Hanya 14 hari boleh perbezaan?? Anda yakin anda tetapi kurus!!

Hanya 14 hari boleh perbezaan?? Anda yakin anda tetapi kurus!!

BioLean II adalah makanan tambahan untuk penurunan berat badan, selera makan penindasan dan peningkatan tenaga tanpa kesan sampingan yang didapati dalam banyak makanan tambahan seperti ini. BioLean II mempunyai sinergi gabungan ekstrak herba semulajadi dan asid amino gred farmaseutikal yang menggalakkan pendekatan yang pelbagai untuk kehilangan lemak. Ekstrak daun teh hijau bahan-bahan utama seperti Advantra Z ®, ekstrak biji benih guarana, dan L-carnitine bekerjasama untuk meningkatkan kadar metabolisme dan menggalakkan kehilangan lemak dengan kadar yang mengangkat thermogenesis dan lipolisis. Produk penurunan berat badan kita bekerja bersama-sama dengan senaman dan diet yang masuk akal. Produk ini adalah gluten percuma.

BioLean II boleh:

Meningkatkan penurunan berat badan
Membantu pengekalan berat badan
Menyekat selera makan
Meningkatkan tenaga dan Kecergasan
Meningkatkan lipolisis atau pecahan lemak
Mencapai nisbah jisim otot condong kepada jisim keseluruhan badan, dengan senaman yang lebih baik
Meningkatkan kadar metabolisma atau thermogenesis
BioLean II yang disenaraikan dalam ® meja rujukan para doktor (PDR ®) untuk Nonprescription ubat dan pemakanan tambahan, rujukan yang berwibawa untuk profesional penjagaan kesihatan selama beberapa dekad.

Bahasa Inggeris dilabelkan produk

Apa yang pelanggan perlu katakan tentang ® BioLean II:

“” Saya cuba BioLean II bersama-sama dengan Winrgy dan sangat gembira dengan keputusan itu. Kesihatan fizikal telah menjadi satu keutamaan yang besar dalam hidup saya selama bertahun-tahun. Semua produk/tambahan saya telah digunakan (dan mendapati sedikit kejayaan dengan), saya jujur boleh mengatakan akhirnya! produk dengan keputusan yang positif, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang boleh dipercayai. Saya dapat melihat pembuat produk-produk ini mempunyai Kesihatan, kecergasan & kesihatan umum sebagai keutamaan mereka. Ia adalah dialu-alukan perubahan kepada pasaran jenuh dengan produk-produk yang tidak sihat yang digabungkan dengan tuntutan yang palsu atau mengelirukan!”

David – California

“BioLean II telah meningkatkan kualiti hidup saya. Bukan sahaja tidak BioLean II membuat saya berasa badan saya berfungsi dengan betul, ia membantu saya mengatasi plateau berat saya! Saya sentiasa mempunyai mempunyai diet yang baik, tetapi mempunyai masalah kehilangan 15 pound tambahan saya mendapat – walaupun dengan senaman. Menggunakan BioLean II memberikan saya bahawa kelebihan untuk menurunkan berat badan! Petua berguna ini untuk memutar bulanan antara BioLean II dan BioLean percuma!”

Kristi – Texas

“Dalam satu bulan setengah saya telah pergi dari saiz 8 ke 6, dan saya tidak sabar untuk melihat bagaimana perubahan badan saya pada bulan-bulan yang akan datang!”

Femke – Belanda

“Saya telah berada di Biolean selama 3 minggu dan saya telah melihat hasil yang besar. Saya makan dan bersenam dengan Biolean ini, dan saya rasa hebat!

Shannon-Texas

“BioLean II tidak apa yang dikatakan – selamat dan berkesan produk penurunan berat badan.”

Budaya, pakar perubatan – Georgia

“BioLean II adalah produk hebat untuk mengawal berat badan anda dan mengawal sistem penghadaman anda.”

NL Henk – Hoofddorp,

“Dengan BioLean II, saya boleh pasti rasa perbezaan dalam badan saya. Saya tidak mempunyai perasaan yang lembap dan pasti tidak makan banyak.

Everest – California

“Sebagai seorang doktor yang telah bersara saya sangat kagum dengan keberkesanan produk-produk ini untuk membendung selera makan. Isteri saya terus bertanya kepada saya mengapa saya tidak makan banyak. Jawapan saya adalah bahawa saya sampai ke titik tertentu dan saya tidak lagi mempunyai dorongan untuk makan. Saya berharap saya mempunyai sistem BioLean ketika saya masih dalam amalan. Saya dapat membantu ramai orang dengan mereka makan berlebihan.”

Robert-Utah

“Lebih banyak tenaga dan kurang lapar.”

Ernst, doktor – Arnhem, NL

“Adik saya telah berkahwin dan ingin kehilangan beberapa kilogram. Dia mula mengambil BioLean II, LipoTrim dan Penderas dan dalam tempoh tiga bulan, beliau kehilangan £ 15.”

Melodi-California

“BioLean II benar-benar mengawal selera saya dan saya tidak berasa letih di sebelah petang.

Holly – Florida

“Kombinasi BioLean II dengan Penderas yang sempurna. Hilang 9 kilogram dalam 5 bulan.”
NL Peter – Zandvoort,

Jumlah satu AM berkhidmat jumlah setiap hidangan PM % nilai harian
Kalsium (sebagai kalsium karbonat, kalsium fosfat dibasic)
206.76 mg 91.88 mg AM = 20%
PM = 9%

BioLean II proprietari yang menggabungkan 1661.68 mg 830.34 mg †
Kafein (seperti ekstrak biji Guarana 50%,
Mate Yerba daun 10% ekstrak
Ekstrak daun teh hijau yang 40%)
167 mg 83.5mg †
Ekstrak buah-buahan Citrus Aurantium 30 %
(Advantra Z ®) †
Schizandrae berry †
Gymnema Sylvestre Leaf 25% ekstrak †
Rehmannia akar †
Ekstrak Hawthorne Berry †
Benih jujube †
Akar Alisma †
Angelicae dahuricae Radix †
Epemidium grandiflorum Radix †
Poria Cocos cendawan †
Akar rhubarb †
Angelicae sinensis Radix †
Akar Codonopsis †
Menyalak Eucommia †
Panax notoginseng, Radix †
L-tyrosine 196 mg †
L-phenylalanine 196 mg †
L-carnitine (sebagai L-carnitine choline) 8 mg †

†Daily nilai tidak diwujudkan

Bahan-bahan lain (herba campuran): kalsium karbonat, kanji, asid stearic, selulosa selulosa hydroxypropyl, croscarmellose natrium, magnesium stearate, silikon dioksida.

Bahan-bahan lain (asid Amino): kalsium fosfat dibasic, asid stearic, silikon dioksida, croscarmelose sodium hydroxypropyl selulosa, magnesium stearate, ethylcellulose.

PENGGUNAAN yang disyorkan: Berkhidmat – dewasa mengambil satu tablet yang putih dan dua tablet hijau dengan makanan rendah kalori. PM Serving – dewasa mungkin mengambil satu tablet hijau dengan makanan rendah kalori. Jika menggunakan BioLean II pemakanan tambahan untuk pertama kali, had pengambilan harian untuk satu tablet putih dan satu tablet hijau pada hari-hari yang satu dan dua, dan satu putih tablet dan dua tablet hijau pada tiga hari. Keperluan berbeza dengan setiap individu.

Amaran: tidak untuk digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 18 tahun. Jika anda hamil atau jururawat, jika anda mempunyai penyakit jantung, penyakit Tiroid, kencing manis, tekanan darah tinggi, kemurungan atau lain-lain keadaan psikiatri, glaukoma, kesukaran membuang air kecil, pembesaran prostat atau gangguan rampasan, jika anda menggunakan monoamine oxidase penindas (MAOI), berunding dengan profesional kesihatan sebelum menggunakan produk ini. Melebihi berkhidmat yang disyorkan boleh menyebabkan kesan buruk yang serius. Memberhentikan penggunaan dan berunding dengan profesional kesihatan anda jika pening, tidur tidak lena, sakit kepala yang teruk, berdebar-debar jantung atau gejala-gejala lain yang serupa berlaku. Dos yang disyorkan produk ini mengandungi kafein kira-kira sebagai banyak sebagai secawan kopi. Had penggunaan kafein mengandungi ubat-ubatan, makanan atau minuman semasa mengambil produk ini kerana kafein yang terlalu banyak boleh menyebabkan gementar, cepat marah, tidak dapat tidur, dan kadang-kadang, tengah-tengah pesat mengalahkan.

Phenylketonurics: Mengandungi phenylalanine 196 mg per berkhidmat.

Komponen-komponen dalam BioLean II adalah 100% herba Cina yang tulen dan kristal tulen gred farmaseutikal bentuk bebas asid amino. Allergen percuma yis, soya, gandum, laktosa, citrus, susu, telur, ikan dan lain-lain produk haiwan. Simpan pada suhu dikawal antara 59º F 86º F untuk mengekalkan kesegaran.

® Advantra Z – cap dagangan berdaftar LLC pemberi lesen daripada Amerika Syarikat Paten 6,224,873; Nutratech, Inc/Zhishin 6,316,499; 6,340,481; 6,340,482

28 Hidangan setiap kontena
SAYA berkhidmat saiz 2 hijau tablet, 1 tablet putih
PM berkhidmat saiz 1 hijau tablet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *