Incline jurulatih – 4 fakta-fakta penting yang anda perlu tahu sebelum membeli

Incline jurulatih – 4 fakta-fakta penting yang anda perlu tahu sebelum membeli

Jurulatih incline adalah sejenis baka baru Mesin kecergasan di pasaran. Ia adalah sebuah treadmill hibrid yang menawarkan incline lebih tinggi inclines daripada sebuah treadmill tetap – sehingga 40% dalam beberapa kes.

Kelebihan ini adalah bahawa incline tinggi kalori terbakar sangat cepat berjalan. Anda boleh menulis dari 2-5 X lebih banyak kalori pada satu incline pelatih daripada sebuah treadmill tetap – jadi anda melihat keputusan kehilangan berat badan lebih cepat.

Ditambah beberapa jurulatih juga melakukan dua tugas sebagai sebuah treadmill yang tetap. Jadi anda boleh berjalan kaki pada incline yang tinggi atau pada incline 0% yang rata – atau apa-apa di antara bergantung kepada bagaimana anda berasa.

Ianya tidak sukar untuk melihat mengapa enjin ini akan menjadi sangat popular. Tetapi terdapat beberapa perkara yang penting untuk membantu anda memilih mesin yang terbaik untuk anda:

#1 Dua rekabentuk berbeza

Terdapat 2 jenis jurulatih dalam pasaran yang berbeza. Terdapat jenis dengan 2 dwi treadles (pinggang treadmill kecil) yang meningkat untuk memenuhi kaki anda seperti anda mengambil langkah. Jenis Reka bentuk ini dilihat dalam mesin seperti Bowflex Treadclimber atau Nautilus Mobia.

Jenis kedua pelatih amat kelihatan seperti sebuah treadmill – hanya dengan incline yang jauh lebih tinggi daripada biasa. Jadi ia hanya mempunyai satu tali pinggang seperti sebuah treadmill dan juga boleh digunakan sebagai sebuah treadmill jika hendak berjalan kaki pada incline yang lebih rendah. Jenis Reka bentuk ini boleh dilihat dalam mesin seperti jurulatih incline Nordictrack atau jurulatih treadmill incline Freemotion.

Ia adalah benar-benar anda Reka-bentuk yang anda suka sebagai setiap jenis jurulatih mempunyai kekuatan dan kelemahan mereka sendiri.

#2 Tidak selalu sesuai bagi pelari

Incline jurulatih yang benar-benar bermula untuk menjadi Mesin berjalan. Titik adalah bahawa anda boleh membakar kalori yang banyak dengan berjalan seperti yang anda boleh dengan berjalan. Jadi tali pinggang pada mesin ini adalah lebih pendek dan lebih padat.

Walau bagaimanapun di antara model-model baru sekarang datang dengan tali pinggang yang lebih lama untuk menampung pelari juga. Hanya Pastikan apabila anda pergi untuk membeli pelatih bahawa Mesin tali pinggang yang tunggal (tidak ada dwi treadles) dan ianya cukup panjang untuk menampung stride berjalan anda (sekurang-kurangnya 55 “atau lebih).

#3 Lebih padat daripada sebuah Treadmill

Satu lagi faedah kepada mesin-mesin ini adalah bahawa secara umum, mereka cenderung untuk menjadi lebih padat dan mengambil ruang yang kurang daripada sebuah treadmill. Jadi jika ruang senaman anda kecil, mereka mungkin sesuai sekeping peralatan kecergasan.

Juga, kebanyakan model mempunyai roda di bahagian bawah yang membantu untuk menggerakkan Mesin kira-kira dan cara jika anda memerlukannya.

#4 Berasa lebih mudah pada lutut

Ramai pengguna – terutamanya pengguna Treadclimber – komen yang rasanya lebih mudah pada lutut mereka daripada sebuah treadmill. Ini adalah kerana mesin ini adalah kesan yang lebih rendah. Berdebar-kerana treadbelts yang meningkat untuk memenuhi kaki anda, anda sedang tidak debar turun dek sentiasa – yang boleh mencederakan lutut dan menyumbang kepada shin splin.

Inilah satu hujung pembakaran kalori: Jangan cuba memegang handrails itu apabila anda sedang incline berjalan (atau sekurang-kurangnya memegang mereka ringan – hanya untuk kira-kira). Lebih banyak anda bersandar pada handrails itu, lebih banyak anda mengurangkan usaha pembakaran kalori anda.

Jadi mereka adalah 4 perkara utama yang anda perlu tahu sebelum membeli untuk jurulatih incline. Anda juga perlu tahu bahawa ada beberapa pilihan sana – beberapa yang lebih baik daripada yang lain.

Mengambil masa untuk penyelidikan dan bandingkan sebelum membeli untuk memastikan anda memilih jurulatih treadmill incline yang sesuai dengan matlamat gaya hidup dan kecergasan anda.

Anda mahu penyelidikan treadmill incline tinggi? Mendapat tempahan Ulasan, penilaian dan diskaun pautan pada Incline jurulatih kajian. Atau mengetahui di mana untuk membeli terus dan menjimatkan pada Incline pelatih membeli panduan

Anda mahu penyelidikan treadmill incline tinggi? Mendapat tempahan Ulasan, penilaian dan diskaun pautan pada atau mengetahui di mana untuk membeli langsung dan simpan di dalam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *