Hentikan rancangan penjagaan kesihatan Obama

Hentikan rancangan penjagaan kesihatan Obama

Obama adalah push sekarang – seperti jurujual minyak ular yang licin, yang cuba untuk ram raksasa cukai ini, Rang undang-undang Kesihatan leher Amerika – dan apa yang anda akan lakukan? Ia adalah penting bahawa anda segera mendapatkan telefon dan hubungi Senator dan wakil anda segera dan beritahu mereka untuk mengundi “Tidak” pada Rang undang-undang kesihatan ini. Jika Pas ini melalui anda akan dikenakan cukai untuk kematian dan ia penuh sesak dengan begitu banyak daging babi dan bahan buangan – rasuah adalah minda boggling.

Bil penjagaan kesihatan Obama ini secara drastik akan mengubah cara ekonomi Amerika Syarikat beroperasi semasa bankrupting negara ini secara serentak. Jika pelan ini diluluskan ia akan pengagihan kekayaan – yang besar-besaran seperti Obama Joe memberitahu Tukang paip yang akan dia lakukan. Obama mahu mengambil wang dari orang-orang yang memilikinya dan merebak ia sekitar kepada orang-orang yang tidak memilikinya.

Ini adalah tidak America – ini bukanlah cara Amerika – beliau warped versi sesebuah negara wujud berbanding Rusia atau Amerika Syarikat – tidak di sini di Amerika. Obama mahu mengambil wang anda dan berikan kepada orang lain. Dia mahu anda dan saya untuk membayar insurans kesihatan bagi seseorang yang tidak mampu. Jadi bukan sahaja anda mampu insurans kesihatan untuk diri sendiri – tetapi Obama anggap yang kerana anda begitu bertuah menjadi “kaya”-anda perlu bayar untuk insurans kesihatan orang lain terlalu! Tidak anda bertuah! (dan gadai janji mereka)

Pembayar cukai syarikat – mengangkat telefon dan panggil Senator dan wakil anda hari ini! Ini bukanlah sesuatu yang boleh tunggu. Ini bukanlah satu gerudi. Ini adalah perkara yang sebenar! Obama mahu membasmi perniagaan swasta dan kapitalisme – berkuatkuasa curahan 200 + tahun sejarah Amerika betul-betul ke dalam tandas.

Sepanjang ini lepas 200 + tahun, kami berani lelaki dan wanita telah berjuang banyak peperangan dan pertempuran dalam sokongan dan Pertahanan kapitalisme – Namun Obama mahu membuang semua orang-orang yang kehilangan nyawa sebagai tak bererti dan setelah meninggal dunia untuk perjuangan yang sia-sia – malah, itu sangat sebab kami berani lelaki dan wanita yang berjuang untuk menyekat – Obama sekarang ingin memeluk sebab-sebab, membuat mereka dasar kami “baru” dan berkuat kuasa membuang Wira lepas kami ke angin. Adakah anda seorang veteran? Adakah anda kehilangan sesiapa dalam peperangan? Teguh dan Jangan biarkan Presiden ini bodoh yang menolak anda dan anda nilai sekitar. Oleh Obama lulus pelan penjagaan kesihatan ini – semua yang anda dan orang yang anda sayangi yang gagah dan berani sekali telah berjuang bagi – akan hilang – satu perkara yang sebelum ini.

Mencari nombor-nombor yang anda Senator dan wakil-wakil yang – ada link betul-betul pada halaman rumah saya yang memberikan anda semua maklumat yang diperlukan – nombor telefon, alamat dan e-mel – hubungi mereka sekarang. Beritahu mereka untuk mengundi “Tidak” ini bil penjagaan kesihatan – atau anda akan mengundi mereka keluar dari Pejabat pada pilihanraya akan datang – 2010 dan 2012. Pentadbiran ini radikal, Marxist telah pergi terlalu jauh! Mereka mesti dihentikan.

Membuat suara yang anda dengar hari ini. Bertindak hari ini – sebelum mereka lulus pelan ini dan ianya terlalu lewat.

Orang yang bodoh di Kongres akan gelembung itu yang mereka benar-benar berfikir rakyat Amerika mahu rancangan penjagaan kesihatan – baik, pembayar cukai yang mungkin mahu beberapa perubahan yang dibuat – tetapi tidak lengkap pelupusan kapitalisme dan suis untuk komunisme – yang tidak di dalam pelan.

Hubungi Washington hari ini. Hubungi-sombong, daripada sentuhan ahli politik hari. Membuat suara yang anda dengar hari ini. Memanggilnya, meninggalkan mesej, bercakap dengan Pembantu mereka – kita mesti bertindak. Daftar di sini sebagai Amerika untuk Perlembagaan dan boleh dikira sebagai pembayar cukai yang lain terhadap Obama dan visi Negeri pengasuh. Sertai saya dalam perjuangan ini hari!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *