Hasil perkembangan dalam Ris Pacs adalah meningkatkan bidang Radiologi

Hasil perkembangan dalam Ris Pacs adalah meningkatkan bidang Radiologi

Bidang pengimejan perubatan selama-lamanya ditukar sebahagian besar EXCO teknologi Radiologi. Teknologi ini, dipanggil RIS PACS, telah dibenarkan Hospital dan pejabat-pejabat doktor untuk beralih daripada perubatan pengimejan dalam filem yang besar dan kurang cekap untuk diperkemas, kos kaedah digital yang cekap dan mudah. Sistem PACS berpatutan juga akan merevolusikan bagaimana trauma pesakit akan didiagnosis dan dirawat di bilik kecemasan di seluruh negara melalui masa tindak balas yang lebih cepat. Stesen kerja PACS menyelamatkan lebih banyak nyawa.

Perisian RIS PACS terdiri daripada komputer dan rangkaian yang khusus untuk menyimpan, pengambilan, pengagihan dan pembentangan imej digital perubatan. Cara mudah untuk menentukan sistem Radiologi EXCO adalah untuk mempertimbangkan satu sistem pengurusan imej digital yang membolehkan rangkaian hospital untuk menguruskan bilangan imej perubatan yang digunakan untuk pesakit yang semakin berkembang.

Kesan RIS PACS dan Candelis ImageGrid dirasai seluruh dunia penjagaan kesihatan. Pelaksanaan PACS mampu dirasai di trek yang berbeza daripada penjagaan kesihatan daripada Pengimejan Diagnostik hanya. Stesen kerja EXCO akan menjejaskan keseluruhan skop Pengimejan Diagnostik radiografi telah dikira, mamografi penonton dan pengiraan tomografi antaranya.

EXCO Candelis yang luar biasa adalah fleksibel dan sesuai untuk memenuhi keperluan mana-mana pejabat atau klinik. Ia memiliki keupayaan untuk juga menyusun prosedur pejabat dan peranan kakitangan bersama-sama dengan rekod dan arkib fail pesakit.

Stesen kerja PACS menyerahkan faedah-faedah harian yang begitu banyak kepada kemudahan penjagaan kesihatan. Di sini adalah hanya sedikit:

• Memperbaiki organisasi – maklumat pesakit hanya perlu dimasukkan sekali. Setiap perkara yang lain dihapuskan, membolehkan pakar-pakar untuk melakukan perkara-perkara yang lebih penting.
• Perkembangan penjagaan pesakit – Candelis PACS menyediakan data pesakit yang lebih tepat dan imej. Selain itu, mereka akan diedarkan dengan tiada maklumat hilang atau kertas kerja.
• Cepat masa pusingan laporan – semua alat-alat perlu bagi keputusan yang dibina ke dalam stesen kerja EXCO. Ini termasuk pengurusan dokumen, imlak digital dan pengagihan keuntungan automatic.
• Komunikasi dengan merujuk pakar-pakar perubatan membantu meningkatkan – laporan, utama imej kolaj dan kajian imej boleh diakses dalam talian serta-merta. Ia juga dilengkapi dengan opsyen pengemaskinian automatik melalui faks dan e-mel.

EXCO yang berpatutan membolehkan Pengurus pejabat perubatan dan doktor untuk menjalankan sebuah pejabat yang teratur dan sangat profesional. Sistem tidak boleh diketepikan Radiologi ini membolehkan mereka untuk jadual temujanji pesakit, mendaftar pesakit, mengeluarkan laporan, menjejaki pesakit, dan masukkan apa-apa jenis keputusan yang mereka miliki.

Jadi anda boleh melihat mengapa profesional bidang kesihatan yang begitu banyak mengatakan terima kasih kepada kemajuan teknologi EXCO. Mereka tidak lagi perlu bimbang tentang membuat pilihan kedua atau mendapat pendapat yang kedua kerana kualiti imej yang diambil. Diagnosis mereka dibuat dengan cepat dan tepat. Kenapa tidak mereka? Semua maklumat yang perlu ada di hadapan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *