Hypers belakang boleh memulihkan kecederaan belakang yang rendah

Hypers belakang boleh memulihkan kecederaan belakang yang rendah

Louie Simmons mencipta hypers belakang dalam revolusi selepas berbuka vertebra lumbar kelima beliau. Malah, peralatan latihan kekuatan yang dipatenkan ini dikenali kerana keupayaan untuk memulihkan kecederaan belakang yang rendah. Banyak powerlifters Westside Barbell dan pelanggan Louie Simmons menggunakan belakang hypers untuk membangunkan otot-otot mereka glutes, belakang rendah dan sederhana, dan hamstrings.

Hypers belakang boleh putar sacrum pada wakil setiap, dan dengan itu sangat terapeutik. Kerana tractions lebih rendah belakang kawasan, terutamanya di vertebra, peralatan kecergasan ini membantu kekuatan bangunan semasa bekerja pada pemulihan. Selain itu, Mesin ini boleh rehydrate cakera. Walau bagaimanapun, kelebihan ketara peralatan latihan kekuatan ini telah mengukuhkan otot-otot di memberi, yang seterusnya meningkatkan deadlift dan bercangkung kekuatan yang powerlifter. Malah, kebanyakan jurulatih kekuatan memberikan lebih penting untuk membangunkan di lats, bicep, tricep, dada, abs dan bahagian-bahagian lain badan. Hasilnya, otot-otot di posterior sering menjadi lemah pautan atlet kekuatan. Louie mengambil mana yang lebih rendah di balik kira, dan dengan mesin ini, beliau membantu powerlifters untuk membangunkan mereka yang lebih rendah dan tengah kembali. Dan dengan otot-otot di memberi yang lebih kukuh, powerlifters dalam mengurangkan risiko sakit belakang rendah dan kecederaan. Bilangan atlet kekuatan, yang menggunakan belakang hypers, telah disahkan bahawa tuntutan pembuat peralatan kecergasan ini.

Faktor yang paling penting dalam memulihkan kawasan yang cedera adalah untuk memulihkan peredaran darah dan melegakan tekanan. Hypers belakang depressurize Ruang saraf manakala regangan ia perlahan-lahan. Ia mewujudkan mekanisma pam dalaman dan mengisi otot-otot belakang yang rendah di pengguna dengan darah dan saraf medan dengan cecair saraf tunjang; oleh itu, membantu dalam pemulihan.

Terdapat beberapa faedah lain hypers belakang, termasuk corak berarah loading yang lebih khusus. Tekanan ini peralatan latihan kekuatan reorients itu sendiri, memberi vektor beban berarah kitar dan dinamik. Ini membantu exercisers untuk mencapai kelajuan atas sprinting. Menggunakan Mesin latihan kekuatan ini dengan betul juga memastikan bahawa exercisers yang akan mempunyai flexors pinggul yang fleksibel, yang akan memudahkan sambungan penuh pinggul; hamstring yang cukup longgar untuk membolehkan pelbagai dibengkokkan ke hadapan usul; dan akhirnya kuat glutes untuk menghidupkan bila-bila masa diperlukan.

Peralatan kecergasan ini dilengkapi dengan unit rangka Welded, mengendalikan kukuh dan pad yang boleh mengambil penyalahgunaan berat. Salah satu juga boleh menggunakan mesin ini 24 jam sehari. Malah, peralatan latihan kekuatan ini digunakan dalam banyak kemudahan Kolej dan gimnasium komersial. Warna standard Mesin kecergasan ini adalah rangka putih dan hitam pad. Kecuali yang penyangak berbalik Hyper, yang dilengkapi dengan bingkai hitam dan hitam pad, Semua mesin lain boleh didapati dalam warna tersuai. Semua mesin memegang pinggan Olimpik dan mempunyai satu set tali tergantung kaki thru. Walau bagaimanapun, yang Pro Roller berbalik Hyper adalah satu-satunya pengecualian kerana ia dilengkapi dengan sistem roller untuk meletakkan kaki thru. Exercisers boleh menggunakan sandbag di antara buku lali mereka bagi berat. Walau bagaimanapun, powerlifters dengan kecederaan dan sakit belakang yang serius mesti melaksanakan Lif-Lif ini tanpa berat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *