Insurans kesihatan Kumpulan California: Bagaimana untuk membuat Kumpulan Kesihatan insurans pelan dengan harga yang lebih berpatutan

Insurans kesihatan Kumpulan California: Bagaimana untuk membuat Kumpulan Kesihatan insurans pelan dengan harga yang lebih berpatutan

Dengan masa yang sukar hari ini dan kenaikan kos perlindungan insurans kesihatan California, kebanyakan syarikat akan mencari cara-cara kreatif mengurangkan turun kos faedah perubatan. Sebagai kos penjagaan kesihatan terus meningkat, keperluan untuk menjimatkan insurans kesihatan California Kumpulan juga telah meningkat. Walaupun penjagaan kesihatan masih harus menjadi salah satu keutamaan syarikat anda dengan manfaat pekerja, anda mempunyai beberapa pilihan untuk memilih dari untuk membuat premium dengan harga yang lebih berpatutan. Berikut adalah tujuh tips yang anda mungkin dapati berguna.

1. Perbandingan California kumpulan insurans kesihatan tawaran yang terbaik. Anda boleh menjimatkan wang yang banyak jika anda melakukan kajian menyeluruh sebelum menetap dengan pelan kesihatan tertentu. Syarikat insurans anda harus mampu untuk menawarkan bantuan dalam memilih dari pelan penjagaan kesihatan yang berbeza dan mengecil pelan yang terbaik sesuai dengan keperluan anda.

2.

Berunding dengan pekerja anda. Tujuan utama anda adalah untuk menyediakan pekerja anda dengan pelan penjagaan kesihatan yang sempurna mungkin, tanpa boros berbelanja. Tolak-ansur terbaik akan mengambil perlindungan tambahan yang pekerja anda mungkin tidak perlu. Cuba untuk mencari tahu apa pekerja anda terutamanya perlu dari mereka perlindungan insurans kesihatan California dan pilih rancangan yang boleh memenuhi kebanyakan mereka dan pada masa yang sama, sesuai dengan bajet Syarikat anda.

3. Pergi HSA layak California Kumpulan kesihatan pelan. Akaun simpanan kesihatan atau HSA membolehkan pemilik perniagaan dan pekerja untuk membuat sumbangan yang bebas cukai. Sumbangan ini adalah tidak dikenakan cukai, dan pekerja-pekerja anda boleh mendapat manfaat daripada mereka kerana mereka akan dapat menggunakan wang HSA untuk keperluan insurans mereka premium atau perubatan tanpa cukai.

4. Bekerja dengan sebuah syarikat insurans yang telah terkunci dalam kadar. Pembekal insurans kesihatan California yang banyak terpaksa menaikkan premium mereka setiap tahun untuk satu sebab atau lain. Ada orang lain yang boleh menawarkan anda ditetapkan kadar Polisi Kumpulan penjagaan kesihatan anda. Penyedia insurans yang dikunci dalam kadar hendaklah sesuai.

Walau bagaimanapun, ini tidak seharusnya anda asas untuk menentukan pembekal yang mengamanahkan insurans kesihatan Kumpulan California anda dengan. Pastikan anda menimbangkan faktor-faktor lain seperti deduktibel, liputan rangkaian, kos premium, dan sebagainya, yang hanya seperti penting.

5. Berkongsi premium. Jika anda tidak mampu untuk memikul kos keseluruhan premium bagi pelan insurans kesihatan Kumpulan pekerja anda California, meminta mereka untuk berkongsi sebahagian daripadanya. Ia adalah biasa bagi perniagaan kecil untuk meminta pekerja-pekerja mereka untuk berkongsi sebahagian daripada premium bulanan. Rujuk kepada mereka dahulu dan menilai berapa banyak mereka mampu, dengan pertimbangan yang bijaksana. Pastikan anda Jangan biarkan mereka membayar lebih daripada yang mereka lakukan jika mereka kepunyaan syarikat lain.

6. Pergi untuk pelan kesihatan yang fleksibel. Banyak syarikat-syarikat insurans kesihatan California sekarang menyediakan pelan kesihatan Kumpulan yang fleksibel. Ini membolehkan pekerja-pekerja anda untuk menyesuaikan tahap perlindungan insurans yang betul-betul sesuai dengan keperluan mereka. Ini bukan sahaja berfaedah untuk mereka, tetapi ia juga boleh menawarkan sejumlah besar simpanan premium insurans.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *