Insurans kesihatan Florida memberikan penjagaan pencegahan percuma

Insurans kesihatan Florida memberikan penjagaan pencegahan percuma

Orang akan beralih kepada pelan kesihatan dengan deduktibel $1,000 atau lebih pada rekod nombor. Manakala insurans kesihatan Florida tinggi-potongan boleh mengurangkan premium, simpanan boleh dibayangi oleh hutang perubatan masa depan dan masalah kesihatan yang teruk semuanya terlalu cepat.

Seperti meletakkan Kristen Cameron: “saya tidak mempunyai insurans kesihatan dengan potongan $ 17,000 kerana membuat saya. Kerana orang-orang tanpa insurans kesihatan telah mati lebih kerap di hospital-hospital daripada pesakit yang mempunyai insurans kesihatan, saya mendapat pelan tinggi-potongan sebagai insurans terhadap ditinggalkan mati selepas ambulans yang mendapat saya ke hospital. Saya tidak mempunyai akses kepada penjagaan kesihatan, pencegahan lebih kurang, kerana apa-apa dilindungi sehingga saya membayar $17,000. ”

Kristen di pilihan untuk mengekalkan perlindungan minima dengan beralih kepada pelan tinggi-potongan dan mengorbankan penjagaan pencegahan telah menjadi biasa. Sebagai CEO di Memorial Healthcare menjelaskan, “orang-orang akan menangguhkan ingin mendapatkan rawatan perubatan. Mereka tidak melakukan pencegahan kesihatan.”

CEO Jim Full membimbangkan itu, “kerana mereka sedang menunda… mereka datang ke bilik kecemasan atau mereka yang berada di hospital dan mereka berada dalam bentuk yang lebih teruk. Hospital beliau telah melihat satu $1 juta meningkat dalam penjagaan yang disediakan secara”sedekah” bagi mereka yang tidak dapat membayar untuk rawatan perubatan hanya sejak tahun 2007.

Insurans kesihatan di Florida jatuh deduktibel pencegahan dalam penjagaan

Harapan yang tinggi bahawa trend ini akan mula berbalik 2011 sekarang bahawa insurans kesihatan bagi Florida hendaklah meliputi Perkhidmatan pencegahan yang disyorkan sebelum potongan pelan dipenuhi. Di samping itu, anda tidak akan mempunyai samping caj Ko-insurans atau co-pays.

Malangnya, penjagaan pencegahan hanya dilindungi apabila anda mendapat insurans kesihatan Florida selepas kelulusan pembaharuan penjagaan kesihatan. Rancangan yang lebih tua yang tidak diperlukan untuk meningkatkan perlindungan dan pelan baru mungkin mempunyai premium yang lebih tinggi. Namun, ia mungkin berbaloi untuk mengelakkan masalah kesihatan pada masa hadapan yang serius dan hutang perubatan bernilai.

Bergantung kepada usia anda, anda mungkin layak untuk pelbagai jenis perkhidmatan yang boleh mengekalkan kesihatan anda, termasuk ujian untuk menangkap tekanan darah tinggi atau kolesterol. Prosedur pemeriksaan kanser, seperti colonoscopies dan mammograms, juga kini dilindungi.

Di samping itu, anda boleh mendapatkan pemakanan kaunseling dan saringan ujian untuk masalah gula darah yang tinggi yang menunjukkan pre-diabetes. Perlu berhenti minum arak atau berhenti merokok? Florida insurans pelan perlindungan kaunseling bantuan bagi masalah tersebut serta bantuan kehilangan berat badan di bawah perkhidmatan penjagaan pencegahan.

Mengapa memantau Plan Insurans Florida liputan penjagaan pencegahan?

Manakala perlindungan pencegahan baru terpakai kepada kedua-dua pelan insurans Florida di pasaran individu dan perlindungan melalui pekerjaan, butir-butir bil boleh dikurangkan di bawah perlindungan anda akan berhak menerima tahun ini.

Anda mungkin perlu mendapatkan perlindungan baru kerana pelan yang lebih tua yang akan “grandfathered dalam” tidak boleh menawarkan penjagaan pencegahan tanpa caj samping. Di samping itu, insurans kesihatan bagi Florida sering menghadkan anda ke rangkaian tertentu doktor dan hospital. Jika anda keluar dari rangkaian penjagaan pencegahan, caj boleh digunakan.

Walaupun anda menggunakan pembekal dalam rangkaian untuk Perkhidmatan pencegahan disyorkan yang harus dilindungi, bagaimana Rang undang-undang doktor mungkin meningkatkan kos anda. Jika rawatan pencegahan tidak dipisahkan daripada Perkhidmatan-Perkhidmatan lain yang tidak dilindungi dengan tiada caj samping, anda mungkin dikenakan untuk Perkhidmatan pencegahan, terlalu. Semak dengan pembekal insurans kesihatan Florida untuk menjelaskan peraturan sebelum anda menjadualkan janji temu untuk perkhidmatan rawatan pencegahan untuk memastikan anda mendapatkan sebahagian daripada janji-janji penjagaan pencegahan tahun ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *