Herbalife Diet…Ia berfungsi? Adakah ia merbahaya?

Herbalife Diet…Ia berfungsi? Adakah ia merbahaya?

Herbalife terkenal untuk produk-produk yang membantu orang menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisme mereka. Produk-produk utama Herbalife adalah herba untuk menambah bantuan itu dalam penurunan berat badan dan membekalkan faedah yang sama untuk pil pembakaran lemak. Herbalife tidak memberikan penggunanya kegelisahan dan perasaan gementar yang sering dikaitkan dengan pil penurunan berat badan. Yang menjadikan ia pilihan yang popular bagi orang-orang yang berkepentingan dalam penurunan berat badan tetapi tidak berminat dalam gejala-gejala lebih pil diet kaunter boleh.

Beberapa tahun yang Herbalife mengubah produk mereka yang terlibat Ephedra. Ephedra telah ditunjukkan besar peningkatan risiko untuk sesetengah keadaan jantung. Sebaik sahaja maklumat tersebut telah disahkan mereka mengambil langkah-langkah yang proaktif untuk mencipta produk yang selamat itu adalah percuma Ephedra. Yang menjadi tersedia pada tahun 2004. Herbalife telah menunjukkan bahawa mereka berminat untuk keselamatan pengguna dan simpan di atas semua penyelidikan yang disediakan untuk memastikan bahawa produk mereka akan menghantar pengguna berkualiti tinggi.

Herbalife formula terdiri daripada 12 suplemen herba yang berbeza untuk membantu dalam penurunan berat badan. Tidak semua herba yang terbukti untuk berbuat demikian tetapi mereka masih memberikan manfaat untuk tubuh manusia. Secara keseluruhannya, orang-orang yang menggunakan Herbalife akan melihat keputusan yang positif jika mereka menggunakan Herbalife digabungkan dengan diet yang sihat.

Sebahagian besar tentang Herbalife adalah bahawa ia mengandungi nutrien yang badan menggunakan sepanjang masa. Jika anda mahu untuk menurunkan berat badan nutrien ini akan juga memberi manfaat. Mereka adalah:

* Kalsium – kalsium membantu mencipta ketumpatan tulang di dalam badan dan juga mempunyai sifat yang membantu dalam mencegah simpanan lemak dan meningkatkan metabolisma
* Mate Yerba – Mate Yerba adalah jenis pokok pine. Pokok ini berasal dari kawasan Amerika Selatan. Daun itu telah digunakan untuk masa yang lama. Mereka menyediakan kedua-dua sumber tenaga dan selera penahan hartanah. Seperti yang anda lihat Yerba Mate meninggalkan mempunyai banyak faedah-faedah lain termasuk saponin dipanggil kimia tumbuhan di dalamnya. Saponins yang dikenali untuk membantu meningkatkan sistem imun.
* Teh hijau Cabutan – cabutan refereed untuk seperti EGCG terkandung dalam teh hijau. Ekstrak ini amat terkenal bagi beberapa sebab, termasuk peningkatan metabolisme dan pengurangan selera pengguna. Sifat-sifat ekstrak teh hijau telah digunakan beribu-ribu tahun di China untuk mengubati kemurungan dan sakit kepala selain daripada penemuan-penemuan terbaru apa yang ia boleh membantu dalam.
* Jintan hitam biji – biji Jintan hitam yang kaya kalsium adalah satu lagi bahan dalam produk ini.
* Hawthorne beri – beri ini adalah sangat baik untuk melindungi hati. Mereka juga mengurangkan pengekalan air yang berlebihan di dalam badan kerana ia membantu dalam badan proses garam.
* Halia – halia mempunyai keupayaan unik untuk menenangkan sistem anda sambil meningkatkan metabolisma anda. Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia adalah sangat mungkin untuk mengimbangi kesan kafein.
* Saderi benih – benih saderi yang terkenal untuk mengurangkan tekanan darah dan mereka makanan yang rendah kalori.
* Astragalus akar – akar ini digunakan dalam ubat-ubatan herba Cina yang banyak kerana ianya melakukan pekerjaan yang baik untuk merangsang sistem imun. Ia juga memainkan peranan dalam penahan selera makan.

Herbalife juga mengandungi beberapa perkara-perkara lain “herba” di dalamnya, tetapi dalam jumlah yang lebih kecil. Anda juga akan menemui alfalfa daun, kulit kayu manis, marshmallow akar, daun pasli dan akar suma. Mereka tidak berkesan untuk menurunkan berat mereka sendiri tetapi menyediakan badan dengan faedah-faedah lain.

Kafein sentiasa akan menjadi kebimbangan bagi sesetengah orang. Itulah sebabnya mengapa anda perlu melihat pada produk kehilangan berat badan yang boleh mengatasi gementar dan Resah perasaan yang sering dikaitkan dengan kafein.

Herbalife adalah permintaan tinggi sebagai makanan tambahan. Sebab ia kekal popular adalah kerana ia perlu bekerja untuk orang-orang apabila mereka menggunakannya mengikut arahan. Hidup berubah seperti itu adalah sentiasa satu langkah yang positif untuk seseorang. Secara keseluruhannya, saya telah berbincang dengan orang-orang yang cukup untuk tahu bahawa produk Herbalife yang bekerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *