Hentikan jenayah terhadap warga: perlu nenek mendapatkan Taser yang

Hentikan jenayah terhadap warga: perlu nenek mendapatkan Taser yang

Walaupun jenayah terhadap warga telah menurun mengikut Jabatan Keadilan, ia masih wujud. Kebanyakan jenayah terhadap warga melibatkan kecurian. Seperti dompet pecah rumah atau snatching. Kebenaran perkara itu adalah warga emas sasaran mudah. Mereka biasanya tidak dapat membela diri, bertindak balas lebih lambat, tidak dapat mengenal pasti penyerang kerana miskin wawasan, dan mungkin terhad kepada kerusi roda, sedih dan amat malang; Walau bagaimanapun, sangat benar.

Kelas pertahanan diri tidak sangat praktikal bagi warga disebabkan oleh kebimbangan kesihatan dan kekurangan kekuatan fizikal untuk mempertahankan diri mereka sendiri; Walau bagaimanapun, Terdapat pelbagai senjata maut dan bukan-maut kepada warga untuk kegunaan mempertahankan diri. Contohnya: senjata taser.

Kebanyakan tenaga pengajar pertahanan diri dan undang-undang rasmi sama bersetuju bahawa senjata api menyebabkan pengsan model Taser C2 adalah satu instrumen yang amat berkesan untuk pertahanan diri. Taser C2 adalah bukan-maut jenis peranti yang tidak akan meninggalkan apa-apa kerosakan yang kekal.

Taser C2 adalah kecil dan ringan berat badan. Namun, ini tidak menjejaskan prestasinya; yang membolehkan warga mampu membawa senjata tanpa sebarang sekatan atau kesulitan. Senjata ini berfungsi dengan menembak dua prob pada sasarannya. Dart dihubungkan kepada unit oleh wayar-wayar yang boleh mencecah sehingga 15 kaki. Ini membolehkan mangsa untuk mempertahankan diri mereka sendiri dan taser assailant mereka dari suatu jarak; mengelakkan hubungan dan risiko bahaya serta-merta.

Dart menyampaikan kejutan elektrik yang mengganggu sistem saraf badan, incapicitating penyerang dan menghalang keupayaan mereka untuk bergerak atau terus menyerang. Saiz orang mahupun tahap intoxification perkara-perkara. Taser C2 kerja dengan mewujudkan tindak balas fizikal dan bukan disebabkan oleh sakit pematuhan. Orang yang berada di tasered tidak dapat menggerakkan otot-otot mereka.

Jadi bagaimana jika Dart kehilangan penyerang? Walaupun Taser C2 mempunyai laser untuk membantu dalam berjaya memukul sasaran anda, jika anda terlepas, Taser C2 juga boleh digunakan sebagai pistol membisingkan kenalan untuk hubungan secara langsung. Dengan Taser C2, ianya sukar untuk pergi salah.

Tasers dan senjata api menyebabkan pengsan adalah undang-undang untuk menjalankan kebanyakan semua Amerika Syarikat dan tidak memerlukan lesen atau permit sendiri atau membawa.

Walaupun kebanyakan warga tidak pernah bayangkan menjadi mangsa jenayah, mereka akan terdedah. Adalah lebih baik untuk bersedia daripada tidak dan Taser C2 cara bukan-maut yang berkesan untuk pertahanan diri yang mudah untuk digunakan dan mudah untuk menjalankan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *