HIYA TechSolutions – peningkatan BPO, penyedia perkhidmatan KPO di India

HIYA TechSolutions – peningkatan BPO, penyedia perkhidmatan KPO di India

Kami luar pesisir penyumberan luar perkhidmatan IT dan perkhidmatan BPO KPO menambah nilai kepada perniagaan anda dengan memastikan kualiti yang lebih tinggi, produktiviti yang lebih cepat dan kita menganalisis keperluan perniagaan anda sebelum kami Mulakan proses pembangunan. Kita akan berminat, fokus dan tajam untuk menganalisis sistem sokongan anda dikerahkan dan akan menawarkan idea-idea penyumberan luar dan akan mengambil sokongan anda dan tugas-tugas backend perkongsian perniagaan anda memuatkan hampir tanpa sebarang kos yang menawarkan perkhidmatan sokongan pada kualiti yang sama tanpa memberi pampasan kepada pada produktiviti dengan bantuan pakar-pakar pengurusan sokongan dan data dengan pengalaman profesional dalam rangkaian telekomunikasi terbesar dunia dan penjagaan kesihatan gergasi. Kami menawarkan berikutan BPO dan KPO Perkhidmatan:

Sokongan pelanggan:
Kami menawarkan luar pesisir Perkhidmatan penyumberan luar seperti pelanggan sokongan penyelesaian melalui Chat, e-mel dan jauh. Kami mempunyai satu set calon yang paling sesuai untuk menjalankan sokongan pelanggan dengan rangkaian berkelajuan tinggi dan kesulitan atau kesusahan rangkaian tanpa wayar yang percuma dan suasana yang tenang. Pengasas kami mempunyai lima serta tahun pengalaman dalam perancangan berbeza menyokong penyelesaian bagi syarikat-syarikat asing yang pelbagai. Kami boleh memberitahu anda jenis sokongan penyelesaian yang betul dan akan membimbing anda dengan betul jenis sumber untuk anda kembali akhir dan sokongan aktiviti memotong kos di luar jangkaan anda. HIYA TechSolutions Private Limited menawarkan kepada pelanggan-pelanggan seluruh dunia. Kita mempunyai pakar profesional tahun dengan tahun pengalaman dalam pembangunan Laman Web, SEO, menyokong jauh, Chat Sokongan, sokongan teknikal, suara menyokong, sokongan Admin atau maya, Web menyelidik, pengelasan Data, perlombongan Data, dan lain-lain KPO.

Sokongan teknikal:
Penyumberan luar BPO dan KPO Perkhidmatan kami boleh berkhidmat anda ke suatu tahap yang sukar dipercayai kerana ia mengurangkan perbelanjaan sokongan perniagaan anda dan masalah untuk mengurusnya.Kami adalah berpengalaman dalam menyediakan sokongan teknikal yang tinggi untuk menyelesaikan panggilan pada Os kegagalan, kegagalan perkakasan pc, sokongan penyedia perkhidmatan internet jalur lebar yang penyelesaian masalah Internet, masalah Antivirus yang menembak. Seperti yang katakan di atas Kemudahan kami lagi sesuai untuk sokongan teknikal melalui sembang, e-mel dan suara, kami ada daripada peti suara penyelesaian di mana kita boleh sampai ke pelanggan-pelanggan anda di mana-mana di dunia dan boleh menawarkan panggilan balik untuk menyelesaikan isu-isu mereka yang sebenar cepat. Kami mengekalkan AHT sangat baik dan menawarkan penyelesaian 24/7 dan boleh melayani anda semua 365 hari setahun. Seperti yang anda harapkan, kami menggaji pakar sokongan India amat mahir yang geeks dalam menembak masalah teknikal. Kami menghormati setiap pelanggan sebagai pelanggan aliran utama dan akan melantik Pengurus yang bebas untuk mengawal proses sokongan anda. Kami mengesyorkan pemeriksaan kualiti langsung supaya anda boleh teruskan keyakinan anda dalam penyumberan luar untuk kami. Kami percaya dalam menawarkan perkhidmatan penyumberan luar pesisir yang berkualiti tanpa mengira kos halangan dan sempadan geografi.

BACKEND dan proses-proses organisasi Data:
Selain daripada perkhidmatan IT kami, kami sedang menumpukan Perkhidmatan BPO dan KPO terlalu.Kami telah diuruskan antarabangsa kami dan pelanggan-pelanggan Eropah dalam pengelasan Data, data yang menganjurkan jenis kerja dan telah memperoleh penghormatan yang besar antara klien kami. Kami bertekad untuk membangkitkan semula tugas backend dan bebas suara backend operasi dengan bantuan pakar-pakar Data dan teknikal bunyi calon-calon yang boleh membawa prestasi yang anda pernah bermimpi mati dan boleh memuaskan hati pelanggan-pelanggan anda yang membuka jalan bagi perniagaan yang lebih banyak untuk anda anda. Operasi kemasukan data, proses kemasukan Captcha, menetapkan laluan web, penulisan artikel, manipulasi Data, lokasi detik analisis akan kami proses backend lain yang kami boleh menjalankan secara profesional dan melaksanakan harapan anda.

Kita boleh menjadi pembekal perkhidmatan jangka panjang yang boleh dipercayai untuk semua anda offshore penyumberan luar perlu kerana kita mempunyai rekod prestasi yang terbukti dan sanjungan yang bangga. Kami telah berkhidmat pelanggan-pelanggan antarabangsa yang banyak secara langsung serta melalui banyak tapak-tapak kerja. Kami menghormati setiap pelanggan kita sebagai sumber utama perniagaan kami dan kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan perniagaan pelanggan-pelanggan kami yang seterusnya meningkatkan keterlihatan global kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *