Hanya bagaimana Serum siput boleh dengan mudah menghapuskan Keratosis Pilaris!

Hanya bagaimana Serum siput boleh dengan mudah menghapuskan Keratosis Pilaris!

Keratosis pilaris, atau KP, adalah sangat biasa genetik folikel penyakit yang dimanifestasikan oleh penampilan lebam yang kasar pada kulit dan oleh itu dikenali sebagai “kulit ayam.” Secara amnya ia akan muncul di bahagian luar badan selain di lengan, tetapi boleh juga berlaku pada paha dan punggung atau mana-mana bahagian tubuh kecuali tapak atau tapak kaki.

Kajian telah menunjukkan KP mempengaruhi untuk anggaran empat puluh kepada lima puluh peratus penduduk dewasa dan kira-kira 50 hingga 80% daripada semua remaja. Wanita mengalami kadar yang lebih tinggi daripada penguncupan KP daripada lelaki lakukan. Sejauh mana KP boleh menjejaskan seseorang adalah dari minimum hingga teruk. Sederhana KP lebam berselerak dan termasuk kerengsaan yang sangat sedikit. Teruk termasuk kawasan kulit yang besar hampir tiada tekstur yang halus. Kebanyakan kes-kes yang teruk termasuk lebam yang sangat menyakitkan dan sensitif.

Remaja biasanya akan kontrak KP pada bahagian atas lengan. Ia boleh berlaku pada bayi yang mana ia cenderung untuk menjadi paling jelas di pipi. KP boleh menjejaskan seseorang diri imej, tetapi dari segi perubatan, ia adalah benar-benar tidak berbahaya. Ianya biasanya lebih teruk pada musim atau waktu lain daripada kelembapan yang rendah apabila kulit kering, dan mungkin menjadi lebih teruk semasa hamil atau selepas bersalin. Diburukkan keadaan adalah lagi di sini dengan lafaz yang lebih besar dalam warna dan tekstur.

Keratosis pilaris cenderung berlaku seperti keratin berlebihan, protein semulajadi pada kulit, berkumpul sekitar folikel rambut (proses yang dikenali sebagai hyperkeratinization). Ini membawa kepada percambahan lebam keras yang kecil pada kulit yang menjadi gangguan kosmetik. Mereka jarang adalah gatal atau sakit.

Keratosis Pilaris rawatan

Apabila folikel rambut menjadi dipasang dengan rambut dan sel-sel yang mati dari keliling lapisan kulit, kulit kehilangan keupayaan untuk memperbaharui sendiri. Pematuhan berlebihan bahan ini membawa kepada penubuhan plag ini scaly. Rawatan yang berkesan memerlukan sel-sel yang mati yang mampu menumpahkan untuk pengenalan sel-sel yang segar dan sihat ke dalam folikel ini. Apa yang perlu adalah rawatan penjagaan kulit yang akan unplog folikel disekat supaya kulit untuk menyambung semula proses.

Produk semulajadi kulit yang melaksanakan yang menjana semula kulit serum yang dihasilkan oleh siput yang mempunyai kesan menghapuskan pelbagai jenis penyakit kulit termasuk keratosis pilaris. Seperti siput yang mengembara pada kulit bogel, mendedahkan dirinya kepada matahari dan menanggung kecederaan dari unsur-unsur bumi, ia adalah sentiasa mengeluarkan serum kulit ini untuk mengekalkan kesihatan dan hidup. Kajian saintifik yang diterbitkan dari Oktober 2007 di kulit farmakologi dan fisiologi, “Molekul asas bagi the regeneratif sifat daripada satu rembesan dari the Mollusk Cryptomphalus Aspersa,” ditubuhkan, apa telah activators biologi dalam serum ini yang disediakan apa-apa manfaat kulit yang berkesan. Kerana kulit manusia dibuat sama komponen-komponen yang membentuk kulit siput, kulit dan menjana semula sifat-sifat yang terlalu berkesan untuk kita! Sebatian biologi ini “digests” plag keratin supaya sel-sel kulit yang segar untuk memasukkan folikel ini. Ia larut tisu-tisu yang tidak normal yang KP meninggalkan di belakang, melepaskan mereka asid amino untuk membina semula tisu-tisu yang sihat. Cari ini pembaikan kulit, dan menghapuskan keratosis pilaris melalui rawatan yang semula jadi dan lembut. Anda akan kagum pada pecutan pengeluaran sel-sel kulit yang sihat Apakah tekstur kulit dan keseimbangan. Lawati salah satu laman web bermaklumat hari untuk mempelajari lebih lanjut tentang bagaimana anda boleh mula memiliki kulit cantik lagi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *