Insurans kesihatan Kumpulan Humana – bagaimana seseorang boleh mendapatkan satu

Insurans kesihatan Kumpulan Humana – bagaimana seseorang boleh mendapatkan satu

Humana adalah fleksibel, murah insurans kesihatan untuk orang serta keluarga. Dengan Humana, usahawan yang bekerja sendiri, pelajar kolej, graduan sekolah segar atau pesara awal boleh mendapatkan perlindungan yang mereka perlukan dan mendapatkan premium dirunding dengan pembekal rangkaian. Plus Kebanyakan dasar-dasar insurans termasuk beberapa pilihan yang biasanya ditemui hanya dalam dasar Kesihatan majikan, bagi contoh pencegahan penjagaan kesihatan dan liputan program.

Kemampuan Bahasa Melayu: mendapatkan pelan insurans kesihatan yang murah dari sebuah firma insurans kesihatan yang boleh dipercayai adalah penting – terutama kerana harga penjagaan kesihatan terus mendaki. Terdapat pelbagai pelan insurans kesihatan berpatutan, jadi anda akan dapati satu baik untuk gaya hidup dan kewangan anda. Rancangan Humana bertujuan bukan sahaja memenuhi keperluan insurans anda, tetapi untuk membuat ia lebih mudah untuk mengurangkan perbelanjaan.

Pelbagai pilihan yang boleh ditolak, serta pelan-pelan tinggi-potongan yang membantu mengekalkan harga yang rendah. Tabungan Kesihatan (HSA) layak pelan-pelan, yang boleh membantu anda meletakkan diri wang untuk perbelanjaan kesihatan tax-free. Tahunan pelan max, yang mempunyai had dolar tahun kalendar, atau topi yang membantu mengekalkan kadar yang berpatutan. Rancangan jangka pendek ini dihasilkan untuk individu-individu yang hanya memerlukan perlindungan sementara dan ingin premium murah insurans kesihatan.

Pilihan dan serba boleh: apabila anda memilih pelan insurans kesihatan dari Humana, anda akan mempunyai fleksibiliti untuk menentukan perlindungan yang sesuai untuk keperluan anda selain bajet anda kepelbagaian polisi insurans bersama-sama dengan jumlah yang boleh ditolak: salah satu boleh memutuskan perlindungan kesihatan konvensional sebaliknya pelan HSA – yang berkelayakan tinggi potongan Kesihatan pelan (HDHP) yang akan membolehkan anda untuk dimasukkan ke dalam untuk akaun simpanan kesihatan. Sila semak dengan Penasihat cukai anda mengenai kelebihan HSAs. Di beberapa buah negeri, konsep pelan insurans kesihatan lain contohnya perubatan jangka pendek serta Tahunan maksimum akan diperolehi.

Insurans kesihatan Humana memberi pelbagai jenis deduktibel untuk memenuhi keinginan bajet anda. Selalunya, semakin besar dibenarkan untuk insurans kesihatan anda lebih rendah adalah pada kadar bulanan anda. Faedah-faedah pilihan yang bertolak ansur adalah ditawarkan dengan bayaran tambahan. Selepas anda memilih insurans kesihatan anda, anda akan berada dalam kedudukan untuk menambah tambahan dengan bayaran tambahan – manfaat pergigian dan manfaat tambahan kemalangan, jangka hayat tinggi yang maksimum manfaat.

Ada kebebasan untuk memilih pembekal penjagaan kesihatan anda jika anda mendapat insurans kesihatan dari Humana. Orang yang Diinsuranskan akan dapat pergi ke mana-mana hospital atau doktor perubatan pilihan mereka tetapi sekiranya mereka mendapat rawatan daripada insurans kesihatan Humana pembawa Kesihatan maka kuantiti besar perlindungan yang ditanggung adalah dilindungi oleh Humana. Ini diterjemahkan sebagai berharga Ringgit yang disimpan pada setengah pelanggan. Anda akan menemui beribu-ribu hospital-hospital bersama-sama dengan kedai-kedai farmasi yang bersekutu dengan Humana, seterusnya anda boleh Yakinlah bahawa anda akan memperoleh penjagaan yang terbaik di mana-mana di negara ini. Jika anda mempunyai penyakit atau kemalangan semasa dalam perjalanan di mana-mana tempat di negara ini, maka anda boleh mendapat manfaat daripada Perkhidmatan hospital-hospital yang telah dijaringkan melalui Humana. Ringkasnya, ini menunjukkan anda bukan sahaja mendapat rawatan perubatan yang tepat pada masanya tetapi juga tidak membayar bom terakhir rawatan.

Insurans perubatan pengguna laman web mesra Humana memastikan bahawa semua maklumat adalah di hujung jari pelanggan berpotensi, yang terlalu, dari saguhati daripada rumahnya. Seseorang boleh mendapatkan sebut harga insurans kesihatan perubatan serta-merta melalui penggunaan alat-alat dalam talian. Hanya perlu mengisi borang yang ringkas dan anda akan diberi satu petikan dalam saat. Selain daripada itu, ia adalah mustahil untuk anda memohon untuk insurans perubatan pada telefon jika kehadiran fizikal anda hanya tidak boleh dilakukan kerana jadual yang sibuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *