Idea Hadiah hari Krismas–kejayaan

Idea Hadiah hari Krismas–kejayaan

Kejayaan banyak menyumbang ke arah kebahagiaan dan kesihatan. Ia adalah demikian kerana kejayaan menyediakan suatu keadaan mental kepuasan dan cara-cara fizikal untuk kebahagiaan; ini keadaan mental dan fizikal bermaksud juga menyumbang ke arah kesihatan yang baik. Sudah tentu, ianya tidak perlu semua berjaya lelaki dan wanita adalah dalam Kesihatan yang baik. Perlumbaan tikus untuk kejayaan ini sering penuh dengan tekanan dan senak! Namun, melihat wajah bertentangan dengan syiling, ia menjadi jelas bahawa ia adalah amat sukar untuk mengekalkan kesihatan yang baik dan apabila seseorang itu berjaya dalam hidup.

Sebelum kita meneruskan lagi, kami seperti saya untuk mengetahui asas-asas kejayaan:

1. Mempunyai Do atau mati berhasrat untuk menjadi berjaya!: untuk kejayaan ia adalah sangat penting bahawa anda telah melakukannya atau meninggal dunia inginkan kejayaan. Menentukan masa ini berjaya dalam semua keadaan. Setiap pagi memutuskan bahawa anda akan berjaya dan tiada apa-apa dan tiada siapa yang akan dan boleh merosakkan kejayaan anda.

2. Keadaan fikiran anda ke arah kejayaan: kejayaan datang kepada orang-orang yang berfikir dalam kejayaan. Menggunakan Ikrar dan resolusi untuk keadaan minda anda untuk kejayaan seolah-olah anda telah pun mencapai kejayaan.

3. Mempunyai yang tetap, tentu, dan matlamat hidup semua-eksklusif: tanpa boleh menjelaskan dan over-powering udara kehidupan tiada apa yang mustahil untuk dicapai. Matlamat ini perlu menjadi seperti obsesi memandu kehidupan anda seperti orang gila.

4. Rancangan untuk kejayaan: perjalanan tidak boleh berjaya diselesaikan tanpa pelan jalan. Di sini Pelan Jalan termasuk menulis yang bertujuan (s), membuat resolusi dan pengakuan, secara berkala menyemak yang kemajuan dan berpegang kepadanya walaupun kegagalan.

5. Bekerja keras: apa-apa yang boleh berjaya tanpa kerja keras. Selain kerja keras salah satu harus bekerja bijak juga. Kerja pintar bermaksud pergi lebih jauh, sentiasa menjadi satu langkah ke hadapan dalam pengetahuan, inovasi dan penggunaan idea-idea Tempahan dan mengekalkan yang fikiran terbuka.

6. Menggunakan masa secara optimum: membuat senarai tugasan mengikut kepentingan tugas. Jangan buang masa produktif yang terbaik mengenai perkara-perkara rutin seperti Melibas melalui akhbar, majalah, dan saluran TV, menyemak dan membalas e-mel yang rutin, mengumpat, menelefon, dan lain-lain.

7. Pastikan syarikat terbaik: memastikan Syarikat yang terbaik dari yang terbaik. Jika anda seorang penulis atau saintis mengelilingi diri anda dengan sebaik-baik mereka dan menjadi ahli kumpulan penulis atau saintis yang terbaik. Jika anda adalah CEO menggunakan otak ada yang terbaik.

8. Gembira! dan menjadi sihat!: kebahagiaan dan kesihatan yang baik adalah sangat penting untuk kejayaan. Ramai orang mempunyai potensi besar bagi kejayaan meninggalkan mereka mengejar kejayaan mid-way disebabkan kesihatan yang jatuh. Sudah tentu, hidup adalah lebih penting daripada kejayaan, tetapi jika salah satu berikut menjadi sihat! Asas kesihatan yang baik, dia tidak akan menjadi kegagalan disebabkan oleh kesihatan yang buruk. Begitu juga, seorang yang mempunyai sikap yang gembira terhadap kehidupan mengekalkan kesihatan yang baik dan boleh berfungsi dengan lebih baik. Dia adalah disukai oleh orang lain yang turut menyumbang ke arah kejayaan.

9. Melekat dengannya walaupun kegagalan: kejayaan datang selepas kegagalan berulang. Kadang-kadang kejayaan terus pada menunggu kami hanya satu langkah ke hadapan di mana kami stumble. Ia adalah yang terbaik untuk bangun sebagai langkah.

10. Bermeditasi dan berdoa: membangunkan tabiat meditasi. Meditasi mengisi itu keseluruhan dengan keamanan dan ketenangan. Jika anda berfikiran agama berdoa. Solat juga memberikan kekuatan keamanan dan ketenangan dan inner.

Kerana kejayaan ini adalah sebab utama mengapa kita membuat resolusi tahun baru di tempat yang pertama, dan Krismas akan diikuti dengan tahun baru, ia mungkin satu idea yang baik untuk memberi Hadiah kejayaan pada hari Krismas ini kepada diri sendiri dan orang lain.

Saya akan mengesyorkan berikutan kejayaan hadiah untuk Krismas ini:

Buku-buku, audio, video dan MP3: kejayaan bergantung banyak kepada motivasi dalaman dan inspirasi. Kejayaan merupakan sejenis membakar keinginan, satu ketagihan tidak berkongsi minat dan impian haunting. Api keinginan ini adalah sokongan keluarga dan diarahkan oleh buku-buku inspirasi yang baik, audio, video, MP3. Berikan Hadiah ini dan penerima akan berterima kasih kepada anda untuk hidupnya (berjaya).

Subliminal dan hipnosis mesej: cara terkini yang menjadi sumber inspirasi dan motivasi akan mesej-mesej subliminal dan hipnosis yang boleh didapati sebagai muat turun MP3. Ini adalah muktamad dalam membantu menjadi sumber inspirasi dan motivasi. Perkara yang terbaik dengan ini adalah bahawa mereka boleh dimuat turun, laman-laman tertentu, dalam MP3 format.

Peranti bacaan digital: Peranti Digital membaca atau membaca peranti elektronik adalah tidak lagi masa depan membaca. Mereka berada sekarang! Seseorang yang berjaya mengambil beliau Perpustakaan bahan bacaan dengannya. Terdapat beribu-ribu buku domain awam yang boleh didownload secara bebas. Buku-buku digital dan lain-lain boleh juga dimuat turun ke
PC, telefon bimbit. iPad, iPhone, Mac, Android, dll.

Majalah: Seseorang yang berjaya kekal terkini mengenai isu-isu kepentingan umum dan subjeknya perniagaan atau berwibawa. Dia, oleh itu, membaca Surat khabar dan majalah yang sesuai. Langganan ini boleh diberikan sebagai hadiah lebih dihargai.

Barang-barang elektronik: Seseorang yang berjaya menggunakan alat terkini dan paling bijak untuk kekal di atas dunia dan mendahului pesaing beliau. Dia mempunyai, oleh itu, komputer riba terkini dan slimmest, mudah alih, dan ipod. Jika bajet anda membenarkan Hadiah tersebut juga diberikan.

Peribadi dan Hadiah Home-Made: orang-orang yang berjaya seolah-olah mempunyai segala-galanya dan kadang-kadang ia menjadi sukar untuk memutuskan apa yang memberikan mereka, terutama jika seseorang bajet ketat. Dalam hal ini, ia adalah terbaik untuk memberikan sesuatu nilai yang diperolehi daripada syarikat yang diperibadikan atau buatan. Anda boleh memberi sesuatu yang sangat mahal kepada orang kaya dan ia mungkin tidak dihargai. Tetapi orang yang sama jika anda memberikan sesuatu yang namanya terukir, ia boleh menjadi pemilikan yang bangga!
Barang kemas: Baik, setiap wanita mati untuk mereka. Mereka mungkin menjadi Hadiah yang sempurna untuk wanita dan gadis-gadis muda, khas untuk jantung manis. Apa-apa boleh mengalahkan item barang kemas yang. Sudah tentu, berhati-hati dan kecerdikan yang diperlukan dalam pemilihan perkara yang betul.

Pakaian dan aksesori: jelas pakaian yang berjaya lelaki atau wanita. Mereka membuat satu kenyataan kejayaan dengan mereka pakaian dan aksesori. Ada pilihan di sini. Dari pakaian formal untuk santai dan kasual, untuk beg tangan, dompet, tali pinggang, hubungan, dan Kasut, dan lain-lain terdapat pilihan dan satu boleh mengeksploitasi ini Hadiah baik.

Golf Set: Lelaki berjaya menggabungkan kegiatan perniagaan dan golf adalah permainan pemuliharaan yang berjaya membolehkan untuk melakukannya. Ia juga tidak memerlukan kekuatan fizikal yang besar atau kecergasan atau kenalan dan kesan permainan lain. Paling menarik, ia memberi masa yang mencukupi dan peluang untuk bersosial. Kerana ini, golf menjadi sukan yang sangat popular dan alat perniagaan antara Eksekutif. Golf set, oleh itu, adalah salah satu Hadiah yang terpilih untuk berjaya lelaki dan wanita.

Lelaki dan wanita yang berjaya: kejayaan memerlukan kerja keras dan tabah. Walau bagaimanapun, sesetengah masih tidak berjaya walaupun tahun kerja keras. Sesetengah orang akan berjaya kerana kelahiran atau keadaan — anak lelaki atau anak perempuan bintang filem yang dijangka sangat tanah watak pertamanya sebagai hero filem; anak Raja adalah sangat mungkin untuk menjadi Raja, anak lelaki atau anak perempuan seorang ahli politik ini boleh dengan mudah mewarisi kerusi kawasan itu atau ibu atau bapa, dan lain-lain. Sebaliknya, orang kompeten yang mungkin hanya bangkit ketinggian tertentu bergantung kepada di mana dari dia atau dia memulakan perjalanan menaik. Selain itu, nilai-nilai hidup sesetengah orang mungkin berbeza. Definisi kejayaan mereka mungkin berbeza. Seorang artis boleh memilih untuk kekal miskin dan juga risiko yang tidak berjaya dalam bidang pilihan juga, daripada untuk jalankan selepas wang. Jadi, kegagalan lelaki dan wanita adalah tidak semestinya ditolak deserving. Mereka juga berhak mendapat Hadiah beberapa baik. Jadi jangan lupa mereka!

HIDUP ITU INDAH!
bergembiralah! MENJADI SIHAT! AKAN BERJAYA!
HARI INI, ESOK, SELAMA-LAMANYA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *