Hidup wasiat nasihat daripada peguam wasiat

Hidup wasiat nasihat daripada peguam wasiat

Kadang-kadang ia adalah perlu untuk membuat terakhir yang akan dan peguam wasiat dan wasiat boleh membantu anda dengan nasihat yang terbaik apabila anda membuat keputusan untuk melakukannya. Bukti ialah dokumen undang-undang yang mengandungi keputusan anda tentang bagaimana anda mahu rumah anda akan diuruskan selepas kematian anda. Dengan bantuan apa-apa dokumen yang anda akan memastikan bahawa aset anda akan dapat diatasi dengan cara yang anda mahu. Oleh itu, sebarang pelaburan dan akaun simpanan yang anda miliki akan diserahkan kepada seseorang yang telah dilantik untuk berurusan dengan harta yang ditinggalkan. Penulis terakhir akan juga boleh mengandungi arahan-arahan terlebih dahulu dan pelbagai penjagaan kesihatan keputusan lain yang penting bagi penulis.

Pada dasarnya, apabila anda membuat keputusan untuk memindahkan harta pusaka anda, waris dan waris perlu membayar cukai di dalam ladang mereka sendiri. Cukai ini dikenakan bukan sahaja di peringkat Persekutuan, tetapi juga di peringkat negeri. Walau bagaimanapun, ini terdapat situasi apabila sifat-sifat yang ditinggalkan melalui bukti tidak tertakluk kepada cukai. Salah satu kes yang mana cukai akan benar-benar tidak digunakan adalah apabila harta pusaka anda seluruh pergi terus ke pasangan anda tanpa perlu kepada sesiapa. Oleh itu, pada tahap umum, harta akan dikenakan cukai estet kecuali harta seluruh pergi kepada pasangan yang masih hidup.

Untuk diiktiraf sebagai yang terakhir akan wasiat itu perlu disahkan. Sah yang diberikan oleh penulis, yang testator dan tandatangan saksi-saksi yang boleh membuktikan kesahihan wasiat. Untuk membuat perjanjian dengan undang-undang, testator dan saksi-saksi perlu menunjukkan bahawa penulis tidak dipaksa atau coerced dan bahawa dia adalah dalam keadaan betul fikiran. Dalam kebanyakan kes, Wasi perlu didedahkan. Kedua akan memastikan bahawa kehendak penulis perjanjian yang penuh dihormati.

Detik-detik yang apabila anda perlu untuk mencipta terakhir yang akan dan Perjanjian mungkin berbeza-beza. Banyak orang memutuskan untuk menulis bukti sebaik sahaja kanak-kanak memasuki kehidupan keluarga mereka. Dengan berbuat demikian, mereka mahu memastikan kesejahteraan mereka dan menjaga anak-anak. Apa-apa bukti yang terakhir dan akan perlu sentiasa dikemas kini dengan setiap perubahan keluarga yang besar, seperti kelahiran kanak-kanak atau kematian pasangan.

Untuk sebarang perubahan dan pindaan, pastikan bahawa anda berunding dengan seorang peguam-peguam yang dikehendaki-Nya banyak. Mereka akan menawarkan nasihat berharga dan panduan melalui labyrinth keseluruhan prosedur undang-undang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *