Industri yang menggabungkan seperti Vitalife menyertai rangkaian Trump

Industri yang menggabungkan seperti Vitalife menyertai rangkaian Trump

Rangkaian VitaLife Florida yang berasaskan pemakanan rangkaian pemasaran Syarikat, dengan bebas pemasar dalam Kesemua 50 Negeri, menyertai dengan The Trump rangkaian (TTN). Ahli-ahli VitaLife kini memasarkan satu barisan penuh produk pemakanan; menjadikan mereka calon-calon yang sesuai untuk memasarkan rangkaian Trump garis unik kesihatan berasaskan produk dan perkhidmatan.

“Kami mengkaji kepelbagaian produk kami dan pasaran kami, peluang perniagaan kami dan pampasan, dan terutamanya sistem yang diperlukan; bukan sahaja untuk menarik pemasar baru, tetapi juga sistem yang diperlukan untuk membangunkan individu dan memberikan mereka peluang terbaik untuk berjaya. Setelah kita mengenal pasti apa yang kita perlu, ia menjadi jelas bahawa ada adalah salah satu syarikat dan satu-satunya, yang sudah mempunyai nilai, sistem dan infrastruktur mampan di tempat — The Trump rangkaian. ”

Rangkaian Trump adalah perlawanan yang sempurna untuk VitaLife.

VitaLife ghairah tentang revolusi kesihatan dan telah disediakan dan memasarkan produk pemakanan berkualiti tinggi sejak penubuhannya. Oleh peralihan ke The Trump rangkaian, pemasar VitaLife akan dilengkapi dengan yang terbaik produk, latihan, alat-alat dan sistem yang mempunyai industri.

Barry dan Luronda Joye, pemimpin-pemimpin masyarakat pemasaran VitaLife akan teruja, yakin dan bersedia untuk membina. “Semua perkara-perkara yang diperlukan untuk mewujudkan sebuah perniagaan yang mampan dan menguntungkan berkumpul di sini dan kita akan bersyukur dan teruja untuk mengambil kesempatan daripada program-program yang luar biasa di rangkaian Trump.

1. TTN adat Essentials(R) menyampaikan tambahan Pemakanan peribadi yang berdasarkan individu biokimia — memberi kelebihan daya saing.
2. TTN bayang Solution(R) menyediakan akses kepada $50 bilion berat kerugian industri yang menguntungkan.
3. TTN pampasan sistem menyediakan pendapatan agresif jangka pendek dan jangka panjang harta bangunan.
4. Sistem dan teknologi TTN menyediakan rangka kerja dan sokongan untuk tumbuh dan mengekalkan Perniagaan, dan menyediakan pembangunan peribadi kepada ahli-ahlinya.

Nama Trump menyediakan pengiktirafan yang segera dan kredibiliti yang membolehkan ahli-ahli kami untuk merekrut jauh lebih cepat dan mengekalkan lebih lama.
“Kita melihat segala-galanya dalam pasaran kita apabila memilih patut terbaik untuk komuniti kami,” kata Jim Fulford. “Kami datang memberikan kesimpulan yang sama yang Trump lakukan apabila beliau dipilih kesihatan yang Ideal untuk menjadi The Trump rangkaian.”

“Mereka mempunyai campuran produk yang betul, di pasaran yang betul, dan mempunyai satu pasukan kepimpinan dalam keusahawanan yang komited untuk membina sebuah syarikat berbilion-bilion dolar. Dan sekarang dengan nama The Trump rangkaian, kami percaya mereka betul-betul bersedia untuk menguasai industri. Semua orang di VitaLife yang teruja dengan peluang baru ini. Pasukan kami akan memainkan peranan penting seperti kita membina masa depan yang cerah di The Trump rangkaian. ”

“Kami amat teruja mempunyai ahli-ahli VitaLife menyertai pasukan The Trump rangkaian. Kami bekerja keras untuk menyediakan produk, latihan, dan sokongan yang diperlukan untuk membantu kami pemasar yang bersaing di pasaran. Kami berharap untuk membantu setiap ahli VitaLife untuk hari permulaan yang pantas,”kata Lou DeCaprio, Presiden, The Trump rangkaian. Kami percaya dalam pasukan kepimpinan korporat VitaLife dan saya berharap Mesyuarat ahli-ahli Vitalife yang lain semasa panggilan persidangan kami banyak dan kerana saya perjalanan negara untuk berkongsi cerita The Trump rangkaian. ”

Pasukan VitaLife kini beroperasi sebagai pemasar Trump sebagai pasukan Diamond kejayaan rakan-rakan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pasukan rakan kongsi kejayaan Diamond, lawati www.dsptn.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *