Idea-idea hadiah untuk peminat kecergasan

Idea-idea hadiah untuk peminat kecergasan

Jika ada peminat luaran atau kecergasan di senarai membeli-belah untuk musim cuti ini, mencari-Cari lagi, Terdapat banyak aktiviti berkaitan Hadiah yang pasti akan hit dengan penerima musim cuti ini. Tidak kira apa bajet anda, sesuatu yang boleh didapati untuk acara orang paling sukar dalam senarai anda untuk membeli.

Pek penghidratan: tidak kira apa aktiviti anda Khas seseorang menikmati, mereka pasti memerlukan beberapa cara untuk diminum sebelum, semasa dan selepas aktiviti. Membeli berkualiti tinggi bebas BPA-botol, seperti Nalgene, adalah pilihan yang hebat. Ini adalah super keras botol plastik yang Rahnu. Ramai juga mempunyai markah penentukuran di sebelah supaya anda boleh melihat berapa banyak cecair yang digunakan. Mereka juga sangat sesuai untuk mencampurkan betul perkadaran tenaga minuman campuran dengan air, untuk membantu memberikan nudge tambahan untuk mencabar kenaikan atau mendaki.

Satu lagi pilihan yang hebat untuk penghidratan adalah pek belakang penghidratan. Terdapat banyak jenama seperti CamelBak dan Sierra Nevada. Ini boleh tahan agak sedikit air, di mana-mana dari 30oz untuk 100oz, dan adalah penyelesaian yang sempurna untuk perjalanan yang panjang.

Monitor kadar jantung: Terdapat pelbagai jenis sistem pasaran dalam pemantauan. Banyak sistem mempunyai beberapa fungsi seperti monitor kadar jantung, pedometer, dan kalori kaunter. Peranti yang Super berteknologi tinggi juga boleh menghantar data senaman dengan spreadsheet komputer untuk membantu mengesan kemajuan. Sistem pemantauan juga membantu mereka jugalah pembakar semangat bagi orang yang ingin mula menonton diet dan mendapatkan senaman yang lebih banyak.

Pakaian kelembapan-wicking: teknologi telah banyak memberi kesan kepada cara kita bersenam. Fabrik baru adalah ringan dan membantu mengekalkan lembapan dari badan kita yang membantu kita sentiasa hangat dan pukal ke bawah. Ini adalah satu lapisan asas yang besar yang membantu dalam mengekalkan atlet sejuk pada musim panas dan panas dalam musim sejuk. Item ini adalah wajib bagi sesiapa yang membina sebuah peluh.

Tenaga Bar: ini adalah stuffers besar stok, dan semua orang seolah-olah mempunyai kegemaran mereka. Ini adalah staples bagi sesiapa yang suka aktiviti luar. Makan secara individu, kebanyakan tenaga Bar dan gel dipenuhi whey protein dan karbohidrat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *