Hidup tanpa Diploma adalah seperti Minnesota di musim sejuk

Hidup tanpa Diploma adalah seperti Minnesota di musim sejuk

Dunia semakin lebih banyak daripada orang-orang yang kekurangan itu “ajaib kepingan kertas.” Lebih berbanding sebelum ini, diploma itu membuka pintu. Menghentam lebih berbanding sebelum ini, pintu akan antara ditutup untuk orang-orang yang kekurangan Ijazah sekolah menengah itu. Ianya tidak terlalu awal untuk memulakan Penyewaan para anak-anak anda tahu bahawa diploma mereka akhirnya mungkin penting kerana mereka bernafas udara. Tanpa mengira umur pelajar anda, sekarang adalah masa untuk biarkan mereka tahu bahawa Diploma akan menjadi penting untuk kelangsungan hidup.

Mungkin ia adalah kerana dunia semakin jadi Rockers tercicir bahawa kami telah mendapatkan begitu banyak komen tentang kami dramatik, provokatif, memberitahu-it-seperti–adalah “Drop Out, kehilangan” siri poster. (Link laman web kami adalah di bawah jika anda ingin melihat mereka.) Tanpa ragu-ragu, tangkap poster ini bagaimana suram dan sukar hidup mungkin untuk belia hari ini jika mereka kekurangan diploma sekolah tinggi. Fakta-fakta yang dikutip pada poster telah disediakan begitu banyak komen, bahawa kami akan menyediakan Sinopsis statistik yang suram di sini supaya anda mudah boleh menyampaikan maklumat kepada pelajar-pelajar anda.

Jika anda hanya mahu mereka penyejukan fakta, kemudian anda hanya perlu melakukan scroll ke bawah sedikit. Jika anda juga ingin tambahan idea-idea tertentu, bersedia untuk menggunakan cara menyampaikan berita buruk lebih berkesan dan powerfully, anda boleh menyesuaikan diri dan menggunakan kaedah-kaedah yang menghairankan yang ditunjukkan pada poster kami “Drop Out, kehilangan”

Ada dua cara untuk menggunakan kaedah-kaedah yang digunakan pada poster dengan serta-merta. Pertama, anda boleh melakukan aktiviti yang digambarkan. Jadi, sebagai contoh, Poster #12, anda melihat timbunan wang yang ditolak. Mendapat timbunan main wang dan setem yang mengatakan “ditolak.”

Anda juga mungkin mahu untuk mendapatkan suatu cap yang mengatakan “diterima” memberi aktiviti sentuhan yang berpotensi positif. Kedua, anda boleh secara lisan menyampaikan imej-imej yang ditunjukkan pada poster. Jadi, sebagai contoh, Poster #14, anda melihat permohonan kerja yang kompleks yang monitor komputer. Anda boleh kuiz pelajar secara lisan mengenai bagaimana untuk melengkapkan sebuah aplikasi yang rumit. Aktiviti ini boleh menjadi satu cara yang sangat mujarab untuk menunjukkan bahawa memburu kerja mungkin sukar atau mustahil tanpa pendidikan dan diploma. Jadi, seperti yang anda lihat pada poster, memutuskan sama ada untuk benar-benar melakukan tindakan yang digambarkan, atau untuk menangkap ia secara lisan. Walau apa pun, anda akan dapat mengumpul idea-idea tambahan untuk powerfully dan persuasively menyampaikan berita buruk tentang menarik diri. Matlamat semua teknik ini agak sukar adalah benar-benar meyakinkan anda remaja-remaja yang hidup tanpa diploma adalah seperti Minnesota di musim sejuk.

Berikut adalah 10 fakta sejuk pahit tentang menarik diri:

Tercicir, hilang keluar pada kereta
Selepas membayar untuk barangan keperluan, keciciran satu dengan satu kerja boleh mampu 0 kereta baru.

Tercicir, hilang keluar pada perumahan
Keciciran yang bekerja satu kerja ini biasanya dapat mampu kira-kira 2/3 daripada tempat yang sangat asas untuk hidup.

Tercicir, hilang keluar pada Wang
Bila tercicir menolak pendidikan percuma, mereka juga menolak $329,000 tambahan pendapatan yang mendapat graduan.

Tercicir, hilang keluar pada pemahaman
Kerana tercicir terlepas banyak sekolah, mereka selalunya mempunyai masalah memahami apa yang hampir orang lain boleh.

Tercicir, hilang keluar pada mencari pekerjaan
Kerja-kerja yang terbuka kepada herotan cepat hilang kerana peluang pekerjaan yang lebih banyak dan lebih banyak memerlukan Diploma pun memohon.

Tercicir, hilang keluar pada mengekalkan pekerjaan
Tercicir biasanya akan dipecat yang pertama dan terakhir yang diupah.

Tercicir, hilang keluar pada yang masih hidup dari segi fizikal
Kerja-kerja yang terbuka kepada herotan sering kekurangan insurans kesihatan dan cuti sakit berbayar, membuat penjagaan kesihatan asas dan juga kecemasan dijangkau atau mustahil untuk akses.

Tercicir, hilang keluar pada pekerjaan yang wajar
Kebanyakan pekerjaan, tentera, dan kebanyakan pekerjaan yang biasanya dianggap wajar atau bergaji tinggi, memerlukan diploma pun memohon.

Tercicir, hilang keluar pada Survival kewangan
Biasanya, herotan yang bekerja satu kerja tidak akan mendapat wang yang cukup untuk membayar semua asas perumahan, makanan, haba, cahaya dan air bil mereka.

Tercicir, hilang keluar pada manfaat penting dan percuma
Kerja-kerja yang terbuka kepada herotan biasanya tidak termasuk Cuti berbayar, cuti sakit atau bersara, menjadikan percutian, penyakit dan persaraan sukar atau mustahil.

Kami mempunyai lebih banyak sumber motivasi membuat
Mempertimbangkan lulus pada kami “fakta sejuk” kepada pelajar-pelajar anda sekarang. Ya, fakta-fakta adalah keras, tetapi lebih baik bahawa pelajar anda telah terdedah sekarang dengan realiti semakin sukar menghadapi tercicir, daripada mereka yang tinggal di luar realiti tersebut bagi seluruh mereka
kehidupan. Laman web kami telah beratus-ratus lebih banyak strategi yang percuma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *