Insurans kesihatan hanya baik sebagai ejen

Insurans kesihatan hanya baik sebagai ejen

Selama bertahun-tahun saya telah tertanya-tanya jika saya hanya mempunyai ejen yang baik akan perkara-perkara yang telah ternyata lebih baik. Aku menulis artikel ini untuk membantu orang ramai mengelak daripada membuat kesilapan sama seperti saya mempunyai. Beberapa tahun yang lalu saya pergi dalam talian untuk mencari satu polisi insurans kesihatan. Internet adalah baru dan terdapat beberapa syarikat-syarikat Texas yang berasaskan yang menawarkan insurans kesihatan secara online. Saya adalah diarahkan melalui carian google untuk sebuah syarikat daripada NewYork, NY. Kembali pada masa itu Jadilah ada cara untuk benar-benar membeli secara online jadi saya sudah melengkapkan soal-selidik mereka dan jurujual yang dipanggil.

Jurujual mula bertanya tentang keadaan kesihatan dan perkara-perkara yang mereka akan meminta anda secara peribadi. Saya memberitahu beliau masalah saya hanya saya mengambil ubat tekanan darah. Dia telah mengambil semua maklumat saya dan memberi saya premium yang kira-kira 30% lebih murah daripada mana-mana sebut harga yang saya sudah di masa lalu. Saya beberapa hari berlalu dan saya menerima permohonan melalui pos untuk tandatangan saya. Saya dihantar itu seperti yang saya telah diarahkan untuk melakukan oleh agen dan cepat telah diberikan satu dasar. Ini adalah di mana mimpi ngeri bermula.

Kira-kira setahun kemudian saya telah serangan jantung dan telah dimasukkan ke hospital. Blue Cross Blue perisai Texas mula meminta doktor saya rekod perubatan. Apabila doktor saya dihantar rekod saya mendapat surat dari BCBSTX pada dasarnya menuduh saya tentang penipuan insurans. $200,000.00 Ditambah dalam bil-bil perubatan telah ditolak. Saya mendapati kemudian bagaimana ejen sudah saya apa-apa kadar yang rendah berbanding dengan orang lain. Dia tidak beritahu Cross biru tentang ubat tekanan darah saya telah diambil; Saya telah membantunya dengan menandatangani permohonan tanpa membacanya dengan teliti. Akan sangat berhati-hati apabila memilih ejen.

Saya telah menemui yang sangat baik dan jujur ejen tempatan di sini di Texas dan tidak akan perdagangan beliau bagi dunia. Berikut adalah cadangan saya. Anda boleh membeli insurans anda dalam talian. Ikuti kaedah mudah ini. Jika ejen insurans anda terlalu sibuk atau jauh untuk bertemu dengan anda secara peribadi untuk permohonan; Jangan beli dari beliau. Mencari satu lebih dekat dan tidak terlalu sibuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *