Idea-idea hadiah untuk seseorang misi kehilangan berat badan

Idea-idea hadiah untuk seseorang misi kehilangan berat badan

Jika seseorang di kalangan rakan-rakan anda cuba untuk menurunkan berat badan maka sokongan mereka dalam setiap cara yang mungkin. Mengurangkan berat badan bukanlah mudah – jadi apabila kita berada di perjalanan itu, kami memerlukan semua sokongan yang kita dapat. Berikut adalah beberapa Hadiah yang anda boleh berikan kepada rakan anda (untuk seseorang yang adalah misi kehilangan berat badan):

1. Buah-buahan bakul: Hadiah cemerlang-buah-buahan baik untuk anda dan gula di dalamnya tidak akan menyebabkan pertambahan berat badan. Mereka mempunyai banyak serat semulajadi. Bilakah mereka akan keinginan untuk sesuatu yang manis, maka jika ada bakul buah-buahan di hadapan mereka mereka mudah-mudahan akan merebut buah-buahan daripada coklat yang.

2. Sebulan keahlian yoga atau pilates: ini akan memaksa mereka untuk melakukan beberapa senaman.

3. Pengukus: Kukus sayur-sayuran adalah sangat baik untuk anda dan tidak mempunyai kesan-kesan bahan goreng. Mempunyai pengukus yang akan menggalakkan rakan untuk makan lebih sayur-sayuran segar dan sihat.

4. Motivasi buku: Membaca satu kisah inspirasi akan memastikan rakan anda akan. Ia adalah motivasi yang akan menolak rakan anda untuk pergi jauh itu untuk kehilangan berat badan yang diingini. Apa yang lebih baik cara untuk mencari buku-buku motivasi daripada dari sebuah buku yang berat.

5. Senaman CD / DVD: mereka boleh menonton dan melaksanakan latihan berdasarkan arahan di dalam cd. Mereka boleh melakukannya di dalam keselesaan rumah masing-masing.

6. Motivasi muzik: Membeli ipod dan memuatkannya dengan sesetengah muzik inspirasi yang baik. Jika mereka sudah mempunyai ipod mungkin untuk itunes Hadiah Kad akan berguna.

7. Kesihatan Cookbook: Cara kita masak dan apa yang kita makan untuk membuat semua perbezaan. Walaupun kita sedar akan hal ini, kita mungkin tidak menyedari hakikat bahawa sebahagian daripada makanan yang kita makan selalunya tidak akan membantu kita dalam Jabatan kehilangan berat badan. Mempunyai sebuah buku panduan yang sihat akan memberikan kita idea-idea apa yang perlu makan dan apa yang tidak makan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *