti potongan mereka terkawal.
· Co-Pays akan sebahagian yang lain yang identitinya syarikat insurans dan reka bentuk yang akan mengekalkan harga ke tahap yang boleh diselenggarakan. Ia merupakan cara terbaik untuk mengurangkan kos daripada rancangan Kumpulan untuk Syarikat lori.
· Memilih dalam rangkaian penyedia penjagaan kesihatan juga boleh mengurangkan kos satu pelan. Hampir semua rancangan disediakan mempunyai pilihan dan sering kali penyedia penjagaan kesihatan semasa pemandu anda akan dimasukkan ke dalam rangkaian ini.
· Diskaun preskripsi berbanding dengan mengarahkan pembayaran akan memberi manfaat kepada pekerja, terutamanya jika diskaun termasuk barangan bebas-preskripsi seperti suplemen dan mengekalkan kos pelan Kumpulan yang rendah.
· Salah satu cara untuk ketara mengurangkan kos insurans kesihatan pemandu lori yang merupakan sumbangan pekerja. Menggunakan sumbangan pekerja, malah pada tahap rendah sumbangan bukan sahaja mengekalkan kos Syarikat identitinya tetapi ia membawa pekerja-pekerja ke dalam persamaan kos, incenting mereka untuk mengekalkan kos penjagaan kesihatan mereka rendah.
· Akhir sekali, jenis insurans Berkelompok yang boleh mengurangkan kos secara signifikan adalah apa yang dipanggil mini-plan yang. Pelan ini merupakan pelan insurans Berkelompok dengan harga yang sangat berpatutan. Manakala, pelan ini menawarkan perlindungan kurang daripada pelan-pelan yang komprehensif, mereka menawarkan jumlah yang mengejutkan daripada liputan penjagaan kesihatan dan juga diterima oleh kebanyakan pemandu-pemandu lori.

Menggunakan opsyen di atas apabila merekabentuk pelan insurans kesihatan Kumpulan pemandu lori yang boleh memastikan kos insurans Berkelompok untuk Syarikat lori ke tahap yang sangat berpatutan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *