Hijau barli dan Cirrhosis Hati: cara-cara semula jadi untuk mengekalkan hati yang sihat

Hijau barli dan Cirrhosis Hati: cara-cara semula jadi untuk mengekalkan hati yang sihat

Anda tahu bahawa hati adalah salah satu daripada organ-organ tubuh yang paling penting, tetapi anda mungkin mempunyai sedikit atau tiada idea fungsinya. Hati benar-benar menjalankan beberapa peranan yang paling penting yang secara semulajadi berlaku di dalam badan. Jadi jika anda mempunyai masalah hati, satu atau lebih daripada fungsi-fungsi hati yang berikut akan terjejas.

Pengeluaran dan rembesan hempedu yang digunakan dalam memecahkan lemak.

Penukaran glukosa untuk glycogen – itulah dari gula kepada gula yang disimpan. Gula yang disimpan adalah penting dalam mengekalkan badan mengekalkan suhu biasa.

Penapisan darah bahan-bahan yang berbahaya seperti alkohol dan lain bahan kimia yang toksik. Memakan jumlah alkohol yang berbahaya adalah sebab utama pembangunan cirrhosis hati. Ia menukarkan bahan-bahan toksik ini kepada bahan-bahan kimia yang tidak toksik.
Hati adalah juga bertanggungjawab untuk menyimpan vitamin dan mineral dalam tubuh.

Tanpa hati, ia adalah mustahil untuk badan untuk menghasilkan kolesterol. Hati menghasilkan lapan puluh peratus daripada jumlah kolesterol yang diperlukan oleh badan.

Ia adalah juga bertanggungjawab untuk membuat darah merah. Ia menjadikan sel-sel darah merah yang mencapai kematangan.
Ia merupakan peserta yang penting dalam proses metabolisme.
Hijau barli dan Cirrhosis Hati: melawan penyakit

Adalah penting bahawa anda hidup gaya hidup yang sihat. Jika anda minum terlalu banyak alkohol, dan makan banyak lemak, hati anda sedang berusaha keras. Cirrhosis hati ini berlaku apabila hati dibuat untuk bekerja melebihi keupayaan biasa. Cirrhosis hati adalah maut. Dan jika anda mengalami penyakit ini, adalah perlu bagi anda untuk mengambil ubat-ubatan semula jadi. Menggunakan produk barli hijau amat disyorkan untuk pesakit sirosis hati. Mengambil suplemen makanan ini bersama-sama dengan ubat-ubatan yang telah ditetapkan oleh doktor anda.

Sila layari beberapa laman web barli hijau di mana anda boleh membaca bukan sahaja Ulasan tetapi testimoni orang-orang yang telah sembuh melalui penggunaan barli hijau. Sudah tentu, anda berpeluang untuk berhenti merokok dan minum arak. Kerap bersenam. Makan buah-buahan dan sayur-sayuran. Had penggunaan daging, ayam dan adanya.

Hijau barli dan Cirrhosis Hati: kesan-kesan daripada barli hijau

Sebaik sahaja anda minum jus barli hijau, anda menyediakan badan anda dengan nutrien yang diperlukan untuk fungsi-fungsi biasa. Khususnya, sel-sel hati anda mendapatkan nutrien yang mereka perlukan untuk mendapatkan baik. Kerana enzim, fitokimia dan antioksidan yang terkandung dalam barli hijau, proses hati anda akan dipertingkatkan dan akan dineutralkan oleh bahan-bahan yang berbahaya. Barli hijau chemicals mengaktifkan dan mempertingkatkan komunikasi antara dan di antara sel-sel. Ini memudahkan penghantaran lebih cepat nutrien dan penyembuhan penyakit.

Barli hijau dan Cirrhosis hati pesakit di seluruh dunia

Kita sedang bercakap tentang pesakit hati bukan sahaja orang-orang yang tinggal di Amerika Syarikat; kami akan bercakap tentang orang dari London, Tokyo, ke Kuala Lumpur, Singapura, Australia dan lain-lain. Dalam erti kata lain, tidak kira di mana anda datang dari atau keunikan kaum apa-apa yang kamu miliki, penggunaan barli hijau adalah berfaedah.

Yang menggalakkan Testimoni tentang penyembuhan melalui barli hijau datang dari mana-mana. Dan mereka akan datang bukan sahaja dari orang-orang yang menderita dari cirrhosis hati tetapi juga dari orang-orang yang pesakit kencing manis, pesakit kanser, pesakit buah pinggang dan lain-lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *