Hubungan antara silika tambahan dan Kesihatan kardiovaskular yang baik

Hubungan antara silika tambahan dan Kesihatan kardiovaskular yang baik

Untuk memahami hubungan antara silika tambahan dan Kesihatan kardiovaskular yang baik, kita terlebih dahulu perlu sedikit pengenalan makanan tambahan silika dan peranan mereka di dalam badan.

Silika tambahan, seperti yang mereka namanya, bertukar menjadi formulasi yang direka bentuk untuk membekalkan tubuh orang-orang yang membuat menggunakan mereka dengan silika (sebagai satu nutrien). Ia secara meluas diiktiraf bahawa silika adalah salah satu nutrien yang kita benar-benar perlu dalam badan kita, jika kesihatan yang optimum. Ia juga secara meluas diiktiraf bahawa silika adalah salah satu nutrien yang agak sukar untuk mendapatkan, daripada diet kami (moden). Untuk merapatkan jurang antara jumlah silika yang kita perlu untuk kesihatan optimum yang besar dan kecil (jika ada) Jumlah silika yang kita akan mendapat secara semula jadi dari makanan yang kita makan, ia menjadi penting agar penggunaan suplemen silika.

Sekarang tambahan silika, jika diambil secara konsisten, mempunyai beberapa kesan dalam badan kita. Untuk satu, mereka menggalakkan pembentukan tulang (dan lain-lain tisu-tisu seperti tulang) lebih baik dalam badan kita. Mereka juga seolah-olah menjadi faktor penting dalam pembentukan pembentukan salur darah yang betul. Sekurang-kurangnya, silika mempunyai kesan fortifying saluran darah. Tambahan pula, suplemen silika penting untuk rambut dan kuku pembentukan, bererti bahawa penggunaan suplemen silika boleh mempunyai implikasi dari segi pengguna rayuan estetik. Bukan itu sahaja: bagi silika yang tambahan seolah-olah menjadi penting untuk pertumbuhan semula kulit dan untuk memastikan ton kulit yang betul. Yang membuat tambahan silika yang penting untuk kulit yang kelihatan baik.

Suplemen silika juga dikatakan menggalakkan kesihatan kardiovaskular yang baik, dan kami cuba untuk mengetahui bagaimana sebenarnya mereka berbuat demikian.

Dan rupanya, hubungan antara silika tambahan dan Kesihatan kardiovaskular yang baik seolah-olah timbul, pertama sekali, hakikat bahawa silika (yang kami peroleh daripada makanan tambahan silika) adalah penting untuk Kubu saluran darah. Dalam erti kata lain, orang-orang yang mahu mempunyai saluran darah Well-formed enjin dinasihatkan agar menggunakan suplemen silika. Dan seperti yang kita boleh ingat semua, kebanyakan masalah kesihatan kardiovaskular yang orang pengalaman bertukar menjadi perkara yang boleh dilakukan dengan penyusutan (atau lain-lain kerosakan) salur darah. Jadi setakat yang silika tambahan mempunyai kesan memupuk pembentukan salur darah yang betul, mereka memang dilihat sebagai mempunyai kesan langsung pada Kesihatan kardiovaskular yang betul. Tengah-tengah itu sendiri berlaku pada dasarnya menjadi tempat pertemuan bagi saluran darah ini (selain pam darah), bererti bahawa suplemen silika boleh memberi kesan terhadap pengukuhan tengah-tengah.

Kami juga akan ingat bahawa peranan utama sistem kardiovaskular adalah yang membawa darah ke longs bagi pengoksigenan dan membawa darah oxygenated dari paru-paru untuk bahagian-bahagian lain badan. Setakat suplemen silika meningkatkan kesihatan paru-paru (dengan membuat mungkin Pembaikan tisu tangga), mereka akan pasti juga mempunyai kesan ke atas keberkesanan sistem kardiovaskular.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *