Ijazah 450 Flat Iron

Ijazah 450 Flat Iron

Perlu besi yang rata yang bisa super Panas? Terdapat beberapa seterika yang rata di pasaran yang boleh mencapai yang pedas 450° F dalam suhu, tetapi bagaimana anda tahu yang model adalah yang terbaik dan tidak akan merosakkan kunci anda? Terdapat banyak flat iron jenama-jenama yang terdapat di pasaran yang menjanjikan suhu 450° F dan beberapa biasanya memberitahu kebenaran, tetapi tidak menyebut jumlah kerosakan yang mereka boleh lakukan untuk rambut anda dengan menggunakan unsur-unsur Pemanas miskin atau bahan-bahan yang tidak berkualiti.

Pertama Mari kita lihat bagaimana yang 450° F rata besi boleh mempengaruhi rambut anda. Jika rambut anda halus atau nipis, maka ia tidak perlu untuk mendapatkan sebuah flat besi yang mencapai suhu ultra tinggi, tetap salah satu memadai. Rambut nipis atau halus yang tidak memerlukan usaha yang terlalu banyak untuk luluskan dan ianya secara amnya lebih mudah terdedah kepada kerosakan haba. Walau bagaimanapun, jika rambut anda tebal, kerinting dan biasanya ia, maka satu besi rata 450° F adalah sesuai untuk menjinakkan ia. Bekerja dalam suhu yang tinggi pada rambut anda lancar ia dan memberikan hasil yang terbaik, tetapi anda akan perlu mencari satu model yang boleh mengekalkan suhu yang tinggi ini berterusan tanpa merosakkan rambut anda terlalu banyak.

Jadi apa model rata besi boleh membantu anda? Well, salah seorang daripada mereka adalah dalam Karmin G3 Gunting Pro yang menggunakan teknologi seramik kakitangan PPKBSM awal melahirkan haba tinggi tanpa meletakkan kesihatan rambut anda pada risiko. Ia menggunakan 100% kakitangan PPKBSM pinggan seramik khusus untuk mencapai hanya keputusan yang terbaik. Ia mempunyai suhu selesa seting yang mencapai sehingga 450° F, menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk mengawal haba dan menguruskan proses penggayaan secukupnya. Anda mungkin berfikir: Bagaimana boleh seterika rata ini jadi panas dan tidak merosakkan rambut saya? Well itu adalah di mana teknologi seramik kakitangan PPKBSM datang. Haba yang dihasilkan adalah lembut tetapi berkesan, jadi walaupun kunci anda terdedah kepada suhu yang tinggi, yang akan berlaku adalah mendapat hasil yang licin dan anggun. Terdapat banyak faedah yang datang dengan besi rata ini, jadi tidak ada salahnya untuk check it out!

Sentiasa memilih besi yang rata yang dibuat dengan bahagian-bahagian yang berkualiti tinggi, apa-apa berbeza merisikokan kesihatan rambut anda. Walaupun ia mungkin sedikit lebih mahal, ia adalah lebih baik untuk membeli besi rata yang sangat baik daripada membayar rawatan rambut yang mahal untuk menjaga daripada kerosakan yang disebabkan oleh besi rata yang ibarat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *