Hari 3 epal A Diet pelan.

Hari 3 epal A Diet pelan.

Terdapat banyak cara yang epal boleh dimasukkan dalam makanan kita untuk menurunkan berat dengan cepat. Seperti biasanya dilihat dalam mana-mana sistem yang paling mudah akan menjadi yang paling berkesan. Sistem penurunan berat badan ini adalah satu yang sangat mudah, berkesan dan lengkap. Sistem ini bukan sahaja menarik tetapi juga laziest berat badan kehilangan sistem; dipanggil sebagai yang “epal 3 diet hari pelan” tidak seperti mana-mana crash Diet untuk menurunkan berat badan dengan cepat.

Dengan menggunakan epal 3 pelan diet hari anda tidak perlu untuk mengelakkan apa-apa makanan kegemaran anda dan oleh itu boleh salah disebut sebagai “pencinta makanan kehilangan lemak sistem” dan sangat mudah untuk melaksanakan. Semua orang mempunyai kaitan ialah makan epal sebelum makan setiap. Sebuah epal bersaiz sederhana sebelum Sarapan Pagi, yang kedua sebelum makan tengahari dan yang ketiga sebelum makan malam, adalah semua orang perlu lakukan untuk melaksanakan sistem ini. Penemuan sistem ini mempunyai satu latar belakangnya yang bersejarah.

Sekarang sebelum kita pergi ke selak dan kacang “epal 3 diet hari pelan” kita perlu mempunyai kefahaman yang asas tentang apa yang dimaksudkan dengan mengatakan “melanda dengan diet tinggi”. Apabila seseorang mula berdiet dan bersenam, mengurangkan berat badan secara drastik pada mulanya dan kemudian sangat perlahan-lahan dan akhirnya ia mencapai peringkat di mana walaupun dengan kebuluran yang sengit badan tidak akan kehilangan berat badan. Pada peringkat ini bukan mengurangkan lemak tubuh akan memperlahankan aktiviti metabolik supaya hanya terdedah jumlah minimum tenaga akan dibelanjakan atau dalam erti kata lain Jumlah lemak yang sedikit akan dibakar. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa tubuh manusia tidak suka untuk Kurangkan lemak, jadi ia memegang lemak disediakan oleh retarding metabolisme. Ini bukanlah bersifat yang diingini tubuh manusia apabila seseorang mahu kehilangan lemak. Jadi orang yang akan melanda dengan “diet plateau” biasanya akan mempunyai kesukaran mengurangkan berat mereka lagi sehingga dan lain-lain bijak badan yang ditipu untuk mempercayai bahawa terdapat tiada kekurangan dalam penyediaan makanan.

Ia semua bermula di bandar Wenatchee di Washington, di mana Tammi Flynn, adalah Pengarah pemakanan gimnasium. Tammi Flynn mendapati bahawa salah satu daripada pelanggan beliau yang dipukul dengan diet tinggi, telah kehilangan berat badan yang ketara dalam tempoh seminggu dengan mengambil satu epal sebelum makan setiap tanpa mengubah apa-apa lagi. Tammi Flynn mula bereksperimen pada sistem penurunan berat badan kejayaan ini dan mendapati hasil yang luar biasa, yang kemudian berubah kepada kehidupan lebih daripada tiga ratus orang. Penemuan ini menyediakan asas bagi beliau untuk menulis buku “Dalam 3-Apple–sehari pelan”.

Sekarang bagaimana sistem ini berfungsi? Bilakah epal akan dibawa dalam menu utama gentian dan kandungan memberikan seseorang rasa kenyang walaupun kemanisan memuaskan ukiran tersebut. Pectin juga meningkatkan bakteria (flora usus), menggalakkan penghadaman dan mengurangkan tahap kolesterol dalam aliran darah. Komposisi epal, seperti lapan puluh lima peratusan air, kalium tinggi sodium rendah dengan mineral dan vitamin lain menjadikan ia sesuai untuk mencipta metabolisme yang lebih cepat supaya Dataran diet seseorang yang rosak dan keputusan dalam penurunan berat badan tambahan. Dalam sistem ini terdapat tiada keperluan untuk mengira kalori atau ukuran lain.

Seperti telah disebutkan sistem ini adalah lengkap untuk membakar lemak anda tetapi di samping itu jika anda mengambil makanan yang terpilih sebagaimana yang disarankan oleh Tammi Flynn kemudian anda akan menambah lebih banyak bahan api kepada usaha pembakaran lemak anda. Sila ambil masa untuk pergi melalui buku yang ditulis oleh beliau. Saya pasti anda akan dapati ia menarik. Saya telah menyertakan pautan untuk 3-Apple–sehari pelan Diet di sini untuk kemudahan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *