Insurans kesihatan di Washington

Insurans kesihatan di Washington

Menuntut kadar insurans insurans kesihatan di Washington yang hendak mendapatkan rawatan perubatan. Penyelidikan Laman web yang boleh dipercayai dan notis daripada firma insurans yang boleh memberi anda kadar tersebut secara percuma. Selepas mengisi borang ini, anda akan mempunyai kebolehan untuk mengakses beberapa pilihan insurans kesihatan WA yang berpatutan untuk anda. Ini jenis dasar-dasar Kesihatan termasuk HMO, PPO, POS dan HSA. Meletakkan pelan ini bersama-sama untuk menilai yang akan menjadi yang paling sesuai untuk perubatan anda perlu. Ini adalah benar-benar mudah untuk dilakukan.

Pada masa kini, orang Cari sendiri mencari polisi insurans perubatan Washington kerana syarat-syarat pekerjaan seolah-olah menukar dengan minit. Ada beberapa yang telah sebaik sahaja sebahagian daripada perlindungan insurans perubatan majikan mereka merancang, dan apabila mereka telah melepaskan, mereka telah menekankan mencari pilihan insurans perubatan yang optimum bagi mereka. Walaupun, kita tidak perlu berasa terharu dan perplexed dari segi perlindungan insurans perubatan di Washington kerana anda boleh mendapatkan bantuan daripada pejabat Suruhanjaya insurans. Ia boleh didapati untuk membalas apa-apa masalah yang anda mungkin ada apabila ia datang kepada pelan insurans perubatan. Selain itu, perniagaan mencari Kesihatan insurans di Washington masih bergantung pada anda.

Terdapat pelbagai rancangan dan gaya perlindungan yang anda boleh melihat untuk menilai apa yang akan memuaskan untuk anda dengan harga yang berpatutan Selain itu. Sebelum memilih, anda perlu tahu apa yang anda mahukan terlebih dahulu.

Bermula dengan, membeli polisi yang menawarkan perlindungan perubatan untuk penginapan hospital atau doktor Lawatan. Ini mewakili dua perkhidmatan penjagaan kesihatan yang dikehendaki di dalam pelan insurans penjagaan kesihatan. Sebaliknya, ini adalah hanya digalakkan jika anda boleh membayar naik depan perbelanjaan yang mengiringi Lawatan profesional perubatan atau membayar untuk preskripsi.

Di samping itu, anda juga boleh mengambil kesempatan daripada pelan insurans yang akan anda menampung sebahagian daripada perbelanjaan ditanggung dimasukkan ke hospital. Ini boleh membantu merendahkan premium bagi pelan insurans penjagaan kesihatan.

Supaya anda boleh tiba di keputusan lebih baik membeli, anda boleh mendapatkan bantuan Broker Insurans penjagaan kesihatan. Menggunakan pengalaman broker insurans perubatan boleh membantu anda dalam melayari untuk tawaran yang terbaik pada caj insurans perubatan. Selain itu, mereka boleh melakukan semua kerja untuk anda dan memberi anda pelbagai anggaran mengenai keperluan penjagaan kesihatan anda sendiri.

Terutamanya, pada subjek ini membeli pelan perlindungan insurans kesihatan di Washington, ini juga sangat penting. Anda Jangan membeli pelan perlindungan insurans kesihatan dengan liputan bersalin jika anda berada atau tidak lagi subur.

Anda juga boleh menggunakan fakta bahawa anda boleh menggunakan pelbagai syarikat insurans untuk beberapa keperluan insurans perubatan. Pada akhirnya, ia adalah agak sukar untuk memperolehi hanya satu syarikat insurans yang akan memberikan anda perlindungan kesihatan anda perlu atau memenuhi semua keperluan kesihatan anda. Pada Nota tersebut, anda boleh menggabungkan perlindungan penjagaan kesihatan anda antara syarikat-syarikat insurans untuk memperolehi tawaran terbaik yang tersedia.

Untuk mengurangkan kos yang berkaitan, premium perlindungan insurans penjagaan kesihatan akan dibuat boleh dicapai melalui rangkaian pembekal yang diutamakan. Dengan premium yang lebih rendah, anda mungkin mempunyai satu perjanjian untuk melakukan perniagaan dengan doktor, hospital, klinik dan lain-lain penyedia penjagaan kesihatan dalam rangkaian. Ditambah faedah termasuk anda menjimatkan perbelanjaan anda potongan insurans sementara pembekal insurans anda menyimpan apabila dengan giliran mereka untuk bertanggungjawab ke atas kos penjagaan kesihatan.

Selain kos yang lebih rendah, anda boleh secara umumnya bergantung kepada mereka untuk memberikan anda satu rangkaian yang besar dan doktor hospital untuk dipilih. Rangkaian doktor dan hospital-hospital ini fail kertas-kerja yang penting dan tuntutan-tuntutan bagi anda untuk mendapatkan akses kepada rawatan penjagaan kesihatan. HSAs POSs, PPOs, dan HMO, semua mempunyai kuasa rangkaian yang dipilih untuk menawarkan rawatan perubatan yang diperlukan.

Mengikut hukum negeri Washington, Syarikat perlindungan insurans kesihatan tidak dibenarkan untuk menolak liputan penjagaan kesihatan kepada orang-orang yang berdasarkan berapa lama mereka akan. Walau bagaimanapun, banyak syarikat insurans akan cuba untuk memansuhkan undang-undang ini.

Pembaharuan penjagaan kesihatan mempunyai kesan yang ketara di Washington yang pelan perlindungan insurans penjagaan kesihatan disediakan. Menjelang September, Kerajaan Persekutuan akan menyebabkan ia menyalahi undang-undang untuk menolak perlindungan untuk anak-anak muda dengan syarat-syarat yang sedia ada. Larangan yang serupa terhadap dewasa berasaskan kesihatan mereka juga akan dibuat pada tahun 2014. Ini bekerjasama dengan mandat untuk individu yang boleh membawa syarikat-syarikat insurans dengan pelanggan berpotensi untuk membantu dalam meliputi kos pesakit lebih mahal.

Sementara itu, undang-undang baru mengenai perlindungan insurans kesihatan WA untuk anak-anak muda akan menjadi lebih dikenali kepada umum. Kanak-kanak adalah tidak bertanggungjawab ke atas keadaan kesihatan mereka akan menghidap. Yang rasa, menafikan mereka penjagaan kesihatan adalah bahaya moral. Ianya kemudian ragu bahawa Keluarga, walaupun orang-orang yang berpendapatan rendah, akan menjejaskan kesejahteraan anak-anak mereka dengan meninggalkan mereka tanpa Diinsuranskan.

Sebagai contoh, firma insurans Regence sedang menderita kerana mereka diberhentikan jualan insurans penjagaan kesihatan kanak-kanak. Akibat melanggar undang-undang, Pesuruhjaya Negeri insurans telah mengarah mereka terhenti dan berhenti menawarkan semua dasar. Organisasi merayu, mengisytiharkan bahawa mereka perlu memberhentikan jualan insurans perubatan anak-anak yang kecil untuk mendapatkan pelanggan-pelanggan mereka dari kenaikan premium.

Secara keseluruhannya, negeri Washington mahu melindungi kesihatan penduduk dengan menyediakan alternatif kepada mereka dan melindungi mereka melalui undang-undang insurans perubatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *