Honda City Zx Gxi

Honda City Zx Gxi

Berjalan lebih jauh.
Honda City ZX Gxi, kereta bandar pintar semua bakal menangkap hati dengan banyak perubahan ke atas, Honda City ZX Exi. Ini versi dons bandar baru kelihatan dan membawa beberapa ciri-ciri yang baru.

Ciri-ciri utama
Berkuasa 1497cc SOHC enjin dengan kepala silinder empat kerja daripada Honda City ZX Gxi. Melihat kepada penghantaran kuasa 78 PS 5500 rpm dan tork sebanyak 125 Nm pada 2700 rpm, kereta ini membolehkan anda menikmati pemanduan bandar lancar. Pengalaman memandu anda dibuat semua lebih selesa dengan Penyambut serta tempat penggantungan dan ketinggian boleh dilaraskan pemandu duduk belakang. Datang ke sistem bahan api, sistem PGM-FI masuk Gxi ZX Honda City anda adalah pilihan yang baik dari segi ekonomi bahan api. Ia memberikan perbatuan untuk keseluruhan daripada 12 kmpl.
Ciri ini kaya Honda City ZX Gxi muncul sebagai pemenang ke atas kereta Fiat Palio Stile 1.3 SD Multijet, terutama dengan kemasukan ciri-ciri. Stereng kuasa elektrik dengan kecondongan, amaran terbuka pintu, central lock, kuasa kunci pintu, kunci pintu belakang bukti kanak-kanak adalah di antara ciri-ciri yang memberikan kelebihan kereta ini ke atas kereta yang sama.

Reka bentuk
Kesan pertama memang dikatakan kesan terakhir dan berkekalan. Honda City ZX Gxi benar-benar diberi Reka bentuk dan pemikiran yang berhati-hati. Beberapa bahagian seperti bahagian perlindungan mencetak, halangan, cermin sisi dan tombol pintu berwarna dalam warna yang sama seperti jasad. Kekisi Penyambut baru chrome menambah kelihatan elegan. Ini Reka bentuk luaran bertawakkallah ke arah praktikal dengan lampu kabus Penyambut yang digunakan untuk Keselamatan, serius multi-reflector 3D yang baru dan gugusan lampu ekor yang baru. Kawasan pedalaman juga mewujudkan kesan positif yang berpanjangan dengan dwi warna beige dan panel suis woody selesai. Ruang kabin, Ruang kaki dan kerusi di Honda City ZX Gxi menawarkan keselesaan.

Keburukan
Honda City ZX Gxi menginap pastinya telah mengurangkan jerks dengan penggantungan baik di tempat. Dengan satu mileage yang baik – 12kmpl purata – baik penggantungan telah bekerja seperti bulu yang di cap syarikat. Yang berkata, pilih Honda City ZX Gxi sehingga memerlukan penambahbaikan.

Kesimpulan
Salah satu boleh pergi untuk Honda City ZX Gxi, jika dia suka pemacu lama. Katil-katil yang sedikit tambahan, ia tips skala untuk kereta yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *