Idea-idea Romantik yang 100: menjadikan hubungan anda air pancut kegembiraan

Idea-idea Romantik yang 100: menjadikan hubungan anda air pancut kegembiraan

Romantik adalah sangat penting untuk kesejahteraan, kesihatan dan kekayaan hubungan anda akan menghasilkan, kerana ia adalah kredit bahawa anda pertambahan rakan emosi akaun bank anda yang khas dikekalkan, hanya untuk anda. Itulah manusia kita semua itu.

Keampunan dan penghargaan yang anda dan yang anda akan menjadi, rayuannya di mana anda masih akan mengukuhkan kemahiran anda dan membangunkan kebolehan anda datang hanya lebih mudah apabila akaun anda dengan warna hijau.

Apabila yang sangat pemikiran anda itu cukup untuk melindungi hubungan anda dari sebarang serangan. Apabila pemikiran yang cukup untuk membuat pasangan anda yang bercahaya dengan kebahagiaan, anda akan menyedari bahawa Romantik mempunyai keupayaan untuk melindungi hubungan anda, dengan cara yang kontrak dan ugutan tidak boleh.

Idea-idea Romantik yang 100 adalah satu permulaan yang bagus untuk hubungan yang bahagia. Saya telah memutuskan untuk memberikan anda 10 idea-idea Romantik yang menyeronokkan sekarang dan apabila anda melawat laman web saya, anda boleh memuat turun satu idea Romantik 101 oleh Michael Webb secara percuma. Dengan cara ini anda mempunyai idea-idea Romantik yang 111 untuk dibuat dan anda boleh mempunyai satu permulaan yang grand mengagumkan, ganjaran dan memenuhi hubungan dengan pasangan anda.

Romantik set pentas untuk meniup fikiran persetubuhan, dijamin.

1. Perkara pertama pada waktu pagi, berus slip gigi kembali ke katil dengan pasangan anda dan perlahan-lahan mula mencium beliau pada earlobe, iaitu menggunakan hujung lidah terlalu. Apabila pasangan anda bangun yang berbisik di telinga mereka bagaimana bersyukur anda akan yang anda mempunyai hari yang lain bersama-sama.
2. Menetap penggera anda selama satu jam lebih awal pada waktu pagi, jalankan mandi pada suhu yang sesuai, memainkan lagu khas anda, perlahan-lahan bangun pasangan anda dan menggoda terlebih dahulu ke dalam Bilik mandi dan menikmati pancuran mandian bersama-sama. Ini benar-benar menetapkan nada untuk hari tersebut.
3. Menghantar rakan Hadiah kecil, seperti gambar kedua-dua anda dalam kerangka kualiti, yang bekerja dengan kad indah berkata “anda adalah segala-galanya yang saya mahu dan perlukan”
4. Beli pinggan yang bagi dua dengan snek kegemaran rakan-rakan anda di atasnya, bertemu rakan di luar tempat kerja mereka dan kedua-dua anda pergi untuk makan tengahari yang cepat. Jangan lupa untuk mendapatkan sesuatu untuk minum. Melakukannya dengan bakat dan gaya seberapa banyak yang mungkin. Sebagai contoh, membeli serviettes menakjubkan.
5. Telefon Restoran kegemaran anda minta mereka untuk menyediakan jadual untuk dua dengan bunga, lilin, menulis Kad kepada rakan anda dengan senarai perkara-perkara yang membuat beliau begitu luar biasa kepada anda. Membuat temujanji dengan rakan anda untuk menemui anda di tempat, fikirkan beberapa alasan mengapa anda tidak tiba bersama-sama, menjadi 5 minit lewat, dan biarkan pasangan anda mengetahui kejutan tanpa kehadiran anda.
6. Membuat makan malam, biarkan anda menyertai rakan kongsi anda di dapur, sementara anda akan menyediakan makanan, bermain muzik, biarkan pasangan anda menjadi Ketua Jabatan muzik untuk malam itu, semasa anda melakukan semua memasak. Tuangkan setiap kamu segelas wain, antara masakan, tarian dengan rakan memberitahu terlebih dahulu berapa banyak anda mengambil berat dan bagaimana indah, ia membuatkan anda merasa.
7. Sediakan satu botol minyak urut atau membeli salah satu dari kedai kesihatan. Menonton sesuatu bersama-sama di TV yang fascinates pasangan anda tetapi anda menebuk. Memberi rakan urutan badan yang akan menjadikan mana-mana rancangan TV yang membosankan kepada keseronokan sendiri Papar.
8. Kiss, Kiss, Kiss tidak pernah berhenti mencium melakukannya selalu dan melakukannya dengan semangat.
9. Pergi memancing di tempat yang cukup dan melakukannya topless. Pakej bakul berkelah, dengan beberapa makanan yang benar-benar menakjubkan di dalamnya. Pastikan anda mempunyai selimut atau sesuatu yang serupa bahawa anda boleh hanya berehat selepas hidangan yang lazat.
10. Perhatikan lampu bandar bersama-sama dari balkoni atau tempat yang selamat di udara terbuka, mempunyai api yang membakar. Kebakaran yang benar-benar dipenuhi dengan semangat dan memberikan banyak suasana, menikmati segelas wain. Kemudian anda impian bersama-sama, membina masa depan anda dan menggambarkan diri anda 10 tahun dari ke hari.

Pasangan yang begitu banyak berhenti bermimpi sebaik sahaja mereka berkahwin, mereka fikir mereka telah mencapai matlamatnya, namun mereka hanya berikan langkah-langkah yang pertama di jalan yang panjang jika mereka diberkati. Jalan boleh berbatu dan penuh penyesalan, atau ia boleh mempunyai hidup pengalaman paling indah yang memenuhi tempahan. Seperti biasa, pilihan adalah milik anda.

Menurut saya, saya telah berkahwin dengan Master romantik, Hannes Manowarda. Beliau lulus dengan cara 20 tahun yang lalu, cinta yang kami berkongsi masih mengekalkan dan memberi inspirasi kepada saya hari ini. Dia menghidap kanser kolon, tetapi tidak sakit, takut, tidak menentu atau keadaan yang menghalang beliau dari memberi saya beliau yang terbaik, setiap hari.

Tengah-tengah kebanyakan yang memecahkan detik-detik saya adalah, untuk menonton pasangan pergi keluar untuk makan malam, indah berpakaian, makanan yang menggerunkan dan tempat mereka duduk dan merenung tepat lepas antara satu sama lain, tiada apa-apa, hubungan yang sudah mati. Mereka akan jadi sangat kesepian masing-masing hidup dalam dunia mereka sendiri. Apa yang mereka lakukan adalah melakukan ritual. Itulah apabila saya sedar perbezaan kesepian dan sedang anda sendiri

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *