Himalaya Confido: Rawatan pancutan pramatang

Himalaya Confido: Rawatan pancutan pramatang

Ejakulasi pramatang (PE) merupakan kegagalan seksual paling biasa dengan lelaki berusia di bawah 40 tahun. Kebanyakan profesional yang merawat pancutan pramatang menentukan keadaan ini sebagai berlakunya pancutan mani sebelum kesediaan kedua-dua pasangan. Definisi yang luas ini mengelakkan menentukan tempoh tepat untuk hubungan seks dan mencapai puncak, yang berubah-ubah dan bergantung pada banyak faktor-faktor tertentu kepada orang-orang yang terlibat dalam hubungan intim. Contoh pancutan yang sekali-sekala mungkin tidak akan menjadi kebimbangan, tetapi jika masalah ini berlaku dengan lebih daripada 50% daripada cubaan hubungan seksual, corak kepincangan biasanya wujud dalam bulan Mei.

Untuk menjelaskan, seseorang boleh melakukan ejakulasi beliau selepas 8-10 minit dari hubungan seks, tetapi ia tidak ejakulasi jika rakan kongsi yang kerap dinikmati dalam masa 5 minit dan kedua-duanya berpuas hati dengan jadual. Lelaki lain mungkin melambatkan ejakulasi beliau untuk maksimum 20 minit, tetapi ia pramatang untuk mempertimbangkan kes ini jika rakan kongsi beliau, walaupun dengan mukaddimah, memerlukan 10 minit rangsangan, sebelum digunakan. Jika seks adalah kaedah rangsangan seksual bagi contoh kedua, kemuncak lelaki selepas 20 minit seks, kemudian kehilangan pendirian beliau, rakan kongsi memuaskan (sekurang-kurangnya dengan persetubuhan), siapa yang memerlukan 10 minit di atas adalah mustahil. Kerana ramai wanita gagal mencapai klimaks yang sekali dengan persetubuhan faraj (tidak-kira berapa lama), Mei ini benar-benar mewakili orgasme kelewatan bagi wanita daripada ejakulasi pramatang bagi lelaki, masalah ini boleh menjadi satu atau yang lain, bergantung kepada sudut pandangan. Ini menggariskan kepentingan mendapatkan pengetahuan sejarah seksual pesakit (dan sebaik-baiknya beberapa) yang menyeluruh. Ingin memuaskan hati rakan seks?

Adakah anda mempunyai pertama dirawat ejakulasi pramatang atau cepat anda?

Memenuhi keinginan seksual seorang wanita yang dia diberi masa yang mencukupi untuk mengamalkan seks, kerana wanita pada umumnya memerlukan lebih banyak masa berbanding lelaki untuk mendapatkan puncak syahwat yang.

Jika anda tidak boleh mengawal ketika seksual dan anda tidak boleh mengelakkan masalah ini sebelum, ini mungkin dishearten rakan kongsi yang tidak akan berasa sangat teruja untuk mencapai puncak syahwat dan wanita secara amnya lebih suka untuk mengelakkan hubungan seks dan mendapati diri mereka dalam situasi tersebut.

Kajian telah menunjukkan bahawa hampir 30% lelaki mengalami masalah ini.

Punca daripada masalah ejakulasi pramatang mungkin keseronokan, tekanan atau kebimbangan, iaitu faktor-faktor yang utama dalam mengawal kemuncak.

Ejakulasi lelaki boleh mula mudanya dan jika kiri tidak dirawat, ia worsens dengan umur dan lelaki itu sepanjang hidupnya.

Penyelidik meletakkan pengetahuan mereka dalam tahun-tahun kebelakangan untuk mencari, akhirnya, formula Himalaya Confido semata-mata semulajadi yang akan meletakkan akhir masalah ejakulasi pramatang atau cepat.

Himalaya Confido adalah persediaan herba dan rawatan ejakulasi pra-matang, yang mempunyai kesan sampingan atau sekunder sekalipun keupayaan seksual atau kesihatan keseluruhan individu.

Hari ini doktor mengambil ubat semula jadi serius. Mereka mengkaji Formula herba dalam percubaan-percubaan klinikal dan sentiasa mengesyorkan kaedah semula jadi yang khusus. Di samping itu, mereka meluluskan penggunaan Himalaya Confido untuk menamatkan ke arah masalah-masalah dan juga untuk meningkatkan, untuk memulihkan keyakinan dan menambah selera seksual.

Anda hanya hidup sekali, jadi mengapa tidak menjadi yang terbaik anda boleh?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *