Harga berpatutan frekuensi Radio Ablation pembedahan di India di Mumbai dan Chennai

Harga berpatutan frekuensi Radio Ablation pembedahan di India di Mumbai dan Chennai

Frekuensi radio ablation pembedahan di India dilakukan untuk merawat orang-orang yang mempunyai keadaan yang teruk. India pembedahan hospital yang dilengkapi dengan alat teknikal lanjutan dan pembedahan dilakukan di bawah pakar-pakar bedah dan juruteknik. Keputusan bagi ablation frekuensi Radio pembedahan di India menunjukkan kisah kejayaan rawatan India. Kini dunia juga telah diiktiraf India sebagai perintis dalam rawatan perubatan dan penyelidikan. Pelancongan perubatan di India bertujuan menjaga individu dalam cara holistik – memupuk mental, rohani dan fizikal keutuhan, mempromosikan gaya hidup sihat, memberi rawatan penyembuhan dan rakyat menyentuh kehidupan melalui belas kasihan dan pakar penjagaan.

Apakah pembedahan Ablation frekuensi Radio?

Ablation frekuensi radio (RF ablation) adalah rawatan bukan pembedahan bagi orang-orang yang-rentak jantung yang tidak normal (aritmia) yang di mana wayar panjang yang fleksibel dihantar ke hati untuk ablate (menghapuskan) keluasan tepat di tengah-tengah yang menyebabkan aritmia.

Ablation frekuensi radio boleh disyorkan untuk:-
1. Wolff-Parkinson-White Sindrom, dan yang berkaitan AV tachycardia masuk semula 2. AV nod masuk semula tachycardia 3. Tachycardia Atrium 4. Debar 5. Tachycardia ventrikular 6. Fibrilasi Atrium

Bagaimana saya menyediakan bagi Radiofrequency Ablation?
Menyediakan bagi ablation frekuensi Radio rawatan, anda perlu mengambil beberapa langkah berjaga-jaga, termasuk:-
• Tidak makan dalam tempoh enam jam selepas temujanji. Anda mungkin mempunyai cecair yang jelas sehingga dua jam sebelum prosedur.
• Jika anda menghidap kencing manis dan menggunakan insulin yang berkurangan, anda mesti menyesuaikan dos insulin hari prosedur. Doktor penjagaan primer akan membantu anda dengan pelarasan ini. Membawa ubat kencing manis anda dengan anda supaya anda boleh mengambil selepas prosedur.
• Terus mengambil semua lain-lain ubat dengan sip yang kecil air. Membawa semua ubat dengan anda supaya anda boleh mengambil selepas prosedur. Sila ambil perhatian: tidak memberhentikan apa-apa ubat tanpa berunding dengan rendah anda pertama atau merujuk doktor.
• Anda akan perlu untuk membawa seseorang dengan anda untuk memandu anda pulang selepas prosedur. Anda tidak perlu memandu atau mengendalikan jentera untuk sekurang-kurangnya 24 jam selepas prosedur.

Apa yang berlaku semasa Radiofrequency Ablation?
Anda akan berjumpa dengan doktor untuk penilaian. Jika yang Radiofrequency ablation disyorkan, doktor akan menerangkan prosedur secara terperinci, termasuk kemungkinan komplikasi dan kesan sampingan.
Doktor juga akan menjawab sebarang soalan yang anda mungkin mempunyai.

Satu baris (IV) pemakanan boleh diletakkan di dalam pembuluh darah di lengan anda sebelum prosedur dan tempatan Anestetik dan ubat pelali yang lembut boleh digunakan untuk mengurangkan ketidakselesaan mana-mana semasa RFA. Anda akan bangun semasa proses untuk membantu dalam menilai prosedur yang betul.
Selepas tempatan bius (anda akan bangun tetapi tidak akan merasa sebarang kesakitan) telah ditadbirkan, doktor anda akan memasukkan jarum yang kecil ke dalam kawasan umum di mana anda akan mengalami kesakitan. Menggunakan X-ray, doktor anda akan membimbing jarum ke kawasan sasaran yang tepat. Microelectrode yang kemudian dimasukkan melalui jarum untuk Mulakan proses rangsangan.
Semasa prosedur, doktor akan meminta anda jika anda akan dapat merasakan sensasi cucukan yang mana. Objek proses rangsangan adalah untuk membantu doktor menentukan jika elektrod yang terletak di dalam kawasan yang optimum untuk rawatan.
Sebaik sahaja meletakkan jarum dan elektrod yang disahkan, radiofrequency yang kecil semasa dihantar melalui elektrod ke dalam tisu sekeliling, menyebabkan tisu kepada haba. Anda tidak perlu merasa ketidakselesaan semasa Pemanas bahagian prosedur
Apa yang berlaku selepas Radiofrequency Ablation?
Prosedur berikut:-
• Anda akan menginap di dalam Bilik pemulihan untuk pemerhatian, di mana seorang jururawat akan memeriksa tekanan darah dan nadi anda.
• Pembalut yang akan diletakkan di atas tapak suntikan.
• Jururawat akan memberikan minuman yang dan menyemak arahan pelepasan anda dengan anda.
• Seseorang perlu memandu anda pulang.

Kenapa India?
Frekuensi radio ablation pembedahan di India diberi di hospital-hospital pembedahan, perubatan dan kecemasan Perkhidmatan komprehensif disokong oleh kemudahan diagnostik dan rawatan state-of-the-art dan teknik pembedahan yang inovatif. India adalah salah satu lokasi percutian yang terbaik supaya pesakit boleh melawat lokasi ini selepas rawatan pemulihan yang lebih baik dan boleh menjadikan perubatan Tempahan Lawatan Lawatan holiday. Untuk maklumat lanjut mengenai pembedahan ablation frekuensi Radio di India, lawati kami di www.forerunnershealthcare.com atau menghantar pertanyaan anda pada atau hubungi kami di: +91-9371136499, +91-9860755000 (Antarabangsa) / + 1-415-599-2537 (Amerika Syarikat) / + 44-20-8133-2571 (UK)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *