Ianya Wiser untuk perbelanjaan pada CEREC doktor gigi?

Ianya Wiser untuk perbelanjaan pada CEREC doktor gigi?

Jika anda ingin mengetahui kemajuan teknikal yang hadir dalam pergigian hadir hari ini, saya cadangkan anda untuk memikirkan lebih CEREC pergigian. CEREC adalah, sebenarnya, bentuk pendek seramik – doktor gigi ini dikenali untuk menggunakan seramik pada skala yang luas. Paradigma ini mungkin baru bagi sesetengah pembaca – sebahagian daripada kita mungkin pernah sudah mengalami jenis doktor gigi CEREC akan baik. Demi maklumat, saya akan cuba untuk menyenaraikan beberapa aspek mengenai doktor gigi ini di perenggan berjaya.

Doktor gigi CEREC dikenali untuk membuat model gigi yang seramik. Model ini dicipta dengan bantuan jentera yang maju. Doktor gigi ini menggunakan sebahagian daripada komputer yang paling berkuasa – sebab-sebab bagi menggunakan sistem berteknologi tinggi tersebut akan melipat. Doktor gigi akan menjalankan perisian permodelan tiga dimensi yang lebih maju dalam sistem komputer. Malah, doktor gigi akan menggunakan teknologi sinar-x yang maju untuk mendapat gambaran seni bina sedia ada gigi. Di antara kelebihan yang boleh diperolehi dengan melawat doktor gigi yang mengkhusus dengan CEREC akan digambarkan dalam perenggan seterusnya.

Kepantasan prosedur pergigian – ini adalah kelebihan utama. Biasanya doktor gigi akan meminta anda untuk melawat mereka sekali-sekala supaya mereka akan dapat menjalankan prosedur-prosedur pergigian yang pelbagai dengan cara langkah demi langkah. Di sini, situasi ini sepenuhnya converse. Anda hanya perlu melawat doktor gigi sekali, beliau akan mendapat maklumat yang mencukupi mengenai seni bina gigi, dan dengan itu beliau akan meneruskan untuk “membetulkan” masalah. Secara literal, setiap prosedur Pergigian boleh dilengkapkan dengan “duduk tunggal” dengan doktor gigi CEREC. Teknologi menjadi popular kerana faktor ini. Orang tidak ingin menghabiskan masa lebih daripada sejam atau lebih di pejabat doktor gigi!

Dengan bantuan teknologi inovatif ini, doktor gigi CEREC akan dapat menyediakan Mahkota dan veneers dalam masa beberapa minit. Gigi tiruan akan gel dengan seni bina yang sedia ada dan susunan gigi. Doktor gigi dengan bantuan perisian CEREC juga mewujudkan inlays dan penindihan atas gigi. Kerana sebarang kesulitan seluruh berkomputer, anda akan perlu menghabiskan lebih daripada lima minit untuk doktor gigi untuk melanda dengan gigi palsu baru yang berkilat. Kerana gigi dicipta mengikut gigi sedia ada sediakan, doktor gigi perlu menghabiskan masa minimum “tinkering” dengan mulut anda.

Jika anda kebetulan menjadi doktor gigi CEREC, di sini adalah sekeping nasihat untuk anda. Sentiasalah semak secara berkala sehingga Mesin. Dengan peredaran masa, kecekapan mesin mungkin akan terjejas. Mewujudkan gigi yang dengan bantuan sebuah mesin CEREC yang baru akan mengambil masa hanya empat minit. Prosedur yang sama apabila cuba atas mesin subserviced mungkin mengambil masa lebih daripada 30 minit. Orang-orang yang melawat anda membayar jumlah premium kerana faktor penjimatan masa yang berkaitan dengan teknologi. Sila jangan biarkan ia pergi dengan sia-sia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *