Hypnosis berat bagi Gainers keras

Hypnosis berat bagi Gainers keras

Perasaan kecewa yang sebenar boleh menjadi hampir hangat bagi mereka yang ingin menambahkan berat badan tetapi hanya tidak dapat berbuat demikian walaupun usaha-usaha mereka yang terbaik.

Dalam masyarakat moden, dengan begitu banyak mengalami obesiti dan berat badan berlebihan, precious sedikit perhatian diberikan kepada orang-orang yang mempunyai masalah yang bertentangan. Lagi menjadi dan rasa kurang berat badan dan kurus boleh memberi kesan negatif bukan sahaja terhadap kesihatan individu, tetapi juga pada mereka harga diri dan keyakinan.

Orang-orang yang ada masalah berat sering mempercayai bahawa metabolisme mereka terlalu cepat, bahawa mereka cepat membakar sehingga segala-galanya yang mereka makan, atau bahawa mereka hanya gagal menyerap sepenuhnya dan mencerna segala-galanya yang mereka makan.

Tetapi–kecuali keadaan perubatan tertentu asas–ini bukan hanya kes.

Sebab mudah mengapa seseorang mempunyai masalah berat badan adalah kerana mereka akan mengambil kalori terlalu sedikit untuk berbuat demikian. Orang yang kurang berat badan hanya makan kurang kalori; mereka makan kurang daripada mereka yang benar-benar perlu untuk meletakkan berat badan.

Selalunya, orang-orang yang sentiasa berjuang dengan berat percaya bahawa mereka makan makanan yang mencukupi. Tapi ini hanya tidak begitu. Hakikatnya bahawa mempercayai bahawa anda makan banyak makanan dan benar-benar makan makanan yang cukup untuk anda meletakkan berat badan tidak hanya perkara yang sama.

Fakta sederhana metabolisme yang dan genetik benar-benar mempunyai sedikit untuk dengan berat badan yang sihat. Ya, sudah tentu terdapat jenis badan yang berbeza dan ianya ectomorph yang biasanya dikenal pasti sebagai salah satu Tempahan secara semula jadi kurus dan nipis. Tetapi tidak perlu bagi seseorang yang berbakat genetik atau menjadi benar-benar Olahraga untuk menambah berat badan dengan cara yang seimbang dan sihat.

Sudah tentu, keupayaan untuk hanya berehat dan berehat secara teratur adalah penting. Adalah sukar benar-benar memerlukan untuk memperlahankan perkara-perkara dan menjimatkan tenaga.

Apa yang benar-benar penting apabila ia datang untuk meletakkan berat badan akan faktor-faktor psikologi. Ini merangkumi bukan sahaja tindak balas psikologi dan pendekatan kepada makanan, Makan dan pemakanan, malah persepsi individu individu tersebut daripada badan dan potensi mereka.

Jika imej yang dipegang oleh minda bawah sedar orang yang kurus dan kurang berat badan tidak kira apa, maka ia adalah pasti mampu memastikan bahawa ini tetap berlaku.

Ia adalah imej yang bawah sedar kita sendiri memegang ourself dan imej badan kita sendiri yang benar-benar akan menentukan berat badan kita.

Dengan bantuan strategi dan teknik-teknik moden hipnoterapi ia adalah mungkin untuk sampai ke dalam bawah sedar yang mendalam dan mengubah imej diri daripada seorang yang kurus dan kurang berat badan kepada orang yang berat badan yang normal dan sihat.

Sebaik sahaja imej badan internalized telah dipinda dengan cara yang positif, maka minda bawah sedar tidak yang terbaik untuk memastikan bahawa dihayati imej menjadi satu realiti.

Jika meletakkan berat badan adalah sesuatu yang anda berjuang dengan, maka jangan putus asa.

Dengan hypnosis maju moden malah yang paling sukar adalah boleh meletakkan berat perlu menjadi benar-benar sihat dan merasa benar-benar baik tentang badan beliau.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *