Industri yang berkembang daripada jenama pakaian – Special Yoga untuk pelbagai keperluan

Industri yang berkembang daripada jenama pakaian – Special Yoga untuk pelbagai keperluan

Ramai wanita akan semakin melakukan yoga untuk melihat dan merasa hebat tentang mereka dalam dan luar diri. Apa yang mereka pakai untuk yoga memainkan peranan yang rumit untuk yogis kerana ia membantu dalam amalan mereka dan membolehkan mereka untuk “memiliki” gaya hidup yogi. Industri pakaian sukan ini berkembang dan dijangka kini menjadi satu bilion dolar untuk pasaran tahun. Dengan semua berbeza jenama luar sana, pembeli bijak pergi dalam talian untuk penyelidikan untuk mencari kualiti terbaik, fabrik dan reka bentuk yang sesuai dengan keperluan mereka.

OmGirl sukan pakaian berkualiti dan pelangsingan

Omgirl menawarkan gear Olahraga yang tangan-dibuat dengan kecil “butik” berkualiti tetapi pada harga yang berpatutan. Meminta mana-mana yogi, dan mereka akan mengesahkan salah satu jenama paling hangat sekitar adalah Omgirl-yang dikenali untuk fabrik-fabrik yang sangat selesa dan bentuk badan. Ramai orang mencari dalam talian dan membeli mereka popular Nomad Pant, Pant amalan atau Whisper Hooodie – iaitu barangan ruji yang tenang. Setiap pakaian diperbuat daripada mereka sangat popular organik kapas dan lycra pelbagai fabrik yang bernafas, tahan lama dan wicks dari peluh. Wanita suka berapa keping OmGirl memberikan jumlah sokongan untuk “memegang” anda di seluruh amalan anda.

Pink Lotus Yoga pakaian – kapas organik Loungewear

Wanita suka keselesaan melampau Pink Lotus. Kebanyakan barangan mereka adalah campuran-n-padanan item bahawa anda boleh mempunyai satu set lengkap. Fabrik akan mati kerana mereka yang lembut apabila disentuh dan akan sangat tahan lama dan akan bertahan dalam peperiksaan washes banyak / memakai. Pink Lotus yang besar untuk latihan, pelancongan dan pra / post yoga. Mereka mempunyai item-item yang Oprah telah dikurniakan sebagai beliau “perkara kegemaran” serta ramai selebriti yang sedang dikesan jenama sekitar Hollywood.

Lebih banyak jenama berkualiti

Yoginis HYDE – profesional dan tahan lama Yoga pakaian – benar tahu kurus pada gear yoga profesional dan paling ramai akan mengatakan HYDE pemimpin mereka semua. Direka oleh seorang pengajar terkenal yoga yang bertukar pakaian mogul, HYDE tahu untuk fabrik-fabrik yang terkenal, ketahanan dan reka bentuk yang praktikal. Jurulatih yoga di seluruh negara adalah fanatik tentang jenama dan bersumpah dengannya. HYDE “Devine Drawstring” Seluar adalah setakat ruji mereka perkara-menawarkan ia dalam warna-warna yang lebih daripada 20 tahun.HYDE telah bekerjasama dengan Yayasan “Off of the Mat dan kepada dunia” yang merupakan sebuah syarikat bukan menawarkan bantuan kepada negara-negara yang memerlukan. Baju singkat “Off the Mat” mereka telah membina kultus berikut dengan masyarakat yoga. Antara yang lain-lain tenang staples Masjid lama dan V-top yang sentiasa ditawarkan dalam warna-warna bermusim yang baru serta pokok.

“Kurus” koleksi Seluar Tyoga, Capris dan Seluar untuk wanita – jika anda mahu cepat keajaiban-Baiki dan menumpahkan 5 kg pinggul dan paha, memakai koleksi kurus”kata pemilik dan pereka Tyoga – pemburu Ty. Kejayaannya yang berkembang telah dari mendapat rave Ulasan dari kacang kesihatan dan yogis yang bersumpah dengan jenama beliau. Dia menggunakan fabrik adalah lebih seperti Supplex yang yang dipegangnya dalam snug tetapi juga nipis, ringan dan bernafas. Semua rekaan beliau adalah mudah dan praktikal.

Soybu Eco mesra Yoga pakaian telah membuat kemunculan sebuah di pasaran hanya untuk tahun lepas sebagai memperkenalkan pakaian yang diperbuat daripada soya, buluh yang tidak hanya mesra alam tetapi juga sangat lembut dan bernafas. “Dengan kemunculan perkataan mesra alam, mampan dan hijau di pasaran, Soybu pasti dirasakan trend ini” kata pemilik Kyla Smith berkembang sesuai memakai, butik Olahraga yang dalam talian. Beliau menambah, “kualiti dan ketahanan adalah dua faktor penting yang orang Cari. Mereka tidak hanya mahukan sesuatu yang baik untuk badan mereka dan pocketbook mereka – tetapi juga baik untuk planet ini juga.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *