Insurans kesihatan Florida untuk menampung lebih banyak remaja

Insurans kesihatan Florida untuk menampung lebih banyak remaja

Remaja adalah kumpulan umur yang paling mungkin memerlukan insurans kesihatan Florida sekarang. Masih di Kolej atau baru untuk tenaga kerja, sedikit dalam kategori ini akan dilindungi melalui kerja. Di seluruh negara, terdapat 10 juta uninsured dewasa antara 19 dan 25 tahun 2010. Menurut kaji selidik oleh Pusat bagi kawalan dan pencegahan penyakit, yang mengubah sekitar tahun ini. Bilangan remaja yang uninsured jatuh kepada 9.1 juta dalam tempoh tiga bulan pertama 2011. Satu tinjauan Gallup-Healthways yang juga menunjukkan bahawa kadar remaja uninsured jatuh dari 28 peratus buat jatuh 24.2 peratus pada suku kedua tahun ini.

Peluasan kawasan liputan kajian datang, sebahagian, kerana remaja, pelajar kolej dan graduan kolej boleh tinggal dilindungi di bawah pelan insurans kesihatan Florida ibu-bapa mereka sekarang. Itu bukan satu-satunya pilihan, walaupun. Bagi pelajar-pelajar yang akan ke Kolej luar negara, tinggal dasar seorang ibu atau bapa adalah jarang opsyen. Beberapa buah negeri membenarkan syarikat-syarikat insurans dari luar negeri untuk menjual perlindungan di negeri mereka. Jika ibu bapa mempunyai pelan melalui kerja Kumpulan, menambah ahli keluarga ke Rancangan itu boleh secara drastik memandu kos untuk ibu bapa. Kumpulan perlindungan boleh menjadi sangat mahal. Insurans kesihatan FL melalui pasaran pelan individu sebenarnya mungkin kos kurang.

Insurans kesihatan Florida yang dikehendaki oleh lebih banyak Kolej dan Universiti

Sama ada atau untuk mendapatkan perlindungan, sering tidak pilihan untuk orang dewasa muda yang kolej yang terikat. Banyak Kolej dan Universiti memerlukan pelajar untuk mempunyai insurans kesihatan sebelum mereka boleh mengikuti kelas-kelas. Untuk pelajar yang berusia 19, masalah kesihatan yang sedia ada boleh menjadi kesilapan utama. Florida pula menerima pengecualian selama satu tahun untuk membenarkan tambahan masa bagi pematuhan pembaharuan penjagaan kesihatan Persekutuan, tapi walaupun apabila penduduk Florida mempunyai perlindungan yang sama rata di bawah undang-undang, 20 orang atau lebih tua boleh mempunyai masa yang sukar untuk mendapatkan insurans kesihatan bagi Florida adalah mereka yang mempunyai keadaan sedia ada. Pelan Kumpulan menerima orang yang mempunyai masalah kesihatan, tetapi pelan insurans kesihatan FL individu tidak perlu menerima permohonan dari mereka yang mempunyai masalah kesihatan sehingga 2014.

Sudah tentu, satu penyelesaian yang boleh untuk mendapatkan pelan yang kekal manakala kesihatan anda membuatnya mudah untuk mendapat harga standard premium. Anda juga boleh bercakap dengan kolej atau Universiti anda mengenai pilihan sekolah yang ditaja. Tinggal liputan Kumpulan ibu bapa ini adalah kemungkinan yang lain. Di samping itu, Terdapat juga yang sedia ada keadaan pelan insurans selepas pembaharuan penjagaan kesihatan. PCIP ini hanya disediakan kepada orang-orang yang tidak mampu untuk mendapatkan perlindungan kerana kesihatan miskin selama enam bulan, walaupun. Program ini menawarkan versi standard, versi dilanjutkan dan versi HSA perlindungan.

Jika anda tidak biasa dengan istilah HSA, yang merujuk kepada akaun simpanan kesihatan. Pelan Kesihatan tinggi-potongan tertentu membolehkan anda menjimatkan wang dengan akaun cukai-advantaged khas. Akaun simpanan kesihatan ini boleh tumbuh dengan bebas cukai pendapatan sama ada anda melabur simpanan anda dalam akaun faedah mudah, dalam saham atau bon, atau dana bersama.

Anda boleh mengeluarkan wang HSA untuk membayar bagi penjagaan kesihatan kerana anda perlu, atau menyimpan wang semasa it\ mudah dan membayar sendiri nanti untuk bil-bil perubatan yang ditanggung sebelum ini. Jika anda don\’t mempunyai bil-bil perubatan, anda masih boleh berkembang baki HSA dengan bebas cukai pendapatan. Sumbangan HSA anda juga boleh diambil sebagai potongan cukai pendapatan anda boleh dikenakan cukai yang lebih rendah.

Dengan golongan muda yang mempunyai beberapa pilihan yang berbeza, it\ yang sepatutnya mula mencari baik terlebih dahulu. Comparison-Shopping masih cara berurus untuk mendapatkan nilai terbaik untuk wang. Pelan-pelan insurans kesihatan Florida mungkin mempunyai kadar yang sangat berbeza untuk perlindungan yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *