Indian bapa untuk tindakan

Indian bapa untuk tindakan

Bekerja di luar negara mempunyai bahaya dan perlindungan. Di Kuwait, pembantu rumah yang India adalah bapa selepas ditangkap kamera tersembunyi beliau membuang ke dalam makanan yang dia masak.

Pesanan dihantar telah dicapai walaupun keluarganya enggan tekan caj terhadap wanita. Perintah yang telah dilakukan oleh Menteri dalam negeri Kerajaan setelah mengetahui bahawa tindakan beliau ditangkap pada kamera yang jatuh dalam lingkungan alam terhadap ahli-ahli keluarga Kuwait oleh seorang pekerja senior. Wanita yang bekerja untuk keluarga sebagai housemaid yang.

Sumber, yang bercakap syarat, berkata bahawa Pengarah Urusan pemindahan Ketua Jabatan, Mejar Jeneral Kamel Al-Awadhi “mengarahkan pekerja domestik untuk India untuk menjadi bapa dan disenaraihitamkan penglibatan dalam amalan terhadap majikan beliau termasuk amalan sihir hitam.” Ini adalah penyelesaian yang dicapai di antara kerajaan dan agensi pengambilan wanita India.

Atas penemuan housemaid ini perbuatan yang kotor, ia telah mendapati bahawa tiada bukti amalan sihir yang. Majikan, dan bukannya pergi ke pihak berkuasa polis, pergi ke agensi pekerjaan yang telah mengupah wanita India bagi pihak beliau. Selepas pembentangan bukti video, pihak Kuwait kemudian mengarahkan wanita itu dihantar dan namanya disenarai hitamkan. Kesan menyenarai hitam termasuk yang dilarang pernah kembali ke Kuwait. Keputusan untuk depoh dilakukan selaras dengan dasar kerajaan untuk membendung amalan-amalan yang menyalahi undang-undang yang dilakukan oleh majikan terhadap housemaids dan housemaids terhadap majikan mereka.

Dalam kes lain, polis Lapangan Terbang Antarabangsa Kuwaiti telah ditangkap seorang lelaki India yang dikenalpasti yang cuba untuk masuk ke negara ini menggunakan pasport palsu. Lelaki yang sama itu adalah bapa dari Kuwait untuk aktiviti-aktiviti yang tidak bermoral dan pengedaran arak haram.

Lelaki itu cuba untuk masuk ke negara ini menggunakan pasport orang lain yang mempunyai tempat tinggal yang sah permit. Punca ditemui melalui Mesin cap jari di Lapangan Terbang. Kemudian, beliau mengakui bahawa beliau membeli pasport dari fellow India. Ciri-ciri keselamatan ini telah dipasang untuk mengelakkan individu-individu yang sebelum ini bapa dari memasuki negara.

Walaupun terdapat banyak Laporan mengenai aktiviti-aktiviti haram yang dilakukan oleh penduduk tempatan terhadap pekerja-pekerja India mereka, telah ada laporan daripada warga India yang melakukan jenayah dan aktiviti haram di luar negara. Penalti paling biasa adalah dihantar tetapi orang lain telah dipenjarakan dan bahkan dijatuhkan hukuman melampau seperti Menyebat dan bahkan meletakkan mati. Ia adalah penting untuk menjadi sangat berhati-hati dan berhati-hati apabila di luar negara, bagi seseorang, perlindungan dan Keselamatan apabila di luar negara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *