Idea-idea yang terbaik untuk kehidupan seks anda Turbo-caj

Idea-idea yang terbaik untuk kehidupan seks anda Turbo-caj

Ramai lelaki mengeluh bahawa isteri-isteri mereka berminat tidak lagi seperti dalam seks seperti dahulu. Ini adalah terutamanya selepas mereka mempunyai anak-anak dan isteri biasanya mengatakan mereka tidak mempunyai tenaga untuk seks. Walau bagaimanapun, beberapa pasangan walaupun mereka sibuk dengan Mencampuradukkan dengan kerjaya, anak-anak dan rumah, masih boleh terus menikmati seks hebat.

Apakah rahsia mereka?

(1) Membuat satu usaha untuk meningkatkan komunikasi

Komunikasi adalah bagaimana kita dapat mengenali orang lain. Membuat ia satu tabiat untuk berbual antara satu sama lain setiap hari tentang bagaimana anda berasa. Berkongsi perasaan anda pemikiran dan idea, suka dan rosak binasalah dan setinggi keperluan dengan pasangan anda. Tanyalah apa yang dia suka. Jika anda dapat mengenali diri anda dan pasangan anda juga melalui komunikasi yang lebih baik, peluang yang lebih tinggi bahawa anda akan mempunyai hubungan yang lebih erotik dan bahan letupan.

(2) Tidak secara membuta tuli percaya orang lain bercakap besar

Membesar-besarkan apabila lelaki bercakap sesama mereka sering hal mengenai eksploitasi mereka untuk membuat diri mereka kelihatan lebih baik untuk rakan-rakan mereka. Ini boleh mencipta gambar herot-benyot kehidupan seks mereka untuk satu sama lain. Hasilnya, ramai orang hairan jika mereka kehilangan apa-apa dalam kehidupan seks mereka dan mengapa mereka tidak dapat menikmati seks seperti orang lain.

(3) Menerima seks yang tidak sempurna

Membandingkan kehidupan seks anda dengan lucah. Apa yang anda lihat dalam terbitan lucah adalah jauh daripada realiti dengan sempurna berbentuk lelaki dan wanita yang terlibat dalam rousing seks. Salah satu mitos paling merosakkan daripada lucah adalah bahawa ia cuba untuk membuat orang-orang yang merasa mereka adalah terlalu kecil. Dari pelbagai pihak lain fiksyen yang perpetuates lucah terdapat idea bahawa wanita akan sentiasa bersedia untuk seks dan sama bergerak kerja pada setiap rakan kongsi. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan lucah untuk memberi inspirasi kepada anda untuk penerokaan seksual yang lebih besar, tetapi perlu diingat bahawa apa yang anda lihat dalam terbitan lucah bukanlah realiti.

(4) Fokus pada sensasi fizikal

Seks adalah lebih baik apabila ada kemungkinan tiada apa-apa yang berlaku khususnya. Sesetengah lelaki boleh mendapatkan begitu menekankan naik kerana mereka bimbang tentang prestasi. Untuk mencapai puncak syahwat yang optimum, hanya fokus pada sensasi menyeronokkan. Mendapatkan diri anda benar-benar ditala ke masa dengan dia. Anda boleh menetapkan nada murahan dia perlahan-lahan, menyentuh tangannya, senjata, menghadapi, leher dan belakang sebelum pergi ke kawasan-kawasan yang lebih erotik. Biarkan dia badan isyarat (misalnya, perubahan warna kulit, beliau bersuara, dia moaning) panduan anda di mana anda perlu menghabiskan lebih banyak masa pada sebarang tempat tertentu erotik yang bahawa dia adalah lebih sensitif kepada rangsangan anda.

(5) Mewujudkan suasana bilik tidur yang lebih kondusif

Jika anda boleh melakukan sesuatu untuk mengubah bilik tidur anda kepada sesuatu yang baru dan berbeza, yang boleh membuat satu perbezaan yang besar kepada kehidupan seks anda. Lampu lilin beberapa atau mengubah kecerahan lampu-lampu bilik untuk memberikan nada lebih Romantik adalah satu pilihan yang berbaloi untuk mempertimbangkan. Mendapatkan satu set yang lebih bagus dan cadar katil yang baru tersebar boleh membantu. Anda boleh memberi anda lebih banyak ruang dengan mengeluarkan perkara-perkara seperti Mainan Kanak-Kanak, buasir dobi yang cenderung untuk berkumpul dalam Bilik tidur. Mempertimbangkan ditching TV bilik tidur yang terlalu atau sekurang-kurangnya cuba hidup tanpa itu untuk sementara waktu. Bilik Tidur adalah tempat persendirian bagi pasangan untuk berinteraksi dan memahami antara satu sama lain lebih baik dan menonton TV adalah satu gangguan yang besar kepada komunikasi.

(6) Mengatur masa seks

Sesetengah orang mungkin merasa bahawa ini adalah agak unromantic kerana pada pendapat mereka seks sepatutnya sesuatu yang spontan. Tetapi dengan kehidupan bandar moden lebih sibuk dan lebih tertekan, tidak khusus mengetepikan masa untuk seks mungkin mengakibatkan tahap penurunan yang beransur-ansur dalam berjimak.

Daripada memberi banyak tekanan untuk melaksanakan pada masa tertentu, penjadualan sebenarnya boleh membuat seks lebih santai. Anda boleh membangunkan ritual tertentu berahi, membuat gerak isyarat yang romantik, menghantar mesej teks yang seksi menjangkakan pertemuan anda. Anda boleh memberi antara satu sama lain urutan atau mengambil pancuran mandian bersama-sama. Penjadualan sesi berjimak boleh juga menghapuskan konflik terhadap perbezaan jantina pemacu dengan bersetuju terlebih dahulu berapa kerap kedua-dua pihak perlu melakukan hubungan seks (membuat beberapa bentuk kompromi).

(7) Membuat beberapa perubahan

Perubahan boleh melibatkan cuba untuk melakukan sesuatu yang lain bersama-sama untuk memecahkan rutin. Ini boleh berkasih sayang di tempat-tempat yang berbeza atau cuba berjimak yang berbeza kedudukan yang saling lengkap, atau menyuntik berperanan ke dalam hal-hal seksual yang anda hadapi. Anda boleh pada masa-masa melakukan sesuatu yang luar biasa seperti menonton filem seram, pergi untuk menaiki roller coaster, pergi untuk lawatan ke tempat-tempat yang luar biasa, gila atau anda pergi untuk sesi merasa wain atau masakan-persampelan, mendaftar di kelas yoga atau tarian yang bersama-sama.

(8) Mengelakkan masalah seksual

Orang-orang yang mempunyai isu-isu seksual sering mengelak daripada seksualiti kerana mereka takut untuk menghadapi kegagalan. Tetapi masalah-masalah ini perlu ditangani kepala pada. Mati pucuk mendapat perhatian paling tetapi ada masalah lain seperti pancutan pramatang, tahap libido rendah, kesakitan semasa persetubuhan, faraj kekeringan atau kesukaran dalam mencapai orgasme yang disebabkan oleh ubat-ubatan atau syarat-syarat perubatan.

Manakala beberapa masalah seksual mungkin memerlukan rawatan perubatan, orang lain boleh diselesaikan dengan mencuba teknik persetubuhan yang berbeza. Perkara utama yang tidak untuk muddle melalui masalah anda dan menderita dalam senyap.

Menghadiri terapi dengan atau tanpa pasangan anda. Melalui terapi, anda boleh bekerja melalui isu bahawa anda mempunyai dengan seks, atau membawa rakan anda bercakap tentang bagaimana untuk berkomunikasi supaya anda boleh mencari jalan bersama-sama mengatasi masalah seksual yang lebih baik. Melawat doktor untuk bercakap tentang seks pemacu anda menurun supaya dia boleh datang dengan rawatan dan terapi yang tertentu atau menetapkan ubat-ubatan Alternatif jika dadah/pil semasa yang anda mengambil, menjejaskan kehidupan seks anda.

(9) Jangan tergesa-gesa

Pergi yang perlahan pada seks memberikan masa yang mencukupi untuk membina ketegangan seksual dan dia mahu anda lebih banyak membuat. Mungkin apabila di sofa, anda boleh mula caressing dia dan mencium dia perlahan-lahan. Mendapatkan dia dalam mood dan membuat dia ingin membawa ia ke tahap seterusnya dirinya.

Seks terbaik muncul daripada keghairahan seluruh badan yang bermakna anda perlu beralih tumpuan dari mencapai objektif untuk hanya menikmati proses keseluruhan. Santai berjimak manfaat kedua-dua pihak. Wanita dapat dihidupkan dan menikmati seks yang lebih banyak, sementara lelaki mempunyai sedikit masalah seksual dan merasa lebih yakin tentang diri mereka di katil. Ramai lelaki mendapati bahawa masalah seksual (seperti ejakulasi pra-matang) reda apabila mereka mengambil masa manis mereka sendiri.

(10) Senaman dan berdiet yang betul

Jika kesihatan dan kecergasan bukan alasan yang kukuh untuk mendapatkan anda untuk bersenam, bagaimana memperbaiki kehidupan seks anda? Berlari, berjalan kaki dan berenang boleh membina ketahanan jantung anda. Ex kadang-kadang memerlukan anda untuk memegang jawatan-jawatan yang luar biasa untuk tempoh yang singkat masa dan latihan berat badan boleh membantu keadaan otot badan anda untuk seks tahan lebih lama. Melakukan senaman regangan selepas senaman atau yoga boleh membantu untuk meningkatkan fleksibiliti badan anda supaya anda boleh mendapatkan dalam mana-mana posisi seks.

Makan dengan baik tetapi berhati-hati untuk tidak makan terlalu banyak terutama sebelum seks. Makan makanan tertentu boleh meningkatkan nafsu seks. Makanan yang mengandungi Vitamin A, B, C, E serta zink, Selenium, mangan, antioksidan, fitoestrogen adalah penggalak seks yang semula jadi. Atau, anda boleh mencuba makanan seperti saderi, Tiram mentah dan pisang.

(11) Senaman pernafasan

Mengambil masa lama, cepat, nafas yang mendalam melalui hidung anda dan kemudian nafas melalui mulut anda. Apabila anda melakukan ini, menggambarkan diri anda bernafas oksigen ke seluruh badan anda atau memberi tumpuan kawasan itu satu yang anda mahu rasa bertenaga. Terus berbuat demikian sehingga anda rasa badan anda mula menjadi bertenaga. Kemudian, anda boleh mencapai untuk katil anda. Semasa sesi berjimak anda, terus bernafas melalui hidung anda dan nafas melalui mulut anda. Teruskan dengan cara bernafas ini dan anda akan rasa badan anda menjadi lebih bertenaga dan meningkatkan ketahanan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *