Hubungan antara suplemen silika dan Pencegahan Penyakit Alzheimer

Hubungan antara suplemen silika dan Pencegahan Penyakit Alzheimer

Ia telah telah sering menegaskan, oleh orang-orang yang dalam perniagaan menjual silika tambahan, yang apa-apa tambahan mungkin mempunyai kesan mencegah penyakit Alzheimer melalui mekanisme beberapa. Kebanyakan bakal pembeli produk, di sisi lain, cenderung untuk mengambil apa-apa dakwaan yang optimistik oleh vendor produk dengan banyak keraguan. Itulah, apa yang membawa ramai orang, apabila mendengar tentang menjaga Penyakit Alzheimer di bay menggunakan suplemen silika, kemungkinan untuk menyatakan kepentingan mengetahui mekanisme tepat di mana yang mungkin. Kami oleh itu usaha untuk bersenam apa hubungan antara silika tambahan dan mencegah daripada Penyakit Alzheimer.

Sekarang untuk meletakkan diri dalam kedudukan di mana kita boleh memahami hubungan di antara suplemen silika dan mencegah penyakit Alzheimer, ia menjadi penting bagi kita untuk secara ringkas membiasakan diri dengan peranan yang dimainkan oleh silika di dalam badan. Itulah di mana ia ternyata, untuk satu, silika yang penting dalam pembentukan tulang yang betul, betul pembentukan rambut, pembentukan betul kuku, kulit yang betul dan sedikit, kesihatan kardiovaskular yang betul. Tetapi pada kiraan lain, dan ini adalah lebih penting kepada kami di sini, silika yang ternyata mempunyai kesan detoksifikasi. Ini adalah di mana ia muncul bahawa silika boleh membantu menyahtoksik terhadap logam berat. Kita akan ingat bahawa ada banyak kebimbangan, dalam beberapa hari ini, mengenai pendedahan kepada logam berat tersebut bahawa kami adalah tertakluk pada masa kini. Logam berat tersebut bertukar menjadi pesalah-pesalah di penyebab banyak masalah kesihatan yang menakutkan. Dan perkara-perkara yang akan dibuat lebih teruk oleh fakta bahawa seseorang hanya perlu mendapatkan ‘mengesan tahap’ logam berat ini ke dalam tubuh mereka, untuk mula mengalami masalah kesihatan. Perkara-perkara yang rumit akan lagi oleh hakikat bahawa ia adalah amat sukar untuk menyingkirkan toksin logam berat tersebut, sebaik sahaja mereka berada dalam badan.

Ia juga muncul bahawa salah satu logam berat di dalam soalan ialah aluminium-yang, melalui pelbagai cara, mencari jalan ke dalam tubuh pada kadar yang membimbangkan. Ia adalah aluminium, atau ketoksikan aluminium untuk menjadi khusus, yang terbabit dalam penyebab keadaan yang dikenali sebagai Penyakit Alzheimer, yang menjadi subjek perbincangan di sini. Orang-orang yang akhirnya membanting tulang dengan Penyakit Alzheimer pada beberapa titik dalam kehidupan mereka diperhatikan untuk menjadi orang yang mempunyai tahap yang sangat tinggi aluminium di tubuh mereka. Ia telah sebaliknya bekerja bahawa dengan mengelakkan keracunan aluminium, seseorang mungkin mempunyai cara untuk menghalang kejadian Penyakit Alzheimer. Penyakit Alzheimer adalah, by the way, satu keadaan yang benar-benar meranapkan dengan kualiti hidup seseorang dengan menjadikannya sangat pelupa. Dalam kes terburuk, ia bahkan telah diketahui menyebabkan ibu lupa anak-anak mereka sendiri!

Tetapi ada cara untuk mengelakkan keracunan aluminium?

Juga, ia telah bekerja bahawa ke tahap di mana seseorang boleh mendapatkan bahan yang yang counteracts aluminium di dalam badan, masalah akan telah diselesaikan. Dan yang mana silika tambahan datang ke dalam perbincangan: terima kasih kepada kesan silika yang telah diketahui untuk mengatasi aluminium, dan mengelakkan penyerapan aluminium di dalam usus. Jadi ia adalah untuk sebahagian besarnya terima kasih kepada hakikat bahawa silika boleh mengatasi aluminium, yang jangka panjang yang keracunan boleh menyebabkan Penyakit Alzheimer, bahawa suplemen silika yang dikatakan mempunyai potensi untuk memastikan pengguna mereka dari penyakit ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *