Hidroterapi Colon untuk kesihatan dalaman dan luaran

Hidroterapi Colon untuk kesihatan dalaman dan luaran

Hidroterapi Colon boleh membantu anda jika anda mengalami mana-mana syarat-syarat berikut: ketidakselesaan perut, sembelit, masalah kulit, sakit sendi, sakit sendi, berlebihan berat badan, tenaga yang rendah, sakit kepala, cepat marah, lesu, kemurungan atau insomnia. Manfaat hidroterapi Colon, percaya atau tidak, boleh membantu semua gejala di atas.

Hidroterapi Colon sering dirujuk sebagai usus, colonics atau enema yang tinggi. Ia adalah penggunaan air untuk pembersihan dalaman tanpa penggunaan ubat-ubatan atau bahan kimia. Faedah-faedah hidroterapi Colon termasuk mengurangkan sembelit, cirit-birit, keletihan yang kronik dan sebagainya. Dan ia juga tidak mengambil lama — 45 minit satu sesi dan anda boleh keluar dan anda terus selepas rawatan pembersihan usus anda. Itulah sebabnya di dalam Kesihatan dan Pusat Kesihatan, kami komited untuk piawaian tertinggi profesional. Rawatan pembersihan kolon kami menggunakan peralatan canggih yang paling moden.

Tetapi, walaupun dengan peralatan canggih yang kebanyakan, Keselamatan adalah masih sah ramai pesakit yang berminat hidroterapi Colon. Tetapi kami memberi jaminan kepada anda sistem kami mempunyai beberapa ciri-ciri keselamatan untuk mencegah sebarang kemungkinan aliran belakang, dan apa-apa perubahan secara tiba-tiba tekanan air atau suhu. Bekalan air yang digunakan untuk rawatan pembersihan kolon pergi melalui sistem penapisan yang luas, rawatan Ultra violet yang membuat tidak berbahaya 99.9% semua bakteria dalam air. Dan sudah tentu hidroterapi colon anda — anda maruah dikekalkan sepenuhnya dengan bilik-bilik peribadi dan draping betul.

Penurunan berat badan hidroterapi Colon juga adalah satu lagi realiti dan manfaat rawatan pembersihan usus besar. Kakitangan terlatih dan ahli terapi kami boleh menawarkan panduan pemakanan bersama-sama untuk pembersihan usus untuk membantu menurunkan berat badan dan membantu anda mencapai tahap tinggi kesihatan yang anda impikan.

Kakitangan di dalam Kesihatan batin dan Pusat Kesihatan, dilatih dan disahkan bagi hidroterapi colon anda. Hubungi 818-776-1661 untuk membuat temujanji di klinik kami di Tarzana. Jadi tidak kira bandar anda — San Fernando Valley, Agoura, Calabasas, Woodland Hills, Taman Canoga, Encino, Reseda, Van Nuys, Northridge dan Sherman Oaks; Pastikan anda mengambil langkah pertama anda dengan standard yang tinggi untuk kesihatan.

Pencegahan, meningkatkan kesihatan secara keseluruhan, dan faedah terapeutik yang mungkin berkaitan dengan rawatan, orang sering mengalami perkara-perkara berikut: perasaan mendalam cleanness dan ringan, diperbaharui tenaga dan kecergasan mental, dan kadang-kadang untuk pelepasan emosi seperti mereka “melepaskan” perkara lama yang telah memegang ke. Ini jenis keluaran, apabila ia berlaku, hampir selalu diikuti dengan semangat kesejahteraan.

Kesihatan memancarkan dari luar dalam. Yang sihat yang anda di dalam… lebih banyak anda bercahaya di luar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *