Hip Hop Abs – terbesar Abs senaman atau Infomercial Swindle?

Hip Hop Abs – terbesar Abs senaman atau Infomercial Swindle?

Mari kita pergi lagi, satu lagi infomercial cerah rata, bahagian abs tanpa perlu melakukan ‘menyakitkan’ crunches atau bangun tubi. Jadi, apa yang ada kesepakatan? Hip hop Abs pakej datang dengan 4 DVD, kalendar senaman 30 hari dan 24 / tujuh ‘talian’ (agak mengelirukan kerana sokongan ‘pakar’ adalah terhad kepada Bursa forum pengguna lain dengan rencah yang hidup berbincang dengan Shaun T. kecuali anda memuat turun DVD tersebut dari bersih yang anda akan perlu membayar $60 termasuk penghantaran dan pembungkusan.

Kumpulan sasaran program senaman ini didakwa adalah kanak-kanak perempuan dan lelaki gay, seperti Shaun dirinya. Lelaki lurus mungkin akan agak jengkel dengan perbualan beliau berterusan (walaupun anda boleh kuatkan kelantangan muzik sepanjang ceramah tersebut) dan cara beliau kesederhanaan program. Pergerakan Hip-hop yang ditunjukkan pada DVD yang akan apa-apa yang anda boleh berbangga dengan sebuah kelab, jadi jika anda mahu belajar langkah-langkah yang sebenar, saya cadangkan anda menyertai kelas-kelas Hiphop di gimnasium kejiranan anda sebaliknya.

Perkara yang paling vital, anda benar-benar perlu menyedari adalah bahawa, untuk mendapatkan ketat, abs amat jelas, apa-apa yang tops Basikal merasionalkan, kerusi Kapten dan crunches atas bola senaman, seperti keduanya dibuktikan lagi dengan kajian yang dijalankan di Universiti San Diego. Oleh itu jika abs seksi adalah matlamat anda sahaja, jika anda boleh incentivize diri sendiri dan makan secara sihat, hanya melakukan salah satu latihan 3 telah disebutkan setiap hari dan anda akan mendapat hasil yang lebih baik berbanding dengan apa-apa yang dijual melalui infomercial untuk. Jadi, apakah senaman Hiphop Abs baik untuk Semak perkara yang baik dan buruk mata ini:

Kelebihan:

Melakukan pergerakan yang dipamerkan pada senaman DVD pasti berdegup duduk di atas kerusi itu dan hanya menonton pesawat televisyen. Jika anda melakukannya dengan betul, bersenam dan benar-benar mendapatkan kadar nadi anda, anda boleh menurunkan berat badan; terutamanya jika anda berpegang kepada strategi diet yang datang dengan pakej. Ia boleh kelihatan pandai untuk menambah kepada agenda harian anda dan anda boleh mendapat galakan endorphin yang menyenangkan.

Bergantung kepada jenis orang anda yang anda mungkin mempunyai waktu yang sangat baik yang menonton T Shaun bekerja tubuhnya yang menarik ke peluh yang dan mendengar ceramah beliau. Jika demikian program senaman yang pendek akan terbang betul-betul.

Kontra:

Isu asas dengan Hiphop Abs adalah ia tidak bersenam akhir untuk abs anda. ‘Luluh berdiri’ yang diwar sebagai pergerakan asas adalah tidak sebagai berkesan sebagai Berbasikal, Kapten di kerusi atau crunches sebenar. Otot yang memendekkan oleh dibengkokkan sedikit seperti yang terkandung dalam Hip hop Abs tidak tercabut abs dan menjadikan mereka berkembang lebih besar dan kuat. Ini adalah satu titik jelas, di mana rakyat yang menjual produk yang sedang cuba untuk bamboozle anda.

Hip-hop Abs bukanlah satu senaman kardiovaskular yang vaskular. Jika anda berada dalam bentuk separa layak, rutin senaman Shaun t tidak akan membuat anda tercetus di peluh yang besar. Akhirnya, anda menjadi digunakan untuk gerudi dan otot anda berkembang dan pergerakan anda menjadi lebih cekap badan anda akan kurang mencabar. Untuk mencabar lebih banyak anda dapat ‘upgrade’ ke senaman yang lebih maju, yang pada dasarnya bermaksud membeli barangan yang lebih daripada mereka.

Bergerak tidak untuk semua orang dan mengambil sedikit masa yang semakin selesa dengan. Ianya tidak asli Hiphop apa yang anda belajar sana. Selain itu, muzik dan Shaun T tidak untuk semua orang, yang saksama cukup.

‘Testimoni’ mendakwa telah dieksploitasi produk dan telah kehilangan sebanyak 3 inci pada pinggul mereka di serendah beberapa hari. Apa-apa yang weightloss dalam masa singkat yang tidak hanya sangat tidak mungkin, tetapi adalah ia benar ia akan yang lain tetapi sihat. Jangan membeli item dan dijangka muncul seperti Shaun T selepas satu dua minggu.

Dalam banyak forum orang-orang yang mengadu mengenai perkhidmatan pelanggan yang dihantar oleh Hip-hop Abs dan kira-kira yang swindled atau menerima barangan tidak pada asasnya perlu membeli. Jika anda set pada pembelian produk, menggunakan PayPal atau pastikan anda tidak dapat dipujuk atau ripped off untuk perkara-perkara yang anda tidak pernah diminta.

Kesimpulan

Sekarang, Adakah Hip hop Abs senaman abs akhir atau jumlah penipuan seperti produk-produk lain seperti yang dipaparkan dalam infomercials? Jawapannya: tidak.

Menari Apakah perkara yang anda, jika anda percaya bahawa ini adalah seperti yang menyeronokkan cara untuk menumpahkan pound beberapa dan jika anda selesa menghabiskan wang tunai, maka dengan cara semua melakukannya dan memberi Hip hop Abs pukulan. Jika ia memberikan anda akses kerusi dan membuat anda bersenam setiap hari, jika ia membuatkan anda menukar kepada diet sesalur dan menyebabkan anda berasa lebih baik mengenai diri anda, maka ia adalah berbaloi.

Jika anda sedang mencari cara terbaik untuk membina abs anda, anda mesti berpegang kepada kaedah saintifik menunjukkan. Melakukan senaman abs sebenar mungkin membakar sedikit tetapi manis itu kesakitan jika ia pada dasarnya mendapat hasil yang boleh diukur. Tambahan pula, Hiphop Abs bukanlah satu senaman kardio yang sesuai kerana penyesuaian mahupun progresif. Jika anda ingin membina peluh yang sebenar, sebaliknya pergi berlari atau menggunakan Mesin kardio di gimnasium anda. Yang boleh membuat anda menurunkan berat badan yang cepat dan anda boleh menjejaki kemajuan anda sendiri lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *