Hypnotize diri sendiri untuk senaman untuk mengurangkan berat badan

Hypnotize diri sendiri untuk senaman untuk mengurangkan berat badan

Bukankah menakjubkan, jika anda boleh makan apa sahaja yang anda mahu dan tidak meletakkan berat badan?

Apabila anda selesai membaca ini anda akan berasa banyak lebih baik tentang apa yang anda boleh makan.

Saya lebih baik akan datang bersih, ini adalah apa yang saya makan dan minum untuk makan tengahari semalam:

10 suku hirisan granary roti, buttered dan topped dengan salmon salai, bersarapan pagi 8 1 pint bir.

Kemudian kami pergi ke meja makan:

Man-size bahagian lasagne, dengan pilihan daripada daun-daun hijau, tomato dan salad bawang mentah, ditambah dengan persalinan salad minyak zaitun untuk.

Hirisan coklat terrine, dengan Strawberi yang besar (crystalize) dalam coklat gelap dan beku, plus satu meringue dengan krim mencurah di atas yang besar. Sesiapa yang mengetahui fakta-fakta coklat mereka akan tahu bahawa resipi ini adalah tinggi kalori, tetapi lazat.

Keju, roti biskut dan mentega.

4 gelas besar wain, atau kira-kira 500 kalori wain.

Satu, sangat besar brendi dan 6 cawan kecil kopi putih.

Jumlah kalori yang banyak seksa yang amat besar.

Jam 07.00 keuntungan berat semalam hingga 07.00 jam hari = pound sifar.

Bagaimana saya boleh makan semua makanan yang dan tidak memakai apa-apa berat?

Jawapan mudah adalah bahawa saya bermain tenis untuk dua jam sebelum makan tengahari.

Sekarang perlu diingat bahawa saya bersenam sebelum saya makan. Ini memberi saya manfaat penting dua.

Pertama, saya dibakar lebih sedikit kalori dengan bermain tenis. Jadi yang meletakkan beberapa kredit kalori dalam bank sebelum saya mula makan dan minum.

Hanya dengan bersenam sebelum anda makan anda boleh mengatasi lemak yang menghasilkan kesan-kesan makanan.

Kedua, kerana dengan langkah yang telah diambil, metabolisme saya berlari dengan cepat apabila saya merenung untuk makan. Ini mempunyai kesan pembakaran banyak kalori yang anda akan mengambil, lebih atau kurang sebaik sahaja mereka memasuki badan anda.

Biarkan peralihan dalam fikiran anda kembali kepada masa dalam kanak-kanak anda apabila anda telah keluar bermain sepanjang hari dan pulang pada waktu malam untuk makan ibu anda keluar dari rumah dan rumah. Adakah anda meletakkan banyak berat badan? Tidak anda tidak, kerana anda telah menghabiskan hari anda mencipta kredit kalori.

Sekarang anda akan terkejut untuk mengetahui bahawa anda boleh mencipta kredit kalori untuk diri sendiri setiap hari dengan melakukan senaman ringkas.

Diselesaikan, masalah bersenam untuk menurunkan berat badan

Mana-mana pakar penurunan berat badan akan bersetuju bahawa anda perlu untuk membakar kalori yang sekurang-kurangnya sebagai banyak kerana anda inges jika anda untuk berjaya dalam mengurangkan berat badan.

Memang benarnya bahawa ramai orang yang berani untuk bersenam hanya untuk kepentingan bersenam.

Banyak kajian telah menunjukkan bahawa senaman dianggap sebagai membosankan dan berulang kali dan mereka mengambil terlalu banyak masa.

Terdapat hanya satu penyelesaian ini ‘ o.

Apa yang penting ialah untuk menghabiskan masa pembakaran kalori dan toning sehingga otot anda. Tidak kira bagaimana atau bila anda lakukan ini.

Apa Adakah anda memberitahu diri sendiri tentang penurunan berat badan. Anda ingin menurunkan berat badan, tetapi anda tidak mahu mengubah gaya hidup semasa dan tabiat makan anda. Saya tidak betul-betul mengenai perkara ini?

Anda membaca ini, anda tidak? Dan ia adalah semua tentang kehilangan berat badan, bukan. Jadi anda mahu menurunkan berat badan, tidak anda?

Apa yang anda katakan kepada saya adalah: “Saya ingin menurunkan berat badan, tetapi saya tidak mahu menyusahkan mana-mana. Sila membuat ia mudah bagi saya.

Jika anda membaca diari kehilangan berat badan saya, anda akan melihat bahawa saya menggunakan hypnosis untuk mendapatkan saya ke atas masa yang lebih mencabar. Oleh sentiasa hypnotising diri saya sendiri saya hampir tidak perasan yang saya makan dengan lebih bijak atau lebih bersenam.

Ianya tidak sukar untuk belajar bagaimana hypnotize diri anda. Dan, sebagai sebahagian daripada proses ini, anda juga boleh belajar untuk mengingatkan diri anda untuk melakukannya sentiasa.

Petua ini adalah Amazing!

Saya telah mencipta turun siri latihan yang saya lakukan di katil, aku menonton TV atau duduk di meja saya dan seperti yang saya berjalan kaki anjing saya.

Cuba fikirkan, saya tidak menetapkan diketepikan Khas masa untuk pergi ke gimnasium atau ke berenang atau keluar berjogging. Saya hanya menggabungkan masa senaman saya dengan saya setiap hari aktiviti lain.

Ini bukan sahaja menjimatkan masa, tetapi memastikan bahawa saya mendapatkan latihan tambahan yang saya perlukan untuk memastikan saya cantas dan lebihan lemak yang jatuh dari sini.

Ia adalah luar biasa hanya apa yang boleh anda lakukan apabila anda membuat ia mudah untuk diri sendiri. Apabila anda mencipta cara-cara untuk melakukan perkara-perkara yang kedua-duanya bekerja dan tidak memerlukan sebarang usaha yang khas.

Mengapa saya Simpan satu diari

Perhatikan bagaimana saya tidak bercakap tentang kehilangan berpuluh-puluh paun dalam beberapa hari yang pendek. Itu bukan titik berat. Titik adalah untuk mengambil kira dan menyimpannya.

Anda mungkin ingat berapa lama ia mengambil masa anda untuk meletakkan berat badan berlebihan di tempat pertama. Baik, tidak logik maka untuk membenarkan diri anda masa untuk mengambil kira lagi jumlah yang munasabah.

Untuk mencapai apa-apa dalam hidup ini, anda perlu berusaha. Hanya dengan kembali membaca muka surat daripada buku harian saya, saya boleh plot perkembangan saya membuat saya dan diri saya sendiri untuk terus menggalakkan.

Saya telah kempen kehilangan berat badan saya sekarang 48 hari dan saya kehilangan berat badan beransur-ansur. Pinggang saya telah datang dalam satu takuk. Saya boleh merasakan bahawa badan saya adalah dalam bentuk yang lebih baik. Apabila aku berlari sekeliling banyak bermain tenis sebelum makan “kalori pesta” yang saya sebutkan lebih awal dalam artikel ini, saya hampir tidak hilang nafas saya sekali.

Apa yang lebih baik fikir adalah bahawa saya rasa baik diri saya sendiri. Saya berasa baik tentang diri saya.

Semua orang harus, pada pendapat saya, buat apa sahaja untuk membuat diri berasa baik tentang diri mereka kerana mereka mungkin boleh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *