Hashtags Twitter penjagaan kesihatan yang paling Popular

Hashtags Twitter penjagaan kesihatan yang paling Popular

Terdapat sejumlah mengagumkan perbincangan berkaitan kesihatan dan berita unfolding setiap hari di media sosial. Anda mungkin terfikir, “Bagaimana boleh saya navigasi yang paling popular? Bagaimana saya boleh menemui mereka artikel, berita dan pandangan yang paling penting?” Kami di NaviNet adalah komited untuk tinggal di atas pecah berita industri melalui industri Blog, Facebook, LinkedIn dan Twitter untuk mengikuti perkembangan harian di seluruh industri kita berubah.

Dengan amaun yang semata-mata dan kandungan, perbualan yang berlaku mengenai industri HIT, kami sedar ia boleh menjadi sukar untuk menapis semua dialog dan mengenal pasti orang-orang yang bermakna dan mendalam. Oleh itu, kami telah menyediakan bersama-sama posting blog ini untuk membantu anda menavigasi hashtags laut Twitter berkaitan dengan penjagaan kesihatan dan penjagaan kesihatan ia supaya anda tidak ketinggalan apa-apa berita yang penting.

Satu perkataan yang cepat pada hashtags:
Hashtags, atau istilah carian Twitter, boleh digunakan untuk mengetahui dan gerudi turun ke dalam perbincangan yang menarik. Untuk mencipta hashtag, hanya perlu menambah tanda ini “#” sebelum kata kunci anda, membuat pasti bahawa terdapat lagi ruang di antara perkataan. Sebagai contoh, dengan menaip #health di Twitter di kotak carian yang anda akan dapati Twitter semua jawatan dalam masa tujuh hari kebelakangan (ini adalah sejak Twitter yang platform pergi ke Simpan tweet anda) berkaitan dengan topik ini.
\Twitter Cari Bar

Sekarang bahawa anda tahu apa hashtags, di mana anda bermula? Kumpulan Fox adalah pengurusan perundingan firma yang membantu pakar-pakar perubatan, hospital dan lain-lain pengamal penjagaan kesihatan yang dilancarkan Healthcare Hashtag projek, sumber yang luar biasa dalam mencari perbincangan penjagaan kesihatan yang popular di Twitter.

Projek Hashtag Healthcare categorizes hashtags Kesihatan oleh atas melihat dan paling suka perbincangan, dan akan sentiasa mengemaskini dengan hashtags baru ditambah apa-apa. Bagi mana-mana hashtag, satu boleh gerudi ke bawah untuk melihat syarat-syarat berkaitan, atas pengaruh atau pengarang istilah, suapan secara langsung dan aktiviti statistik.

Di bawah ini adalah atas hashtags penjagaan kesihatan 10 jumlah views:

Penjagaan kesihatan komunikasi, media sosial dan variasi akan terma-terma yang terbanyak dilihat.
• #hcsm = Kesihatan komunikasi dan media sosial
• #hcsmeu = Kesihatan komunikasi dan media sosial EU
• #hcsmca = Kesihatan komunikasi dan media sosial Kanada

Hashtags ini sesuai dengan sembang Twitter, atau dijadualkan perbincangan tentang topik-topik ini yang berlaku setiap minggu. Untuk menyertai, soalan boleh dihantar lebih awal atau semasa perbincangan secara langsung oleh tag pertanyaan anda dengan #hcsm. Sembang #hcsm akan diadakan malam Ahad dari 8-9 pm Central, dihoskan oleh @HealthSocMed, dikendalikan oleh Dana Lewis @danamlewis. Sembang #hcsmeu mengambil tempat setiap Jumaat pada CET 1 pm (tengahari waktu UK) dan Amerika Syarikat sembang, #hcsmca, diadakan pada setiap Rabu pada 1 pm EST dan Khamis terakhir bulan pada 9 pm EST.

Hashtags penjagaan kesihatan lain yang popular termasuk:

• #opnhealth – hashtag pembaharuan, yang berkaitan dengan #hcr (penjagaan kesihatan pembaharuan) dan #healthreform
• #hpm – perbualan kandang dan Penjagaan paliatif, berkaitan dengan hashtags #hospice dan #palliative.
• #hcsmla, #hcsmSV – berterusan perbincangan, dan bukannya sembang yang dijadualkan, “Kesihatan komunikasi dan media sosial Amerika Latin” dan “Kesihatan komunikasi dan media sosial silikon Lembah”.
• #spoonie – istilah yang berkaitan dengan #ePatients, bererti “tetapi anda tidak melihat sakit”. Banyak perbualan memupuk simpati untuk pesakit dengan keadaan yang menyakitkan seperti Migrain, Lupus atau artritis reumatoid, yang berjuang setiap hari, tetapi tidak semestinya kelihatan sakit.
• #MDchat – sembang Twitter jangka doktor setiap Selasa di 9 pm EST. Istilah yang berkaitan dengan lain-lain seperti #physician dan #doctors.
• #eldercarechat – hashtag Twitter A berbual yang memberi tumpuan kepada isu-isu penting untuk profesional penjagaan elder dan penjaga, Rabu di 1 pm EST.

Berikut adalah beberapa perbincangan kegemaran kami untuk mengikuti, melalui hashtags:

• #HealthIT – perbincangan mengenai teknologi maklumat kesihatan, berkaitan, termasuk terma-terma #HIT dan #eprescribing. Pengaruh termasuk @ONC_HealthIT, di Pejabat Kebangsaan Penyelaras Kesihatan IT.
• #mHealth – tag untuk kesihatan yang mudah alih dan perbincangan telemedicine, berkaitan dengan #eHealth dan #healthinnovations. NaviNet menyertai @mhealthexpo dan Brian Dolan (@mobilehealth) sebagai influencer untuk penggal ini.

Dengan menggunakan panduan ini, kami berharap anda akan lebih bersedia untuk menavigasi melalui perbincangan penjagaan kesihatan menyeluruh di Twitter. Menggunakan hashtags ini untuk mencari kandungan yang berkaitan dengan anda dan kemudian melompat ke dalam perbualan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *