Insurans kesihatan California Kumpulan: Faktor-faktor untuk mempertimbangkan ketika mendapatkan polisi insurans kesihatan Kumpulan

Insurans kesihatan California Kumpulan: Faktor-faktor untuk mempertimbangkan ketika mendapatkan polisi insurans kesihatan Kumpulan

Dengan semua kemungkinan opsyen untuk insurans kesihatan Kumpulan California, memilih dasar penjagaan kesihatan yang terbaik boleh menjadi satu tugas yang mencabar. Ia adalah sebahagian daripada tanggungjawab syarikat anda untuk memilih pelan penjagaan kesihatan California yang sesuai dengan keperluan asas kesihatan pekerja-pekerja anda pada masa yang sama, melindungi sumber-sumber kewangan perniagaan anda. Mujurlah, terdapat faktor-faktor itu apabila dipertimbangkan dengan betul, boleh membawa anda untuk membuat pilihan yang betul.

Pertama, tawaran terbaik sebenarnya ditutup apabila anda melakukan penyelidikan yang mencukupi. Sebelum melompat hak ke rancangan penjagaan kesihatan yang paling menarik, pastikan anda berbincang dengan ejen-ejen insurans atau membuat pertanyaan daripada syarikat-syarikat insurans kesihatan yang boleh dipercayai yang mempunyai pengalaman dalam keperluan insurans kesihatan Kumpulan California. Anda juga boleh bercakap kepada pemilik-pemilik perniagaan lain tentang pengalaman mereka dan meminta untuk rujukan. Pastikan anda bertanya banyak soalan, dan bahawa walaupun anda meminta terlalu banyak, syarikat insurans dengan sabar jawapan mereka dengan jelas. Ia sentiasa adalah idea yang baik untuk membeli-belah untuk pelan kesihatan dalam talian kerana kemudahannya. Terdapat beberapa syarikat dipercayai California insurans kesihatan yang menyediakan perkhidmatan dalam talian dan luar talian yang luar biasa.

Sebelum memutuskan apa pelan kesihatan anda harus meliputi, ia adalah yang terbaik untuk melakukan kaji selidik pekerja anda. Menilai dan bertanya jenis perlindungan kesihatan yang mereka perlukan, dan apa yang mereka fikirkan adalah paling penting. Ia membantu jika anda tahu pekerja anda baik dan latar belakang mereka supaya anda akan mempunyai idea yang asas daripada apa pelan penjagaan kesihatan California akan paling sesuai.

Ianya juga sangat penting untuk memahami faktor-faktor yang boleh menjejaskan kos premium insurans kesihatan Kumpulan California. Perlu ada tolak ansur yang baik antara kualiti manfaat kesihatan yang anda berikan dan Kesihatan kewangan perniagaan anda. Secara amnya, kadar premium boleh berbeza bergantung kepada kumpulan umur, lokasi geografi, jenis industri, Kumpulan saiz dan komposisi keluarga. Terdapat aspek-aspek yang tidak terdidik premium insurans kesihatan, demografi dan kos pengunderaitan. Walau bagaimanapun, terdapat faktor-faktor yang anda boleh bermain-main untuk mendapatkan kombinasi yang terbaik.

Sebagai contoh, anda boleh, Reka bentuk perlindungan Kesihatan Kumpulan California anda sendiri. Anda boleh menentukan jumlah potongan anda (jumlah pekerja anda akan perlu membayar daripada poket mereka sebelum perlindungan insurans kicks in) – semakin tinggi anda menyediakan ini, yang lebih rendah premium anda akan. Deduktibel boleh terdiri daripada kira-kira $50 hingga $ 250, walaupun sesetengah mungkin naik kepada beberapa ribu. Anda juga boleh memilih untuk meningkatkan tahap co-payments (daripada jumlah poket pekerja anda mesti membayar bagi perkhidmatan perubatan dan doktor Lawatan) dan maksimum had poket (maksimum jumlah pekerja anda dijangka membayar setahun) untuk mengurangkan premium. Menambah kawasan liputan kajian kesihatan lain seperti penjagaan gigi dan preskripsi dadah faedah dijangkakan akan menaikkan premium.

Kunci untuk mendapatkan insurans kesihatan California yang terbaik untuk kakitangan anda adalah untuk keseimbangan yang baik antara apa yang pekerja anda perlukan dan apa yang anda boleh melindungi. Membolehkan pekerja-pekerja anda untuk satu penyertaan yang aktif dalam membuat liputan kesihatan yang betul akan mengurangkan kemungkinan keputusan yang miskin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *