Insurans haiwan kesayangan? Tidak ia bukanlah benar-benar gila…

Insurans haiwan kesayangan? Tidak ia bukanlah benar-benar gila…

Ramai di antara kita yang memiliki haiwan peliharaan menganggap bayi bulu ini untuk menjadi ahli keluarga kami. Hanya kerana kami menyediakan kemudahan kesihatan dan keperluan perubatan ahli-ahli keluarga kami manusia, jadi kita harus mempertimbangkan dengan serius membeli insurans haiwan kesayangan untuk menampung keperluan kami ahli keluarga haiwan. Apabila kami menentukan bekalan haiwan peliharaan yang perlu, kita harus merangkumi insurans haiwan kesayangan.

Kenapa membeli insurans haiwan kesayangan?
Walaupun ia agak jelas mengapa kita perlukan insurans kesihatan manusia, insurans haiwan kesayangan yang kadang-kadang tidak kelihatan sebagai penting. Ramai di antara kita yang memiliki haiwan peliharaan (atau benar-benar, mereka sendiri kami) menganggap sahabat haiwan ini untuk menjadi ahli keluarga kami. Seperti yang kami sediakan untuk kesihatan fizikal dan keperluan perubatan ahli-ahli keluarga kami manusia, jadi kita harus mempertimbangkan dengan serius membeli insurans haiwan kesayangan untuk menampung keperluan kami ahli keluarga haiwan.  Apabila kami mengumpul senarai binatang kesayangan bekalan, kami harus merangkumi haiwan peliharaan insurans sebagai satu keperluan.

Kenapa membeli insurans haiwan kesayangan?
Walaupun ia agak jelas mengapa kita perlukan insurans kesihatan manusia, insurans haiwan kesayangan yang kadang-kadang tidak kelihatan sebagai penting. Namun, bahagian haiwan sahabat banyak yang sama fizikal memerlukan kita manusia lakukan. Selain itu bertembung Tahunan yang standard untuk menentukan status kesihatan keseluruhan, haiwan peliharaan sering memerlukan pemeriksaan khas untuk reaksi alahan, masalah organ dalaman atau bersama dan banyak isu berkaitan dengan kesihatan yang mencerminkan keadaan manusia kami.
Maka, sudah tentu, kami sahabat haiwan sering menjadi menghidap parasit dari pelbagai jenis, seperti kutu, kutu dan cacing. Haiwan peliharaan biasanya memerlukan pemvaksinan tembakan atau imunisasi lain, dan juga boleh mendapat penyakit atau penyakit-penyakit yang tertentu untuk mereka baka tertentu.
Semua perkara ini adalah sebab yang cukup untuk mempertimbangkan untuk membeli insurans haiwan kesayangan. Bagaimana pertimbangan bukan fizikal? Kami sahabat haiwan memberikan kami persahabatan, cinta tanpa syarat, hiburan dan kadang-kadang motivasi untuk melaksanakan, jika kita sendiri anjing yang begitu juga perlu pergi untuk berjalan-jalan rutin atau berjalan.

Mitos yang berkaitan dengan insurans haiwan kesayangan
Sebagai pencinta haiwan dan pemilik haiwan peliharaan, telah anda pernah cuba untuk merasionalkan tidak membeli insurans haiwan kesayangan? Ini adalah beberapa mitos biasa yang kita sering cuba untuk meyakinkan kita tentang, untuk menggunakan sebagai alasan untuk tidak menghabiskan wang pada keperluan ini bagi kami para sahabat haiwan.
• Ia akan mudah untuk membayar untuk penjagaan haiwan haiwan daripada simpanan.
• Insurans haiwan kesayangan adalah jauh lebih mahal daripada insurans kesihatan manusia, terutamanya untuk hanya satu haiwan kesayangan.
• Muda dan/atau dalaman haiwan tidak perlukan insurans kesihatan.
• Ia akan menjadi terlalu mudah untuk memfailkan tuntutan dan mendapatkan pembayaran balik.
• Pet insurans akan menghadkan pilihan pembekal haiwan.

Manfaat insurans haiwan kesayangan
Sama seperti kita manusia boleh mengalami krisis kewangan apabila timbul masalah utama Kesihatan, terutamanya dengan tiada perlindungan insurans kesihatan, jadi boleh haiwan kesayangan kita. Malangnya, masalah-masalah kesihatan yang mereka benar-benar boleh menyampaikan kehidupan dan kematian keputusan pemilik haiwan kesayangan kita perlu membuat, jika kita tidak mampu untuk membayar perubatan yang betul dan prosedur perubatan yang boleh menyelamatkan nyawa mereka. Terlalu banyak kali, ini keputusan dalam membuat keputusan yang menyakitkan untuk haiwan-haiwan dan sahabat meletakkan, bukannya menderita. Senario ini terutamanya menekankan kepentingan membeli insurans haiwan kesayangan bagi kami haiwan para sahabat yang dikasihi.
Ini adalah sebahagian daripada manfaat paling penting insurans haiwan kesayangan, berbeza dengan pelan-pelan yang anda pilih:
• Kemajuan dalam prosedur-prosedur penjagaan kesihatan dan perubatan haiwan membantu haiwan yang hidup lebih sihat, lebih lama. Insurans haiwan kesayangan membantu menampung banyak rawatan yang baru dan lebih baik dan prosedur. Sebahagian daripada ini termasuk peningkatan lambak dan tanda kawalan, penjagaan gigi dan pengenalan mikrocip. Prosedur perubatan yang baru untuk haiwan peliharaan termasuk ultrasound, MRI, pembedahan laser, endoscopy dan echocardiography.
• Ubat haiwan kesayangan dengan harga yang berpatutan. Insurans haiwan kesayangan boleh membantu membayar untuk ubat-ubatan yang biasa untuk kesihatan dan keperluan tingkah laku.
• Bekalan haiwan kesayangan tambahan. Insurans haiwan kesayangan boleh membantu membayar pelbagai jenis bekalan haiwan kesayangan seperti sangkar, Peti, latihan bekalan, pemakanan aksesori, dan banyak lagi.

Jika anda tidak kini memiliki haiwan kesayangan insurans bagi sahabat haiwan yang tercinta anda, melakukan beberapa kajian dan mencari pelan yang sesuai untuk haiwan peliharaan keluarga anda. Anda akan gembira anda telah lakukan, kerana anda mendapat pahala lebih sihat, lebih gembira sahabat haiwan, yang kemudian lebih cenderung untuk menikmati kehidupan yang lebih panjang.
Insurans haiwan kesayangan dengan harga yang berpatutan

Sila layari Mall kami dalam talian

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *