“ini apa salahnya sedikit &” hanya bagaimana menyakitkan adalah PCB ujian?

“ini apa salahnya sedikit &” hanya bagaimana menyakitkan adalah PCB ujian?

Ujian untuk penyakit adalah cara terbaik untuk menghentikan mereka Mac marauding. Ia adalah satu perkara yang mudah untuk memahami: orang akan mempunyai hubungan seks, oleh itu orang yang akan menangkap STD satu atau dua. Ianya hanya melalui pengesanan awal dan rawatan yang kami akan mengurangkan bilangan orang-orang yang dijangkiti keluar dan mengenai di penduduknya pada bila-bila masa yang diberikan. Kurang orang-orang yang dijangkiti, mengurangkan kadar jangkitan. dapat? Baik!

Jangkitan lebih rendah kadar melalui STD ujian menjimatkan wang dan menyebabkan kita sihat. Memang semua kebaikan dan ada keburukan. Maka mengapa itu supaya beberapa Amerika menerima ujian sebagai sebagai sebahagian daripada mereka sembuh Kesihatan? Baik, ia boleh menjadi orang yang hanya takut, takut kebenaran dan takut untuk menghadapi cabaran akibat daripada tindakan mereka. Ini mungkin sedikit lengan kerusi psikologi tetapi ia seolah-olah akal yang baik kepada kami.

Ia semua tertakluk kepada tanggungjawab apabila ia datang kepada setiap isu yang penting dalam masyarakat. Anda boleh membeli kereta, tetapi anda akan bertanggungjawab untuk mendapatkan insurans kerana mungkin ada kemalangan. Masuk akal. Apabila individu yang terlibat dalam aktiviti seks, ia adalah tanggungjawab mereka kepada masyarakat secara keseluruhan untuk menerima ujian supaya mereka tidak sebarkan STD yang cepat sekali seluruh bandar mereka dan/atau negara-negara Amerika.

Keadaan kini semakin luar kawalan di negara ini. Terdapat lebih daripada dua puluh lima penyakit-penyakit lain yang layak untuk PCB dan lebih daripada lima belas juta jangkitan baru dilaporkan setiap tahun. Itulah banyak ujian. Tetapi ia adalah satu-satunya cara kita akan penyok masalah ini dan kembali negara kepada kesihatan yang baik harus di berbanding Kesihatan kini ianya.

STD setiap menyebabkan masalah lain di kiri tidak dirawat. Beberapa menyebabkan scabs hodoh dan kudis pada anda paling halus atau kawasan, beberapa menyebabkan parut dalam tiub Falopio seorang wanita membawa kepada ketidakupayaan untuk mempunyai anak dan beberapa menyebabkan kematian. Awal ujian cara rawatan awal, yang bermaksud pemulihan awal bermakna kurang kerosakan kepada kesihatan anda. dapat? Baik!

Sesetengah orang akan sekadar ayam untuk melawat klinik STD. Mereka berfikir bahawa ia mungkin memalukan atau menyakitkan. Sungguh memalukan akan jika seseorang terpaksa mengalami STD yang dan mengorbankan ujian kerana mereka terlalu malu untuk melawat doktor. Mereka jelas tidak terlalu malu untuk mengambil pakaian mereka dan melakukan hubungan seks dengan seseorang. Mengapa mendapat malu sekarang? Doktor-doktor terlatih dalam hal ini. Mereka tidak membuat panggilan penghakiman, mereka hanya cuba untuk sembuh.

Yang membawa kita kepada soalan kesakitan. Ada beberapa perkara yang perlu kita hadapi apabila ia datang untuk mengekalkan kesihatan yang baik kita tetapi kesakitan tidak salah seorang daripada mereka! Itu adalah betul, hampir seratus peratus STD ujian adalah sama sekali tidak menyakitkan. Dan yang paling teruk anda akan perlu berurusan dengan ujian darah dan, cukup terus terang, jika ujian darah sedang menghalang anda daripada diuji untuk penyakit yang berpotensi boleh membunuh anda, kita rendah diri berkata: mendapatkan lebih ia!

Berikut adalah rentetan ringkas kaedah ujian untuk pelbagai STD:

AIDS/HIV
Darah ujian ini digunakan untuk mendiagnosis kewujudan jangkitan HIV. Swab untuk lisan ujian kaedah juga didapati di sini.
CHLAMYDIA
Ujian air kencing digunakan untuk diagnosis penyakit ini.
KETUAT KEMALUAN
Ujian untuk Ketuat dilakukan oleh doktor klinik STD disahkan melalui pemeriksaan fizikal yang.
HEPATITIS B
Darah ujian digunakan untuk mencapai diagnosis.
HERPES
Percubaan untuk herpes dicapai melalui analisis darah.
SIFILIS
Darah adalah sumber utama ujian, tetapi kaedah swab juga boleh didapati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *