(Inggeris) menyerang Chris Brown dengan Stiletto!

(Inggeris) menyerang Chris Brown dengan Stiletto!

(Inggeris) dan Chris Brown pertikaian domestik merupakan topik hangat di mana-mana. Chris Brown jika mendakwa mempertahankan diri dan kini (Inggeris) adalah sandaran kepadanya! Menurut kawan-kawan pasangan, Chris mendakwa bahawa (Inggeris) datang selepas dia mula menggunakan stiletto itu sebagai senjata. Adakah kasut tumit tinggi senjata! Wanita, jangan bimbang tentang melindungi diri anda dengan semburan lada atau meriam. Hanya slip kasut tumit tinggi yang merah dan anda mempunyai senjata anda pilihan.

Hanya Lihatlah stiletto anda atau anda, wanita. Tumit datang kepada satu titik yang tajam yang mudah akan menyebabkan kerosakan kepada penyerang. Ia mudah untuk cengkaman, dan pergi dengan pakaian anda! Apa lagi yang engkau mahu dari senjata? Mungkin memang benar bahawa tumit tinggi yang boleh digunakan untuk perlindungan diri tetapi Marilah kita lupa Siapakah mangsa sebenar. Ia adalah anda. Walaupun kasut tumit yang seksi, bergaya dan menyeronokkan untuk dipakai, ia boleh menyebabkan kerosakan yang ketara kepada kaki anda. Ada apa-apa seksi, bergaya atau menyeronokkan tentang kaki yang hodoh.

Menurut wanita Amerika di Podiatrist, tumit satu inci menyebabkan terikan lutut dan apabila tumit mencecah tiga inci ada lebih daripada tujuh kali lebih banyak tekanan pada bebola kaki. Ini adalah di luar tabi’i. Kaki kami tidak direka untuk berfungsi dengan cara ini! Apabila anda meletakkan kaki anda di bawah tekanan ini, anda akan menjejaskan biomekanik biasa berjalan atau berdiri walaupun. Apakah maksud semua ini? Di bawah lepuh dan sakit dan sakit, kaki anda mungkin akan merekabentuk sendiri.

Ramai di antara kita telah mendengar tentang mengikat kaki Cina kuno. Mereka akan menyakitkan Balut kaki gadis muda di kedudukan luar tabii dan dari semasa ke semasa di kaki akan ubah untuk mengikat. Proses excruciating dan wanita tinggal bersama sakit seluruh kehidupan mereka. Stiletto itu adalah hampir sehari moden kaki terikat. Jika anda sering memakai kasut tumit, otot, ligamen dan tendon boleh berubah. Secara semulajadi badan untuk berkompromi dengan tekanan yang tidak normal dan kedudukan. Penyesuaian ini menyebabkan gangguan pada fungsi tapak kaki normal walaupun anda tidak memakai kasut tumit. Ini akan membawa kepada kecacatan. Pernahkah anda melihat sebuah bunion?

Kecacatan tidak kesan sampingan sahaja. Yang neuroma adalah tumor Benigna saraf biasa yang menyebabkan kesakitan yang dahsyat. Kasut tumit tinggi atau mana-mana Menggilap toed ketat boleh membawa kepada neuromas. Kasut ketat tentera berjalan kaki anda ke dihimpit bersama-sama. Tulang anda akan lebih cenderung untuk menyebabkan geseran atau kerengsaan kepada tisu-tisu di sekitarnya. Kerengsaan berterusan ini membawa kepada neuroma. Walaupun ada tiada ancaman yang sebenar untuk mempunyai sebuah neuroma, ia menyebabkan kesakitan yang ketara dan impedes pada gaya hidup harian anda. Lepuh! Ouch. Bukan sahaja mereka Jangan menyakiti tetapi mereka meningkatkan peluang anda untuk jangkitan. Saya tidak peduli apa Majlis tersebut; jangkitan kaki bukanlah seksi atau bergaya. Terdapat banyak ubat-ubatan untuk mendapatkan achy kaki. Jika kita memakai kasut yang lebih baik, kaki kami tidak akan menyakiti begitu teruk. Saya akan mengakui kebanyakan Kasut bahawa kami sihat untuk kaki anda tidak bergaya dan tidak menyerlahkan seorang tokoh wanita seperti stilettos.

Jadi saya sanggup memenuhi separuh jalan. Segala-galanya yang baik dalam hidup perlu dinikmati dengan kesederhanaan. Sekali dan seketika memakai kasut tumit tinggi yang merah dan mempunyai masa yang baik. Jangan lupa untuk meninggalkan anda lada semburan di rumah. Anda akan memakai senjata di Rhanna pilihan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *