Hanya Bar

Hanya Bar

Vegetarian

Manakala sayur-sayuran dan bijirin melakukan pekerjaan yang hebat daripada peningkatan tahap protein bagi vegetarian, mereka tidak mempunyai kualiti dan kuantiti protein untuk berdiri di atas mereka sendiri pada hidangan. Hanya Bar menawarkan kualiti dan kuantiti protein dan mineral yang diperlukan untuk dilihat sebagai satu alternatif daging yang serba-lengkap.

Snek pelancongan: salah satu cabaran untuk vegetarian dan individu lain adalah untuk mencari protein berkualiti semasa dalam perjalanan. Bar hanya merupakan Snek pada pergi sempurna kerana ia adalah penuh dengan protein: anda memenuhi sehingga pada protein, bukan pada lemak dan gula. Dalam setiap bar, terdapat 16 hingga 18 gram protein soya keseluruhan. Soya adalah sesuai kerana ia adalah protein lengkap mengandungi semua 8 asid amino, yang adalah jarang berlaku bagi vegetarian protein. Hanya Bar yang mudah alih dan mudah.

Bebas-GMO soya: kami juga menggunakan bahan-bahan organik di mana mungkin kerana kita berhati-hati tentang bagaimana dan di mana makanan kita ditanam! Kami membayar premium untuk memastikan bahawa protein soya yang kami gunakan adalah bebas-diubah suai secara genetik; Tahukah anda, kurang daripada 10% daripada soya di Amerika Utara kini adalah bukan-GMO?!

Kekejaman-percuma: Anda boleh juga yakin bahawa ini hanya Bar adalah tanpa kekejaman dan dijamin bebas antibiotik dan hormon yang didapati dalam protein berasaskan haiwan.

Besi-kaya: Vegetarian memerlukan 50% lebih banyak besi pemakanan kerana ia datang dari sumber-sumber besi skim. Dan adalah lebih baik jika dimakan dengan makanan kaya Vitamin C meningkatkan penyerapan besi. Menikmati anda hanya bar dengan yang oren, kiwi atau Kale kerepek untuk meningkatkan penyerapan besi.

Penghadaman dengan cepat marah usus Sindrom (IBS) Tiada Tiada kerosakan fizikal ke dalam usus dan menonton apa yang anda makan boleh membuat perbezaan yang besar dalam gejala. Berikut adalah beberapa tip yang boleh membantu anda menguruskan gas, perut kembung, sakit perut, cirit-birit dan / atau sembelit:

Mengelakkan pencetus makanan – makanan yang kecewa sistem anda. Ini berbeza dari seorang ke seorang, tetapi produk-produk tenusu, “gula” makanan yang bebas, dan kafein akan tiga daripada pencetus utama.

Pencetus makanan yang paling biasa adalah tenusu. Mengapa tidak sahaja punca – bagi orang-orang yang banyak protein dalam susu, whey dan lebih, boleh menyebabkan penghadaman upset.

• Bar hanya dibuat dalam kemudahan percuma tenusu dan thebars mengandungi produk susu tiada.

Elakkan alkohol gula. Ini direka supaya badan tidak menyerap mereka, membuat mereka rendah kalori. Walau bagaimanapun, mereka juga dikenali menyebabkan penghadaman kesusahan kerana bakteria memberikan off gas mereka roti menapai mereka. Alkohol gula termasuk Sorbitol, Maltitol dan Xylitol – “ols” dan gliserin.

• Ini terdapat di kebanyakan protein Bar. Anda sering boleh mengesan mereka dengan aftertaste yang lucu. Bar hanya cuba minum air dengan agave dan sirap coklat rice – mudah menyerap dan pemanis semulajadi. Kafein yang merangsang peristalsis, atau gelombang tindakan di dalam usus. Jika anda adalah sensitif kepada kafein, elakkan Koko kopi hanya Bar, yang mengandungi sedikit kafein.

Penghadaman (sambungan)

Makan hidangan yang kecil dan kerap. Menu yang besar boleh menyebabkan kesakitan, kembung
dan cirit-birit.

Hanya Bar ialah 40 gram atau kurang, dan sentiasa di bawah kalori 16 – hidangan kecil yang sempurna / Snek.

Mengurangkan penggunaan lemak anda. Selain itu pelbagai masalah kesihatan berkaitan dengan memakan lebihan lemak, ia juga melambatkan penghadaman yang boleh membawa kepada kembung.

Bar hanya mempunyai hanya 2 hingga 3 gram lemak. Ia adalah, setakat ini, disediakan di bar rendah lemak protein. Mengehadkan pengambilan karbohidrat ringkas / gula. Bar hanya mempunyai hanya 9 hingga 12 gram gula mudah satu bar, yang datang dari sumber tumbuhan glisemik rendah

Nota tentang coklat: ramai orang mendapati mereka mempunyai masalah dengan coklat, tetapi gula dan susu yang isu, tidak Koko. Koko tulen sebenarnya digunakan di negara-negara yang banyak untuk merawat cirit-birit. Koko juga mengandungi jumlah tinggi flavonoid, yang telah terbukti mempunyai kesan yang baik pada kesihatan jantung. Kami menggunakan Koko organik di Bar kami. Bandingkan ini untuk Bar protein lain yang senarai bahan-bahan dalam Koko mereka serta gula, susu, Lesitin Soya, minuman-keras Koko.

Penurunan berat badan

Penurunan berat badan bukanlah mudah; ramai orang mendapati ia mudah dimakan juga di dalam
Pagi tetapi oleh pertengahan petang, mereka berasa letih dan lapar. Godaan itu adalah untuk merebut kalori besar penuh sarat “Snek” (fikir donat dan biskut). Isu ini adalah Snek ini yang membaling daripada anda makan yang baik dan ruins makan malam. Selain itu, makanan ringan gula yang tinggi akan memberi ledakan tenaga tetapi akan diikuti oleh kemalangan.

Hanya Bar yang lazat, mudah melayan yang memuaskan dan yang (dengan 16-18 gram protein per bar), tidak akan naik mendadak sugar\ darah anda peringkat (kerana ia mempunyai satu Indeks glisemik yang rendah), dan hanya 160 kalori (atau kurang) dan 3 gram lemak (atau kurang), jadi ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana diet. Ia adalah terutamanya fi tting untuk Snek senaman post!

Kehamilan

Loya adalah normal dan biasa sampingan-kesan kehamilan. “Untuk membantu melegakan fi rst trimester kehamilan gejala ini, makan makanan yang kecil, kerap sepanjang hari. Pilih makanan yang rendah di
lemak dan senang dihadam.”– klinik Mayo.

Mudah dihadam. Bar hanya direka oleh pada satu tahap supaya orang walaupun terjejas penghadaman (seperti orang-orang dengan Crohn’s dan kolitis) dengan mudah boleh mencerna mereka. Sesetengah wanita mengandung mengalami refluks asid kemudian dalam kehamilan mereka kerana bayi mendapat lebih besar dan mengambil lebih banyak ruang, menjejaskan penghadaman. Bar mudah digest ini adalah snek yang besar bagi wanita hamil. Bar semata-mata adalah sangat rendah lemak, dengan hanya 2-3 gram satu bar. Hidangan yang kecil. Setiap bar adalah 40 gram atau ditolak dan di bawah 160 kalori.

Keperluan protein meningkat semasa mengandung untuk membentuk sel-sel baru dan menyokong setiap peringkat proses pertumbuhan bayi. Setiap hanya Bar mempunyai 16-18 gram protein.

Kencing juga boleh membangunkan semasa mengandung. Makan makanan glisemik yang rendah akan menghalang pancang gula dalam darah. Karbohidrat ringkas dan gula menyebabkan kitaran yang tidak berkesudahan daripada keinginan yang lebih banyak gula yang cepat, semakin cepat darah gula naik mendadak, dan kemudian kita lebih rendah kerana terlalu banyak insulin dituntut oleh sistem anda.

Makanan tinggi serat dan protein yang dihadamkan lebih perlahan-lahan, mengekalkan gula dalam darah anda stabil. Mencari kami Bar yang Lemon kelapa dan Koko mentega kacang, yang glisemik yang rendah.

Besi. Keperluan Iron semasa hamil adalah dua kali ganda sebelum anda hamil. Bar hanya menyediakan besi. Makan dengan buah-buahan yang kaya dengan Vitamin C atau sayur-sayuran untuk mempertingkatkan penyerapan besi.

Celiac dan sensitiviti Gluten

Pengilang-pengilang makanan yang bertujuan untuk mereka yang mempunyai penyakit Celiac mempunyai tradisi hanya ditangani satu komponen isu tersebut – yang bebas gluten. Malangnya, banyak makanan ini dihasilkan dengan nasi putih, fl kentang, dan kanji ubi kayu – bahan-bahan dengan kalori yang banyak semasa menyediakan nilai pemakanan yang sedikit atau tiada. Hanya Bar adalah unik kerana ia menawarkan protein yang besar tanpa gula dan rangkuman karbohidrat terhad.

Gluten dalam bahan tambahan: bahan tambahan makanan yang banyak mengandungi gluten, dan makanan boleh mengesan jumlah gluten jika diproses pada jentera yang dikongsi dengan produk-produk lain. Hanya Bar adalah bahan tambahan yang percuma, dan pembuatan kami proses menjamin persekitaran yang bebas gluten.

Sikap tidak bertoleransi gluten & susu: masih perlu penyelidikan dalam bidang ini, tetapi saintis telah menyedari bahawa pautan antara sikap tidak bertoleransi gluten dan sikap tidak bertoleransi susu. Satu kajian pada tahun 1986 oleh Volta dan rakan-rakan menunjukkan bahawa sehingga ke separuh Celiacs yang diuji turut peka protein susu. Bagi orang-orang ini – sering dengan isu pencernaan berterusan walaupun mengikuti diet GF ketat – percuma tenusu berterusan boleh membantu. Bar hanya merupakan gluten dan tenusu yang percuma.

Keuntungan celiac dan berat: ramai orang dengan penyakit Celiac mula mendapat
lebihan berat apabila mereka telah menerima pakai gaya hidup bebas gluten dan diterbalikkan kerosakan usus. Banyak makanan yang bebas gluten seperti barangan yang dibakar mempunyai 50% hingga 100% lebih banyak kalori daripada gluten setanding mengandungi makanan mempunyai saiz yang sama. Apabila Celiacs menggantikan 2 hirisan dalam sandwic untuk 2 hirisan roti bebas gluten, mata mereka memberitahu mereka mereka makan sama seperti masa lalu, Bilakah sebenarnya kalori yang sebenar adalah terlalu banyak. Ia bermaksud menukar cara anda makan. Mempertimbangkan satu telur poached pada bubur gandum jagung dan bukannya bebas gluten roti bakar. Mempertimbangkan Bar semata-mata untuk snek yang mudah, mudah alih dan lazat yang memuaskan daripada lebih tipikal mengandungi gluten Snek seperti
granola Bar, mufin dan roti.

Atlet

Seimbang protein. Atlet bergantung kepada protein untuk membina dan membaiki
otot-otot dan tisu. Bar hanya pakej dos yang sihat 16
18 gram protein per bar.

Mudah dihadam. Terutamanya bagi atlet-atlet Ironman atau marathoners, protein mudah untuk dihadam adalah kunci untuk sentiasa didorong untuk acara-acara yang panjang dan sesi latihan. Gabungan hanya Bar protein berkualiti tinggi dan pelepasan perlahan gula menjadikan ia mudah dihadam seperti Bar yang lebih berat yang memerlukan bekalan darah meningkat untuk usus. Oleh itu hanya Bar merupakan snek yang baik sebelum atau semasa latihan dan perlumbaan, anda kerana ia tidak akan menyebabkan cramping mid-race.

Kedai-kedai besi. Atlet pelari wanita terutamanya, memerlukan besi tambahan untuk prestasi Olahraga yang kukuh. Kekurangan zat besi boleh membawa kepada Keletihan kronik, jangkitan meningkat (besi membantu mengekalkan sistem imun anda), dan daya tahan yang terjejas.

Bar hanya merupakan sumber protin yang juga menyampaikan yang besar besi. Kemudahan dan masa. Makanan ringan post-workout atlet memerlukan protein dan karbohidrat dalam masa 15-30 minit untuk menamatkan senaman untuk pemulihan yang optimum. Adalah sukar untuk mencari sumber protin yang mudah untuk anda gimnasium-beg yang kekal segar dan selamat dimakan pada semua suhu dan Bar hanya lakukan. Mereka tidak membekukan pada musim sejuk atau cair pada musim panas seperti coklat Bar yang dilindungi. Tambah 2-3 keping buah atau 1-1.5 cawan jus Bar semata-mata untuk hidangan sempurna pemulihan selepas senaman yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *