India membeli-belah dalam talian – membeli N penjagaan kesihatan murah produk terbaik dalam talian di India

India membeli-belah dalam talian – membeli N penjagaan kesihatan murah produk terbaik dalam talian di India

Membeli-belah dalam talian menawarkan anda harga yang murah, tamat walaupun berjenama produk dan perkhidmatan yang anda tidak perlu membelanjakan lebih banyak. HomeShop18 menawarkan diskaun yang besar ke atas produk-produk kesihatan dan penjagaan diri. Mempunyai rupa di bawah agak terperinci yang disediakan daripada produk-produk kesihatan.

(1). Warna Bar – 7 keping muka Make-Up Kit

Kit ini mengandungi 3 dalam 1 ‘krim untuk serbuk’ Lut asas asas untuk wajah memberi untuk melihat walaupun kulit, yang blush serbuk ditekan untuk menambah warna kepada kawasan pipi, bayang-bayang mata untuk memberi kesan Mutiara yang lembut kepada bahagian penutup mata, pelapik mata cecair kalis air hitam untuk meningkatkan dan lash line, pensil hitam kajal memberi mendalam kepada mata, maskara yang untuk menambah panjang dan jilid untuk sebatan ini, dan satu berkrim Gincu untuk bibir yang lazat.

Cara menggunakan:

Di muka: mula dengan menggunakan asas 3 dalam 1 ‘krim untuk serbuk’ Lut dengan jari atau span kosmetik. Melicinkan kulit bersih, terhidrat yang lebih ringan, atau asas solekan spackle ke atas. Memohon lebih banyak mana dan jika perlu. Gunakan menyempitkannya dan campuran ringan. Cahaya yang segar, semulajadi, memohon powder blush dengan berpusar berus blush gebu merentasi kubah serbuk dan sapu dari ketinggian telinga anda untuk epal pipi anda
Bibir: Akhir sekali, pelembab Gincu sentuhan lembut akan memberi rupa yang kaya dan lengkap

(2). Perak Whisky oleh Evaflor untuk lelaki – 100ml

Keterangan wangian:

Wangian yang segar, rangup dan marin, kandungan: 100ml.
Amaran: Tidak menyembur ke mata atau ke arah api yang

(3). Philips Lady Shaver – HP 6306

Ciri-ciri:

Philips di India adalah sebahagian daripada Royal Philips elektronik. Sebagai salah satu jenama paling terkenal dan paling disukai negara, Philips merupakan sebahagian hidup hampir setiap India. Produk Philips mendapati yang digunakan dalam hampir setiap aspek kehidupan seharian – di rumah, di tempat kerja dan bergerak. Hari ini, Philips berdiri sebagai sumber yang boleh dipercayai dan inovasi produk-produk yang meningkatkan kualiti kehidupan profesional dan peribadi pengguna.

Bateri yang dikendalikan
Basah dan kering boleh digunakan
Alah hypo bercukur Kerajang

Penulis mencadangkan anda untuk membeli produk-produk kesihatan yang terbaik dari rumah kedai 18 dan mendapat diskaun maksimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *