Insurans kesihatan Arizona Kumpulan: Manfaat yang pekerja boleh kembali atas

Insurans kesihatan Arizona Kumpulan: Manfaat yang pekerja boleh kembali atas

Majikan secara umumnya tahu dengan baik bahawa salah satu cara terbaik di mana mereka boleh menarik pekerja yang hebat persembahan di luar sana dengan menawarkan mereka beberapa kualiti Kesihatan insurans perlindungan dan manfaat pekerja.

Bercakap mengenai faedah-faedah pekerja, hari ini pekerja dijangka menerima Kemudahan skala penuh gaya korporat. Malah manfaat insurans adalah salah satu Taman yang sangat kuat di mana kos pekerjaan boleh juga akan berunding dengan pekerja sedia ada atau yang baru yang terletak kira-kira untuk menyertai firma.

Memanfaatkan kuasa membeli insurans kesihatan berkelompok

Sebaik sahaja anda menyertai sebuah rumah korporat tertentu sebagai pekerja anda secara automatik apa adalah leverage kuasa membeli syarikat itu, setakat pelan insurans kesihatan Arizona Kumpulan yang berkenaan. Sebagai balasan, anda mula mendapat kos faedah yang stabil melalui proses. Dan ini adalah jelas tidak mempunyai pancang mendadak yang datang setiap tahun akan datang. Kebanyakan organisasi-organisasi perniagaan yang utama dan rumah-rumah yang korporat di Arizona mempunyai pelan insurans kesihatan mereka dengan pembekal insurans yang berjenama di pasaran. Untuk menamakan beberapa ini membawa penanggung insurans akan,

Humana
SecureCare pergigian
ECPA
Unum Kumpulan Wang Simpanan

Sumber tunggal dengan mana-mana syarikat-syarikat ini adalah bersamaan dengan satu pakej bersama keseluruhan yang merangkumi segala-galanya

Perubatan PPO merancang untuk mempunyai pelan perubatan
Rancangan gigi
Visi penjagaan
401k pelan tanpa kos counted atau dikenakan daripada majikan
Insurans hayat
Pelan-pelan tambahan bagi keadaan perubatan akut seperti kanser atau kemalangan yang pernah berlaku sebelum ini
Hilang Upaya jangka panjang
Kecacatan jangka pendek

Walau bagaimanapun, walaupun itu, kebimbangan utama kekal dengan fakta tentang bagaimana ia dapat mengekalkan kadar dalam kumpulan insurans kesihatan merancang pada tahap yang rendah, yang mana dengan harga yang berpatutan. Lagipun, malah pekerja perlu berkongsi sebahagian daripada kadar premium. Jadi, ia perlu menjadi sesuatu yang mereka akan menguruskan mampu juga.

Selalunya apabila melihat sekeliling bagi kadar yang lebih rendah, ia bukanlah tatacara membeli-belah yang sukar tetapi tindakan mengekalkan kadar itu yang kelihatan menonjol kepada pemegang polisi yang merupakan sebahagian daripada rangkaian Kumpulan Arizona insurans kesihatan. Setelah majikan menguruskan untuk mencari pelan yang sesuai yang sesuai boleh beliau dan pekerja-pekerja sokongan, masih lagi soalan tentang apa yang akan berlaku jika kadar premium naik oleh 30% atau 40% yang lain pada tahun berikutnya.

Ia memang tidak mungkin bagi majikan untuk mengambil kira andaian perubahan masa depan dari sebelum tangan atau jaminan untuk membayar balik kepada semua bakal penjagaan kesihatan kerugian yang mungkin berlaku kepada Kumpulan pekerja yang dilindungi di bawah pelan insurans kesihatan Arizona Kumpulan. Walau bagaimanapun, yang melegakan hakikatnya berada dalam Kumpulan beratus-ratus dan beribu-ribu pekerja dan pengangkut yang Diinsuranskan sepenuhnya untuk kembali pada anda yang tidak ditinggalkan sendirian untuk berjuang dan mencari jalan anda melalui pasaran penjagaan kesihatan impulsif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *