Industri Mlm berasaskan kajian Nopalea dan Trivita

Industri Mlm berasaskan kajian Nopalea dan Trivita

Yang Nopalea, tawaran terbaru daripada syarikat kesihatan dan kesejahteraan TriVita, ditunjukkan di skrin radar anda lagi? Sebagai satu pasukan yang dinamik dan positif dalam masyarakat pemasaran rangkaian, saya sentiasa memberi perhatian kepada pendatang baru dalam arena mlm. Sebagai seorang mukmin yang teguh dalam kepentingan kesihatan secara keseluruhan dan kecergasan (dan isteri saya yang sedikit yang fanatik penokok zat yang seterusnya), industri kesihatan dan kesejahteraan khususnya kepentingan saya. Dengan itu berkata, dengan ini menjadi kajian produk dan Syarikat, Izinkan saya membuat ia sempurna jelas terlebih dahulu bahawa saya bukan ahli TriVita tidak saya menggunakan mana-mana produk mereka… sekurang-kurangnya tidak buat masa ini.

Mari kita mulakan dengan menceritakan pada jus itu sendiri. Itu adalah betul, satu pemakanan lebih banyak minum Jadi apakah masalah dengan Nopalea? Oleh itu, saya menganggap diri saya (dan isteri saya Beth) untuk menjadi baik layak untuk melakukan kajian ini dari satu sudut pandangan industri mlm dan mlm pemakanan pandangan saya pengalaman dan kejayaan dalam industri, dan penglibatan saya lepas dengan sebuah syarikat yang berkembang maju dan produk-produk pemakanan mereka yang terkenal. Kembali kepada pemakanan jus. Dari maklumat yang saya telah menemui semua, TriVita pasti mempunyai Sains untuk membuat sandaran tuntutan mereka mengenai punch antioksidan buah Kaktus Nopal, aka Prickly PIR Cactus, bahan utama dalam produk kebanggaan mereka baru. Sehingga kini, lebih daripada 280 kertas saintifik telah diterbitkan mengenai manfaat dan sifat-sifat Kaktus Nopal. Dalam erti kata lain, ia telah dapat menjadi barangan yang layak. Jadi, anda perlu memberi props produk mempunyai merit.

Walau bagaimanapun (Kenapa seolah-olah akan tetapi seorang?), anda masih berhadapan dengan satu lagi produk kesihatan dan kesejahteraan (iaitu dengan cara industri yang hebat), dan satu lagi pemakanan jus dengan super antioksidan. Bagaimana ini memainkan dalam kehidupan sebenar adalah, manakala besar itu perlu bersungguh-sungguh produk anda (seperti isteri saya dengan perkara ini), tidak membuat tumpuan anda jika anda memilih untuk membuat TriVita perniagaan mlm (sekunder atau primer walaupun) anda. Tidak kira apa produk anda, anda perlu mempromosikan anda dan sistem anda, dan bukan jus anda. Lebih tentang nanti.

Sekarang ke Syarikat, Syarikat nutraceutical yang berpangkalan di Scottsdale, Arizona. Saya yakin bahawa orang akan melihat ini dari dua sudut pandangan. Yang pertama memandangkan ia pasti plus mempunyai Syarikat yang bereputasi baik dan lama lebih daripada 10 tahun dengan rekod prestasi yang baik, dan yang kedua dari berpendapat bahawa ia telah wujud terlalu lama sudah dan hendak masuk di bahagian atas sebuah syarikat kenaikan yang benar-benar cepat. Dari satu segi industri, senario pertama adalah satu tawaran yang lebih baik. Banyak syarikat-syarikat yang baru bermula di sini semalam dan hilang sebelum 2 tahun telah berlalu… mungkin jumlah masa yang ia akan mengambil masa anda (terutamanya tanpa sistem yang betul di tempat) untuk pergi ke tempat di mana terdapat lebih banyak pendapatan daripada keluaran dalam perniagaan anda. Yang akan benar-benar menghisap!

Walaupun ini tidak disebut “tingkat peluang yang,” dengan produk terbaru di TriVita, Sonoran Bloom Nopalea, bersama-sama dengan mereka berwajah baru membayar pelan, anda mempunyai peluang untuk menjadi sebahagian daripada apa yang mungkin boleh baik cantik “pertumbuhan spurt.” Mereka juga menggunakan strategi pemasaran yang inovatif yang termasuk memasarkan produk mereka melalui laman web mereka sendiri dan TV infomercials serta rangkaian biasa ahli gabungan bebas. Menghampiri pelan pemasaran mereka dari sudut yang berbeza, Syarikat menjual membawa pelanggan untuk gabungannya melalui apa telah diistilahkan “Media pengambilalihan Program” (Peta), dan mereka memanggil kaedah ini dikongsi pemasaran “Koperasi pemasaran.”

Walau bagaimanapun (inilah yang tetapi lagi), ada kelemahan tertentu ini jenis sistem pemasaran, dan itulah kos. Walaupun ia adalah benar-benar menjimatkan bermula dengan TriVita bagi walaupun orang-orang dalam kesusahan kewangan yang melampau, program pemasaran ini tidak. Walaupun ia kelihatan bahawa sistem ini menyediakan penyelesaian alternatif bagi orang-orang yang benar-benar memperolehi prospek mendaftar serta mendapatkan sesetengah pelanggan supaya mereka boleh mula membuat beberapa pendapatan, perbelanjaan adalah sedikit terlalu banyak bagi kebanyakan orang yang baru bermula. Lagipun, kos lebih kecil memulakan perniagaan rangkaian, bersama-sama dengan keindahan memanfaatkan, adalah apa menarik ramai orang ke dalam rangkaian perniagaan pemasaran bermula dengan. Itu adalah pasti bagaimana ia adalah untuk kita. Penafian di sini: faktor-faktor yang pertama, tambahan mungkin mempunyai kesan ke atas perbelanjaan rancangan pemasaran (seperti memperolehi prospek yang “bebas” dari upline anda), jadi Adakah siasatan anda sendiri untuk mendapatkan semua fakta-fakta dan nombor dua, ia perlu lagi terbukti bahawa sistem pemasaran ini benar-benar menghasilkan keputusan.

Saya supposition tentang Nopalea dan TriVita dari sudut perniagaan dan industri mlm? Walaupun saya bukan seorang Peguambela untuk itu sendiri, mana-mana orang boleh lihat dari kajian dokumentasi yang dilakukan di Nopalea Cactus bahawa produk ini mempunyai merit. Dan anda sudah tentu tidak boleh caj sebuah syarikat pemakanan 10 + tahun yang mantap sebagai sebuah rip-off, jadi kami bersetuju bahawa ia adalah sebuah syarikat yang menetap, dan ia muncul untuk bekerja pada yang terkini dan relevan di kedua-dua mereka pelan dan strategi pemasaran mereka. Tanpa mengira wheterh mata ini yang layak anda satu kajian yang benar-benar panggilan anda.

Saya akan membuang satu petua yang penting di sini: tanpa mengira bagaimana “hebat” produk atau Syarikat adalah, yang tidak perlu fokus mlm anda strategi pemasaran. Jika anda telah membaca salah satu artikel saya sebelum, anda akan menyedari ini sebagai sebuah thread berulang, kerana ia yang penting untuk kejayaan anda. Mempunyai sistem untuk perniagaan pemasaran rangkaian pemasaran yang betul adalah penting, sama ada anda baru sahaja bermula atau telah mencuba untuk mengembangkan perniagaan anda untuk 2, 5 atau pun 10 tahun. Jadi jangan hanya melaksanakan penyiasatan anda pada produk atau Syarikat, akan pasti anda mempunyai sistem pemasaran yang betul, dan anda akan melonjak ke tahap yang anda hanya membayangkan dalam perniagaan anda.

Seterusnya dan menaik!

“Jika kita semua melakukan perkara yang kita mampu melakukan, kita menginap secara literal astound diri.” – Thomas A. Edison

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *