Hari supercharged bina badan yang semula jadi dengan Bioforge V3!

Hari supercharged bina badan yang semula jadi dengan Bioforge V3!

Pasti ada tempat untuk penggalak testosteron yang di bina badan semulajadi, terutamanya orang-orang yang sangat berkesan seperti Bioforge versi 3. Bioforge asal adalah pasti hit yang besar dengan pembina badan semulajadi; kerana ia menerima pujian yang tinggi di internet Forum seperti bodybuilding.com apabila ada benang bermula yang adalah berkaitan dengan produk-produk dalam kategori ini. Seperti Bioforge asal, V3 menyebabkan kenaikan besar dalam pengeluaran testosteron semulajadi dalam lelaki, ia juga sangat meningkatkan nafsu seks serta menyediakan sokongan jika anda mula dan adaptogenic yang penting. Bagi orang-orang yang menikmati Alam Bina badan sebagai sukan atau hobi, Bioforge V3 benar-benar adalah antara produk terbaik di luar sana untuk membantu anda mencapai matlamat anda.

Shilajit cabutan

Salah satu daripada bahan-bahan adalah sesuatu yang dipanggil PrimaVie?, yang merupakan ekstrak terpiawai dan tulen Shilajit. Inilah sebenarnya yang herbomineral yang telah digunakan dalam tentera Rusia serta oleh Rusia sukan rakyat selama kira-kira empat dekad untuk membantu membina otot dan juga manfaat untuk kesihatan dan kesejahteraan. Fulvic asid serta mineral dipercayai menjadi juzuk Shilajit yang menyebabkan kesan-kesan positif. Ia bukan sahaja membantu meningkatkan pengeluaran testosteron tetapi membantu mengatasi keletihan dan kelesuan dan scavenges radikal bebas, oleh itu ia harus mudah untuk melihat mengapa bahan ini memberikan manfaat yang besar di bina badan semulajadi.

Akar Ashwaganda

Bahan yang lain adalah Sensoril? yang merupakan ekstrak yang dipatenkan Ashwaganda akar. Ia telah digunakan di Asia untuk berkurun-kurun kerana faedah kesihatan dan ia telah terbukti secara klinikal untuk kortisol yang lebih rendah. Panjang tempoh masa anda bekerja untuk, lebih tinggi tahap kortisol anda menjadi dan ini bukanlah keadaan yang baik untuk bina badan yang semula jadi kerana apabila kortisol meningkat, Terdapat penurunan yang sepadan dalam testosteron. Oleh itu, bahan ini adalah untuk kemasukan cemerlang dan sifat-sifatnya yang disokong oleh banyak kajian saintifik.

Tongkat Ali

Bahan yang lain adalah EuryGold iaitu ekstrak terpiawai Tongkat Ali. Ia telah terbukti untuk meningkatkan nisbah testosteron/kortisol, kurangkan SHBG, peningkatan testosteron yang percuma dan juga meningkatkan DHEA. Jadilah satu laporan di dalam British Journal sukan perubatan yang menunjukkan dua-buta perbicaraan yang ekstrak Tongkat Ali disebabkan peningkatan 5% yang menakjubkan dalam badan kurus besar-besaran dalam 5 minggu! Bahan-bahan lain termasuklah cholecalciferol (vitamin D3) dan zink picolinate, kedua-duanya memberi kesan yang positif kepada pengeluaran testosteron semulajadi dan juga Piperine yang disertakan untuk meningkatkan penyerapan bahan-bahan lain.

Kesimpulan

Bioforge V3 benar-benar adalah kelebihan teknologi Alam Bina badan dan penghakiman oleh apa yang mereka katakan tentang hal itu di forum bodybuilding.com anda pasti tidak akan kecewa, sekiranya anda memilih untuk menjalankan kitaran itu. Saya secara peribadi menyarankan anda menjalankan sekurang-kurangnya 2 botol itu kembali ke belakang dan berada sekurang-kurangnya dalam 20-an awal ke pertengahan tahun anda untuk mendapatkan yang terbaik daripada penggalak testosteron ini. Anda pasti harus mempertimbangkan menggunakan produk ini jika anda mahu:

Meningkatkan kekuatan dan kuasa
Kortisol yang lebih rendah
Peningkatan PROLUS
Meningkatkan jumlah serta percuma testosteron
Mendapatkan hasil yang lebih baik dalam bina badan semula jadi

Dengan semua produk jenis ini, ia mesti dijauhkan daripada kanak-kanak dan ia juga tidak disyorkan untuk wanita hamil atau menyusukan anak. Satu kapsul perlu diambil dengan segelas air 3 atau 4 kali setiap hari kira-kira 20 minit sebelum makan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *