Hidup Tentera Antarabangsa Review – Dapatkan fakta-fakta mengenai kesihatan dan Kesihatan Syarikat ini

Hidup Tentera Antarabangsa Review – Dapatkan fakta-fakta mengenai kesihatan dan Kesihatan Syarikat ini

Kuasa hidup International adalah sebuah syarikat kesihatan dan kesejahteraan yang beroperasi menggunakan model perniagaan pemasaran rangkaian. Anda boleh sama ada menjadi pelanggan dan menggunakan produk ini atau anda boleh terlibat dalam perniagaan sebagai Pengedar menjual produk dan pendapatan komisen. Saya saya tidak bergabung dengan kuasa hidup dalam apa jua cara buat masa ini, Walau bagaimanapun, saya telah menggunakan produk ini pada masa lalu dan akan menjadi saksi terhadap kualiti mereka dalam kajian ini. Anda juga akan mempelajari tentang pilihan anda untuk menyertai, Dapatkan lebih banyak fakta-fakta tentang Syarikat dan apa yang anda perlu lakukan untuk mencipta pendapatan sepenuh masa dengan ini menarik perniagaan.

Tidbits Syarikat

Tidak seperti kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian kuasa hidup telah berdiri ujian masa. Syarikat ini telah dimulakan oleh Wayne dan Gerri Hillman di San Diego pada tahun 1996 dan telah menyediakan produk-produk kesihatan dan kesejahteraan yang berkualiti kepada pelanggan mereka sejak. Syarikat ini beroperasi dari Australia, Kanada, New Zealand dan kebanyakan di Amerika Syarikat.

Hidup tentera tandatangan produk

Hidup Tentera Antarabangsa terkenal kerana ia adalah produk keseimbangan badan. Ia adalah cecair pemakanan tambahan termasuk aloe vera dan sayur-sayuran laut sembilan untuk membentuk cecair tambahan yang kuat dan berkuasa. Ini tambahan yang tertentu yang disyorkan oleh pakar-pakar perubatan lebih 6,000 kembali di ‘ 96 dan semakin berkembang.

Peribadi saya dengan imbangan tubuh

Kira-kira tiga tahun yang lalu saya telah pergi ke doktor homeopati untuk mencari penawar bahu dan punggung saya. Ia merasakan seperti sesuatu yang telah mati dan saya agak tidak selesa untuk kira-kira setahun. Doktor, Jane, disyorkan bahawa saya melakukan senaman ketegangan dan mula mengambil suplemen imbangan badan setiap hari. Sebulan berlalu dan saya melihat bahawa ketidakselesaan saya telah meninggalkan dan saya rasa lebih baik seluruh badan saya. Saya tidak pernah mencuba produk lain, tetapi saya boleh cadangkan imbangan badan kepada sesiapa yang ingin mencapai kesihatan yang optimum.

Produk tambahan

Selepas kira-kira badan, pengasas kuasa hidup tahu mereka boleh mencipta produk tambahan untuk membantu orang ramai. Beberapa termasuk:

* Perak tambahan
* Cecair kalsium tambahan
* Glucosamine tambahan
* Serbuk hijau
* Asid Amino
* Balut badan herba

Semua produk-produk ini akan dihantar melalui proses kawalan kualiti yang ketat dan dibuat dari beberapa bahan berkualiti tinggi dari seluruh dunia. Ini adalah sesuatu yang Syarikat berbangga diri pada dan diiktiraf melalui tahap kepuasan pelanggan yang besar-besaran.

Jadi bagaimana boleh anda dibayar?

Syarikat ini adalah amat serupa dengan kebanyakan rangkaian pemasaran syarikat-syarikat yang anda mungkin pernah mendengar mengenai dengan cara di mana anda boleh mendapat bayaran. Anda dibayar untuk jumlah produk yang anda telah dijual setiap bulan dan pada mana-mana orang yang baru anda menaja ke dalam pasukan anda. Dari testimoni saya penyelidikan dan pengedar terdapat pelan pampasan yang sangat lumayan. Sila layari LifeForce.net untuk butir-butir seluruh struktur pampasan.

Apakah peluang anda untuk berjaya?

Untuk menang permainan ini rangkaian pemasaran anda mesti belajar kemahiran tertentu. Ini akan merekrut, jualan, pemasaran dan membawa generasi. Jangan biarkan kata-kata yang menakutkan anda walaupun. Mereka mungkin kelihatan menakutkan kerana anda mungkin tidak pernah dalam kerjaya atau kerja yang perlu bagi anda untuk menggunakannya. Apa yang anda perlu menyedari tentang perniagaan jenis ini adalah bahawa anda akan berjaya hanya apabila anda mempunyai cukup orang yang membeli produk dan membentangkan peluang perniagaan kepada ramai orang pada asas tetap. Anda akan memerlukan satu sistem yang membolehkan walaupun anda ahli terbaru plag dan mula mendapat keputusan.

Pembunuh sedikit daripada mana-mana rangkaian pemasaran pasukan termasuk kekurangan petunjuk, kekurangan aliran tunai dan keciciran. Keciciran adalah peratusan atau jumlah orang meninggalkan organisasi anda. Anda perlu mempunyai petunjuk yang datang setiap hari yang berminat dalam perniagaan ini jika anda ingin masuk ke dalam keuntungan dengan cepat. Pastikan anda mendedahkan dan membentangkan perniagaan kepada orang ramai sepanjang masa. Membangunkan beberapa kemahiran yang disebutkan di atas akan membantu anda.

Beberapa pemikiran yang akhir

Hidup Tentera telah berdiri ujian masa dan mempunyai nilai tinggi dan produk-produk berkualiti tinggi. Kadar pengekalan pelanggan mereka adalah agak tinggi dan pengedar mereka dapat mengambil kesempatan daripada pelan pampasan yang bermurah hati. Ini sebuah syarikat yang luar biasa di seluruh Lembaga Pengarah, tetapi ingat, anda perlu memasar dan menjana leads untuk membuat perniagaan ini bekerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *